Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar sizce bu renklerden hangisi ?

kızlar tek tel alıntı yapmıyorum yorumlarınız için çook teşekkür ederim =)
bi sorum olucak, şimdi sarıyla kendi saç rengim tabiki kontrast yapıo ama göze kötü gelmio herkes öyle söylüo ( tabi fazlaca uzamadığı sürece ) peki şimdi bakır tonları yaqptığımda özellikle 2 numarada kndi rengim göze batarmıki acaba ?

uçlar sarı olduğu için oralar daha açık tutar kendi saçın daha koyu tonlarda olur ilk boyamada illaki renk farklılığı olur ama 2 hafta sonra tekrar boyarsan daha uyumlu olur

3 numara harika bir renk ama röflen de güzel görünüyor.
röfle ve kendi rengin dışındaki her renk ayda 1 boya ister.
yani birkaç ay idare etsin diyorsan röflede kalmanı öneririm.
düz boyada dip geldi mi kötü görünür.​

boya saçları çok yıpratıyor malesef. ama daha da önemlisi dipler boyandığında daha çok zarar görüyormuş gibi geliyor bana saçlarım. o yzden ne zmndr boya yaparken dipleri elletmiyorum mesela şu anki saçımda da röfleler hiç en dipten başlamadı dipler hep kndi rengim zaten beyazlamaya başladı hafiften o süreci hızlandırmak istemiyorum, tabi ne kadar doğru tartışılır =)
sanırım bu dip boyama olayı yznden sarıda kalıcam ya da kendi rengi,me dönücem zamanla

röfle kullanan biri olarak düz kendi rengin de cok sıradan ve sıkıcı gelicektir muhtemelen..oyüzden röfleye devam etmen en mantıklısı gibi.yakışmış da zaten..

röfle kullanan biri olarak düz kendi rengin de cok sıradan ve sıkıcı gelicektir muhtemelen..oyüzden röfleye devam etmen en mantıklısı gibi.yakışmış da zaten..

sanırım haklısın canım

ben ilk resimdeki saç rengine bayıldım.modelide çok güzel ,yakışmış sana.bence hiç bozma.

Şuan ki şaç rengin çok çok daha güzel hem bakır tonları çabuk akar ve uğraştırıcı bir renk

bencede en guzelı ılk sıradakı renk sana da cok yakısmıs harıka drmus yazık etme dıgerleırnı dusunme

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama kafam hala çok karışık =)
ilk sayfadaki renklerin hepsini istiyorum gibi ya bakırın uğraştıracağını biliyorum o yüzden çekiniyorum özellikle. bir de saçlarımı bu kadar açmışken uçlara boya srüldüğünde daha çok yıpranıcak-ki şimdi bile eski güzel dalgasından eser yok malesef bu arada bunun için de çözümü olan varsa ekleyebilir yorumuna =)- o yzden sarı bırakıp dipleri boyatmk daha mantıklı geliyo şimdilik. ama bakır saçlara bakıp da imrenmemek de elde değil :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…