Ben bu arkadasin elde ettigi renge asik oldum desem yeridir.
Siyahtan kurtuldugum an bu renge boyayacagim saclarimi. Beyaz tenlisin yakisir sana da, tavsiye ederim. Hem saclarin sari oldugu icin aynen böyle tutar.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/447037-bugun-boyadim-sonuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli.html
baktım şimdi 3. resimde özellikle cidden güzl görünüyor. yalnız bu boyayı erzurumda bulabilir miyim? yoksa risk almadan kuaförde mi boyatsam acaba ? oof of, saçla uğraşmak zor zanaat =)
Ben kücük bir kozmetik dükkanindan almistim bunun kirmizi rengini. Istersen dolas biraz, özellikle kuaför malzemesi satan yerlere bak. Bulursun büyük ihtimalle. Olmadi kuaföre boyatirsin.
5 numaraya BA-YIL-DIM :97:
5 numaraya BA-YIL-DIM :97:
bence senin şu an kullandığın renk çok yakışmış bozma derim
sarıya devam et canım bakırsı renklerden kurtulmak zor açıldıkça kötü duruyo bence sarı sana çok yakışıyor tatlım boyatma bakıra kızıla derim
3 numara hangi renk boyayla elde edilir canım ???
bence sen sarıdan şaşma derim sarı senin rengin ve 3 numaradaki renk altın karamel ve sarı 9.0 karışımı yada ben bu ay karıştırıcaktım bulamadım kahve köpüğü ve sarıyı karıştırdım aynı o renk çıktı ama palette deluxenin kahve köpüğü tamamen içinde bakırlığı yoğun bir renkmiş ama güzel oluyor sarıyla karıştırınca ikiside o renge çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?