Kızlar sizce banyo hangi renk olmalı?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
selam arkadaşlar çeyiz düzüyorum banyoda sıra, fakat kirada olacagız ve banyo rengimiz henüz belli değil..
ama ben klozet takımı, banyo seti falan alıp aradan çıkarmak istiyorum. fakat rengine karar veremedim henüz :(
pembe tonlarımı kahve tonlarımı olsun bu iki rengi beğeniyorum bide kahve seçimlerim pembe seçimlerinden daha uygun yakınlarımda kiraya gidecegim için pahalıya kaçma diyorlar ne yapıcam bilemedim :( pembemi alayım aklımda kalmasın yada biraz daha ağır olsun her banyoya uysun kahvemi alayım. aradaki fiyat farkındanda örnek göstereyim bi tane pembe 4lü banyo seti begendim 50 tl kahve begendim 20 tl hiç bi farkları yok yani bilemedim :31:

RESİMDE EKLİYİM HANGİSİ DAHA İYİ OLUR SİZCE :31: AŞAĞIYA EKLİYORUMM

Son düzenleme:
canım tabiki senin fikrin önemli içine hangi renk siniyosa onu al derim ben ama kendi fikrimce her yer yakışıcak siyah beyaz tonlar ben öyle yapmayı düşünüyorum hemde çok asil duruyo ama illaki renkli almak istiyosan pembe tercihimdir :16:

ev belli olduktan sonrada alabilirsiniz banyo takımını.. o kadar acil değil mesela..bende maviyi çok yakıştırırım banyolara dinlendirici ve ferah gelir bana..

Kirli beyaz krem her renge uyum sağlar ama pembe içinizdeyse pembe tercih edin beyazsa banyo mesela pembe maviler ne kadar güzel yakışır ev belli olduktan sonra tamamlasanız takımı olmazmı 1 güne alınır sonuçta :16:

haklısınız ev belli olduktan sonrada alınabilirde işte çeyiz telaşım olmasın istiyorum bi yandan o yüzden alayım diyorum bide tam zıt bi renklede karşılaşırsam dimi :27:

$picq-1394185614903.webp

$picq-1394185660655.webp
$picq-1394185710694.webp
$picq-1394185804146.webp
$picq-1394185758877.webp
$picq-1394185844399.webp

Evet evin belli olmasıyla özellikle banyo işi son anda olmalı kendi evin olsa evet rengini bilirsin ama kiralarda değişiyor durumlar :16:

katılıyorummmmm yorumların için çok teşekür ederim öyle bi liste yaptım ve içine klozet takımı,banyo seti,kirli sepeti,çamaşır sepeti yazdım :1::16:

katılıyorummmmm yorumların için çok teşekür ederim öyle bi liste yaptım ve içine klozet takımı,banyo seti,kirli sepeti,çamaşır sepeti yazdım :1::16:

Kirli çamaşır sepeti açık renklerden alınabilir bence beyaz gri falan uyum sağlamazmı ki :9:Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:16:

selam arkadaşlar çeyiz düzüyorum banyoda sıra, fakat kirada olacagız ve banyo rengimiz henüz belli değil..
ama ben klozet takımı, banyo seti falan alıp aradan çıkarmak istiyorum. fakat rengine karar veremedim henüz :(
pembe tonlarımı kahve tonlarımı olsun bu iki rengi beğeniyorum bide kahve seçimlerim pembe seçimlerinden daha uygun yakınlarımda kiraya gidecegim için pahalıya kaçma diyorlar ne yapıcam bilemedim :( pembemi alayım aklımda kalmasın yada biraz daha ağır olsun her banyoya uysun kahvemi alayım. aradaki fiyat farkındanda örnek göstereyim bi tane pembe 4lü banyo seti begendim 50 tl kahve begendim 20 tl hiç bi farkları yok yani bilemedim :31:

Canim aklini karudtirmak istemem ama gosterrdigin takimlarda cok guzel ustteki olan bordo dusunursen oda guzel olur

canım yani şu ara benimde tek düşüncem bu oldu alsam bi türlü almasam bi türlü bende senin gibi bi karar veremedim bu banyo işine genelde banyoları kahve yapıyolar ama bide tuttuğun ev aksi olursa nolcak diye düşünüp duruyorum o yüzden şimdilik evi tuttuktan sonra almaya karar verdim ama heranda cayabilirim :))bence sen alcaksan kahveyi al kombin yapması kolay olur yada karışık renkli olanlar var onlardan al nasılsa birinden biri tutar :))

Kirli çamaşır sepeti açık renklerden alınabilir bence beyaz gri falan uyum sağlamazmı ki :9:Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:16:

$images.webpŞUNUN GÜZELLİĞİNE BAKSANA :1: pembe düşünürken bunu almayı planlamıştım ama parasıda güzel 95 tl :27:
kahverengi daha şık duruyor, her renk fayansa gider, sırıtmaz bence:34:

HAKLISINIZ SANIRIM :31:

Canim aklini karudtirmak istemem ama gosterrdigin takimlarda cok guzel ustteki olan bordo dusunursen oda guzel olur

PEMBE OLANI DİYORSUNUZ SANIRIM :26:

canım yani şu ara benimde tek düşüncem bu oldu alsam bi türlü almasam bi türlü bende senin gibi bi karar veremedim bu banyo işine genelde banyoları kahve yapıyolar ama bide tuttuğun ev aksi olursa nolcak diye düşünüp duruyorum o yüzden şimdilik evi tuttuktan sonra almaya karar verdim ama heranda cayabilirim :))bence sen alcaksan kahveyi al kombin yapması kolay olur yada karışık renkli olanlar var onlardan al nasılsa birinden biri tutar :))

ay ne zormuş ev belli değilken buna karar vermek bende şimdilik askıya aldım :1: inşallah kararım değişmez yaa ev bellli olduktan sonra alması en mantıklısı çünkü canımm

çok güzelmiş ya ben çamaşır sepetimi beyz aldım ama içinde renklerde var bende sana dediğim gbi karışık renklilerden alcam sanırım :)

Bence bu renkler daha hoş..
Bir bakın
https://www.google.com.tr/search?q=...-urunler%2Fbutterfly-siyah-banyo-seti;600;462

Son düzenleme:
Back
X