• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar sizce bu hormon testi sonucum normal mi cocugumuz olsun istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MehtapAtalay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
25
9
1
29
Kızlar çocuğumuz olsun çok istiyoruz adet düzensizliği var bende 20 aralık da kesik kesik oldum 2 buçuk gun normal de 3 gün olurum ben 5 aylık evliyim doktor tarlusan adet sökücü verdi 10 gün içinde kan gelmezse gel dedi ve 13 günde geldi ama kesik kesik geliyo ve benim hiç bi adetim de göğüslerim ağrımazdı ağrıyo bi süredir 30 aralık da kullanmaya başladım ilacı gecen hafta cumartesi eşimle ilişkiden sonra başladı kan gelip duruyo leke şeklin de arada ve sağlık ocağın da hamilelik testi yaptılar negatif bi an hamileyim sandım heveslendim kan gelince bi de negatif cıktı sonuçlar bu

Eklentiler

• IMG-20200110-WA0052.jpeg
    IMG-20200110-WA0052.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 71
Prolaktinin biraz yüksek çıkmış göğüs ağrısı ondan olabilir biliyorsun o hormon süt hormonu ve o yüksek olunca vücut kendini gebe sanıyor gebeliği engelliyor yani ama iner hemen ilacı var. Diğer hormanların iyi gibi b12 ve üre düşük diyor onlard düzelmicek şeyler değil genel olarak büyük bir problem yok gibi endişe etme .

Prolaktinin biraz yüksek çıkmış göğüs ağrısı ondan olabilir biliyorsun o hormon süt hormonu ve o yüksek olunca vücut kendini gebe sanıyor gebeliği engelliyor yani ama iner hemen ilacı var. Diğer hormanların iyi gibi b12 ve üre düşük diyor onlard düzelmicek şeyler değil genel olarak büyük bir problem yok gibi endişe etme .
Doktora gittim de ben perşembe günü bana kan ilacıyla kadın doğum hapı verdi 3 ay kullan dedi kullanmadım ama ben çünkü çocuk istediğim için bende bi sıkıntı var mı diye gittim geç olsam da o kadar geç olmuyorum adet sn fazla 38 40 gün oluyo doktor ona normal dedi sorun yok herkes de böyle dedi kötü bir durum yok eşim de ilaçları kullanmamı istemiyo çocuk istdgmz için o ilaç engelliyomus

Üstteki arkadaşın dediği gibi prolaktin biraz yüksek ama çabuk düşer diğerleri normal gibi Rabb'im hayırlıysa aratmadan nasip etsin insAllah 🤲😊

Doktora gittim de ben perşembe günü bana kan ilacıyla kadın doğum hapı verdi 3 ay kullan dedi kullanmadım ama ben çünkü çocuk istediğim için bende bi sıkıntı var mı diye gittim geç olsam da o kadar geç olmuyorum adet sn fazla 38 40 gün oluyo doktor ona normal dedi sorun yok herkes de böyle dedi kötü bir durum yok eşim de ilaçları kullanmamı istemiyo çocuk istdgmz için o ilaç engelliyomus
Doktor o ilaçları enden verdi anlamadım bi bildiği vardır mutlaka istersen başka bir doktora giderek durumu teyid et biz burda gördüğümüz tecrübelerle bilgi verebiliyoruz. En iyisi doktorunu değiştir. Bazı doktorlar bilgilendirmiyor doğru dürüst maalesef çok geçiştiriyorlar. Araştırıp Doğru düzgün bi doktor bul canım ama gerçekten endişe edicek birşey yok durumunda

Back