• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sizce bana ne renk yakısır?

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm kızlar sac rengımı degıstırmek ıstıyorum cok sıkıldım bu renkten bana ne renk yakısır lutfen yardımcı olun kızlar sız bu işlerden cok iyi anlıyorsunuz:) ama ben kaslarımıda boyamak ıstıyorum aynı renge cunku kasım cok koyu ama kızıl ıstemıyorum bana yardımcı olun lufen:enbuyukkk:

kaşının renginide açtırırsın o sorn deilki.zemini karamel yaptırıp üstüne sarı balyaj gbi bişe güsel olr bnce sna.ilkten gözüne belki hoşş gelmz çünkü saçın koyu birden açığa geçince acaip olr =)) sarıları fazla attırmazsn güsel olr yakışr =) bnce..

nalien ekatılıyorum kaslarınıda actırısın cok güsel olur bıde sıyah göz makyajıı harıka olurr

siyahtan dönmek çok zor oluyor. orialle açılması lazım ki üstüne istediğin renk atılsın.bu da yakabilir saçını. eğer açmak istersen röfle en iyi çözüm gibi duruyor.

kızlar tşk ederm ama ben kuaforde yaptırmak ıstemıyorum sacımı actırmadan boyasam cok yıpranıyor cunkuı ılk basta fındık kabugu tutarmı benım sacım sızce?

evet bende nallien e katılıyorum karamel şu sıralar çok moda hem.sanada yakışır. kaşınıda kuaför saçına uydurur.

thalia4mh8pi6.jpg
kızlar ıste bu renk ıstıyorum evde kendım bunun ıcın ne renge boyamalıyım?

canım 3 sene kadar önce siyaha boyatmıştım, fındık kabuğuna dönmek istedim ve arkadaşıma boyatmıştım saçı bir yıkadım dipler tutmuş, gerisi siyahtı. bi süre bekleyip röfle yaptırdım mecburen. o kadar araştırdım orial yada röfleden başka nasıl dönülür bilmiyorum.

boya boyayı açmaz o yüzden saçın o renk olmaz.. ama saçın doğal renkse açabilir boyaysa imkansız açıcı kullanmadan açılması.. kendimden biliyorum benim saçım siyah boya orielle bile açılmadı çok uğraştım sonra ne yaptım??tabi ki yine siyah

bence evde yapmaya çalışma, diplerin tutar geriye kalan aynen koyu renk kalır, kuaförler artık orial kullanmadan da boya silicilerle açabiliyor, orial kadar da yıpratmıyor, saç rengi olarak da bence karamel sana açık olur gibi geldi, palettenin altın parıltılı tofffe diye bir rengi var bu renk veya benzeri tonlar tenine yakışır bence.Bir de eğer yaptıracaksan açma işlemi ile röfle,balyaj işlemini aynı gün yaptırma bir iki yıkama sonra saç gökkuşağı gibi oluyor

kesinlikle kuaförde açtırmalısın saçlarını resimdeki renk gibi sen yapamazsın

thalia4mh8pi6.jpg
kızlar ıste bu renk ıstıyorum evde kendım bunun ıcın ne renge boyamalıyım?

canım aynen dedigim gibi saçın koyuymuş kendi dogal saçın olsaydı heryerı kolaydı açtırmadan o rengi yakalaman kolaydı ama malesef o koyu kahveye boyanan kısımları dedigim gib 12.1 kolestonla ıyıce boya. ıyıce açılsın. baktın yeterı kadar açılmamışşa 2 hafta sonra tekrar boya o zaman mutlaka ıstedıgın kadar acılır. sonrada loreal exelence 7.1e boya.ilk önce diplerini boya dıplerinde 25 dk beklet sonrada tarakla uçlarına yay. böylelikle diplerdeki renk ile uçlardakı renk arasındakı farkıda en aza ındırgersın. bıkaç ay duzenli olarak kullu kumrala boyarsan bu fotodakıne çok yakın bır renk elde edersin.
karamelden fındık kabugundan kesinlikle uzak dur. ten rengin sıcak çunku bırde bu gıbı sıcak renkler sana gitmez kesinlikle.
karamel ve fındık kabugu becereksiz kuaforlerin eseri olan renkler. kumral ıstene saç becerilemedgi için hadı karamel yapalım hadı fındık kabugu yapalım dıye dıye herkesin saçı o renk olmaya başladı malesef.

Back