• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce banyo hangi renk olmalı?

Sende haklısın kuzum. Ama metalda kaliteli olması lazım yoksa pas oluyor. Oda biraz şans işi sanırım. Bende bilmiyorum işte net karar veremedim. Ya setin serisini alırım yada çöp kovası ve fırçası tek renk pembe alabilirim. Oda aklımda :27: :16:

haklısın canım pembe çok mantıklı bende dün akşam nette araştırdım pembe çöp kovası çok tatlı gözüküyo ya bursaya gidince mutlaka alıcam koçtaştan :16: pembede fırça alırımmm ohhh yandan yandannnnn :52::52:

krem soft olan güzel gibi. ama banyon ne renkti yani fayanslar

ben aldımm pembe teşekür ederim :16: fayansların rengi henüz belli değil :)

haklısın canım pembe çok mantıklı bende dün akşam nette araştırdım pembe çöp kovası çok tatlı gözüküyo ya bursaya gidince mutlaka alıcam koçtaştan :16: pembede fırça alırımmm ohhh yandan yandannnnn :52::52:

Oooo süper olur valla kuzum :16: Ben sevmiyorum öyle koyu renklerle evin havasının boğulmasını. Banyo sonuçta fayanslarıyla, dekoruyla iç açmalı. Bide lavanta kesesi aldık mı banyoya ohh tam olur :16:

Oooo süper olur valla kuzum :16: Ben sevmiyorum öyle koyu renklerle evin havasının boğulmasını. Banyo sonuçta fayanslarıyla, dekoruyla iç açmalı. Bide lavanta kesesi aldık mı banyoya ohh tam olur :16:

aynen canım yaa bende hiç sevmiyorum :16: bak nasıl yapmışım :16: ek bi fikrin varmı canım bide lavanta kesesini nerden bulcaz :26: sen klozet tk aldınmı

$188e1_Calliste_Cop_Kovasi_Bonbon.webp$11052_buyuk.webp$93-270579-w600h500.webp$images.webp

aynen canım yaa bende hiç sevmiyorum :16: bak nasıl yapmışım :16: ek bi fikrin varmı canım bide lavanta kesesini nerden bulcaz :26: sen klozet tk aldınmı

Eki Görüntüle 1017330 Eki Görüntüle 1017327 Eki Görüntüle 1017328 Eki Görüntüle 1017329

Eki Görüntüle 1017335 fırça olarakta takımı bozmasam ama buda 35 tl yaaa :26:

Kuzum bence harika olmuş. Bende koçtaştan bu çöp kovasından bakmıştım :9: Ondan sana pembe demiştim :9:

Nerde oturduğunu bilmiyorum kuzum ama ben daha bu sabah bir blogda bayan eminönüne gitmiş ve orada resimler falan çekmiş. Kükrçü Hana gitmişti. Orada bu bizim almak istediğimiz banyo takımlarından çöp kovası v.s. herşeyi vardı. Benimde aklımda oraya gitmek. Çok fazla çeşit vardı. Eğer istanbulda oturuyosan fırçanı alma derim. Gez dolaş illaki bulursun bir yerde. Bulamazsan da internetten sipariş verirsin.

Henüz almadım klozet takımımı. Ama english homeda beğendim ve bayıldım o tarz bişey alacağım :52: :16:

Resmini ekliyim sana. Fiyatı 55 TL.

$afbca966-5918-40c2-90d8-cbfba7d1ca4a.webp

Kuzum bence harika olmuş. Bende koçtaştan bu çöp kovasından bakmıştım :9: Ondan sana pembe demiştim :9:

Nerde oturduğunu bilmiyorum kuzum ama ben daha bu sabah bir blogda bayan eminönüne gitmiş ve orada resimler falan çekmiş. Kükrçü Hana gitmişti. Orada bu bizim almak istediğimiz banyo takımlarından çöp kovası v.s. herşeyi vardı. Benimde aklımda oraya gitmek. Çok fazla çeşit vardı. Eğer istanbulda oturuyosan fırçanı alma derim. Gez dolaş illaki bulursun bir yerde. Bulamazsan da internetten sipariş verirsin.

Henüz almadım klozet takımımı. Ama english homeda beğendim ve bayıldım o tarz bişey alacağım :52: :16:

Resmini ekliyim sana. Fiyatı 55 TL.

Eki Görüntüle 1017358

canım ben istanbulda oturmuyorum. ama işten ayrılınca istanbula gidicem haziran gibi falan gezmeye o zaman ordanda bişeyler almak istiyorum en iyisi biraz bekliyim dimi klozet tk harika yaa bendemi baksam english homeaaaaa :1::52: bizim senle banyolarımız ikiz olcak galiba kızzzzzz :52:

canım ben istanbulda oturmuyorum. ama işten ayrılınca istanbula gidicem haziran gibi falan gezmeye o zaman ordanda bişeyler almak istiyorum en iyisi biraz bekliyim dimi klozet tk harika yaa bendemi baksam english homeaaaaa :1::52: bizim senle banyolarımız ikiz olcak galiba kızzzzzz :52:

Evet zevklerimiz aynı canım :16: :52:

Çok mutlu olurum aynı olursa :12: :54:

Özelden yazıyorum sana blogu :16:

pembe aldıysan siyah beyaz fayanslara çok yakışıyor. benimde sade fuşya aksesuar ve halı. banyo siyah beyaz

selam arkadaşlar çeyiz düzüyorum banyoda sıra, fakat kirada olacagız ve banyo rengimiz henüz belli değil..
ama ben klozet takımı, banyo seti falan alıp aradan çıkarmak istiyorum. fakat rengine karar veremedim henüz :(
pembe tonlarımı kahve tonlarımı olsun bu iki rengi beğeniyorum bide kahve seçimlerim pembe seçimlerinden daha uygun yakınlarımda kiraya gidecegim için pahalıya kaçma diyorlar ne yapıcam bilemedim :( pembemi alayım aklımda kalmasın yada biraz daha ağır olsun her banyoya uysun kahvemi alayım. aradaki fiyat farkındanda örnek göstereyim bi tane pembe 4lü banyo seti begendim 50 tl kahve begendim 20 tl hiç bi farkları yok yani bilemedim :31:

RESİMDE EKLİYİM HANGİSİ DAHA İYİ OLUR SİZCE :31: AŞAĞIYA EKLİYORUMM

bende kiraya gidiyorum cnmmm vee ne olursa olsun beyaz alcam demiştim...

benim banyomun fayansları kahverengi dolap ve duşakabin beyaz...

kahverenginin üzerinde sade beyaz çok şık duracağı için ondan alcam....

hem öle set olarak almıyorum ben sadece yere paspasını sercem o kadar sevmiyorum çnkü=))

sende bnce böle yap =)

Back
X