B bty2210 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2013 227 25 48 İstanbul 13 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bty2210 #1 Livello Mobilya - Furniture ( bu yatak odası) Livello Mobilya - Furniture (bu da yemek odası, evim gereği sadece gümüşlük,tv ünitesi ve masa sandalyesini alabilirim ancak) dün kayınpederim bakmış beğenmiş nişanlımda bana gösterdi netten, bugünde gidip bakmaya niyetim var ama kararsızım :S
Livello Mobilya - Furniture ( bu yatak odası) Livello Mobilya - Furniture (bu da yemek odası, evim gereği sadece gümüşlük,tv ünitesi ve masa sandalyesini alabilirim ancak) dün kayınpederim bakmış beğenmiş nişanlımda bana gösterdi netten, bugünde gidip bakmaya niyetim var ama kararsızım :S
O OZ83 Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2013 4 0 6 35 Bursa 22 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bty2210 #2 Yatak odası güzel bence.Biraz avangard ama çok abartı değil, gayet şık. Yemek odasını çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Ama sen bu tarzdan hoşlanıyorsan karar senin tabi ki
Yatak odası güzel bence.Biraz avangard ama çok abartı değil, gayet şık. Yemek odasını çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Ama sen bu tarzdan hoşlanıyorsan karar senin tabi ki