• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar sizce bu renklerden hangisi ?

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
Saçlarım şu an röfleli. artık bi el attırma zamanı geldi, taaaaaaaaaaaa ne zamandır aklım hep bakırlarda aslında ama boyattıktan sonra pişman olmaktan da korkuyorum. çünkü ben sık sık boyayla uğraşacak biri değilim yani öyle bi renk olmalı ki diplerden kendi rengm çıkınca bile hoş durmalı. şu an kendi saç rengim sarıyla beraber kötü durmuyor aslında ( bu arada saçlarım orta kahve ne açık ne koyu ) ama bakırda durum nasıl olur acaba ? istediğim renkler arasında hangisi daha çok yakışır ve hangisi çok sık boya gerektirmez biraz yorumlarınızı alıym hanımlarr =):KK71:

1. şu anki rengim, dipler kendi rengi...
Eki Görüntüle 204231

2. bu da istediğime en yakın renk
Eki Görüntüle 204244

3. böyle de olabilir
$26679_375076012705_694457705_3617789_7995507_n.jpg

4. yoksa bu mu ? :97:
Eki Görüntüle 204255

5. çok kararsızım =)
$00170839342235091316.jpg

6. birazcık daha koyu ?
Eki Görüntüle 204258

7. daha daha koyu ve kahvemsi bir bakır mı ?
$eren bakıcı.png

8.yoksa sarıya devam aynen ?
Eki Görüntüle 204263

anlaşıldığı üzere kafam epey karışık =)

Son düzenleme:
Ben bu arkadasin elde ettigi renge asik oldum desem yeridir. :69:
Siyahtan kurtuldugum an bu renge boyayacagim saclarimi. Beyaz tenlisin yakisir sana da, tavsiye ederim. Hem saclarin sari oldugu icin aynen böyle tutar.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/447037-bugun-boyadim-sonuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli.html

baktım şimdi 3. resimde özellikle cidden güzl görünüyor. yalnız bu boyayı erzurumda bulabilir miyim? yoksa risk almadan kuaförde mi boyatsam acaba ? oof of, saçla uğraşmak zor zanaat =)

baktım şimdi 3. resimde özellikle cidden güzl görünüyor. yalnız bu boyayı erzurumda bulabilir miyim? yoksa risk almadan kuaförde mi boyatsam acaba ? oof of, saçla uğraşmak zor zanaat =)

Ben kücük bir kozmetik dükkanindan almistim bunun kirmizi rengini. Istersen dolas biraz, özellikle kuaför malzemesi satan yerlere bak. Bulursun büyük ihtimalle. Olmadi kuaföre boyatirsin.

Ben kücük bir kozmetik dükkanindan almistim bunun kirmizi rengini. Istersen dolas biraz, özellikle kuaför malzemesi satan yerlere bak. Bulursun büyük ihtimalle. Olmadi kuaföre boyatirsin.

sağol canım :54:

5 numaraya BA-YIL-DIM :97:

evet aslına bakarsan renklern hepsi birbirinden güzel ve herkeste muhtemelen aynı güzellikte durmaz mesela 5 numaradaki hatunun maşallahı var çok masum duruyo renk de iyi gitmiş o yüzden. İnsan kararsız kalıo aynı oranda yakışır mı diye =)

bence senin şu an kullandığın renk çok yakışmış bozma derim

sarıya devam et canım bakırsı renklerden kurtulmak zor açıldıkça kötü duruyo bence sarı sana çok yakışıyor tatlım boyatma bakıra kızıla derim

bence senin şu an kullandığın renk çok yakışmış bozma derim

saol canım, aslında kendi rengime dönmeyi de çok istiyorum ama insan tutamıyo knedini en azından ben öyleyim, değişiklik yapmadan duramıyorum =)

sarıya devam et canım bakırsı renklerden kurtulmak zor açıldıkça kötü duruyo bence sarı sana çok yakışıyor tatlım boyatma bakıra kızıla derim

evet bir de akma derdi var. gerçi ben zamanında saçımı kızıl yaptığımda insanları şaşırtacak kadar akmamıştı =) yani akmıyor saçımdan kızıl tonları pek. ama tabi o sefer kendi rengi üzerine boyamıştık şimdi sarı, akıcak kurtuluş yok :S

3 numara hangi renk boyayla elde edilir canım ???

o kadar güzel ve yumuşacık görünen bi renkki. kuaförlerin bile tutturması zor bence ben de 3 numaraya bayıldım çok çok tatlı kadifemsi bi renk ama nyle elde edilir pek bi fikrm yok açıkçası hiç bakır boyamayı denemedm henüz

bence sen sarıdan şaşma derim sarı senin rengin ve 3 numaradaki renk altın karamel ve sarı 9.0 karışımı yada ben bu ay karıştırıcaktım bulamadım kahve köpüğü ve sarıyı karıştırdım aynı o renk çıktı ama palette deluxenin kahve köpüğü tamamen içinde bakırlığı yoğun bir renkmiş ama güzel oluyor sarıyla karıştırınca ikiside o renge çıkıyor :7:

bence sen sarıdan şaşma derim sarı senin rengin ve 3 numaradaki renk altın karamel ve sarı 9.0 karışımı yada ben bu ay karıştırıcaktım bulamadım kahve köpüğü ve sarıyı karıştırdım aynı o renk çıktı ama palette deluxenin kahve köpüğü tamamen içinde bakırlığı yoğun bir renkmiş ama güzel oluyor sarıyla karıştırınca ikiside o renge çıkıyor :7:

altın karamel ve sarı karışımı biraz daha açık durmaz mı ki acaba ? bir de sen boyadığında zemin ne renkti canım ?

2 numara sana çok yakışır sende beyaz tenlisin ve yüz hatlarınız bile benziyo ama 3 numarayıda çok beğendim çok tatlı bi renk

zeminde açık karamel vardı benim onun üzerine karıştırıp boyadım senin zemin olduğu için sarı karıştırma açık olur

Son düzenleme:
Back