• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama KIZLAR SİYAHTAN döndüm bakın saçlarımaaa :)))BEĞENECEKMİSİNİZ

esmerseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
119
6
96
İstanbul
$Görüntü036.jpg GİTTİM KOZMETİKÇİLERDEN BEYAZ AÇICI ALDIM SUYULA BERBAER ilk açtık daha sonra coleston7.77 ışıltılı kahve yaptık aman dikkat açıcıyı hızlı ve heryere aynı anda sürün yoksa yarım yamalak açılır ve mavi olmamalı açıcı beyaz markasını yazarım isterseniz.oksidanı az oluyor beyazın saçı yakmıyor mavi olan felaket yıpratıyor bakınız saçım yıpranmadı:)))))))))))))) $Görüntü003.jpg
arkadaşlar kuaförler açıcıyla saçı açarken saçı kapatınca deride tahrişten saç dökülmesi yapıyor LÜTFEN SAÇINIZI KAPAMAYIN AÇICI SÜRÜNCE ASİT YAKIYORRR.:1::1:ESKİ VE YENİ HALİNİ YÜKLEDİM BAKINIZ.

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar çok sevindim beğenmenize tenimle uyumlu olsun istedim sonrada kahve yapıcam esmere kahve doğal duruyor siyah zıt duruyor zaten ten rengimde kahve.

fotoğrafa bakınca gerçekten de saçın hiç yıpranmamış:53: çok güzel olmuş ayrıca.

beyaz tozdan bahsedermisin biraz?? ve ne kadar tuttun açıcıyı saçında??

Yıpranmadıysa ne guzel sıyah rengı cok severım buda guzel olmuş ama çikkolata kahveyede dönebılırsın ılerde yakışır

hoş olmuş gerçekten bende kızıldan açık renge dönmek için açıcı kullandım 10 dk beklettim ama bir daha tövbe ettim çok yıpratıyo saçı
bu kullandığın hangi marka söylersen aklımızda olur hiç olmazsa :31:

doğal olmuş beğendim güle güle kullan benim saçlarım da sarı senelerdir çok sıkıldım ve çok yıprandı şimdi bakıma aldım birkaç ay sonra kahve tonlarından birini deneyeceğim heyecanlıyım:)))

teşekkür ederim kızlar beğenmeniz beni mutlu etti soran arkadaşlara açıcıyı 10-15dakika tuttum çok tutmadım ayrıca kafamı kapatmadım açıcının kutusunu bulamdım ama kozmetiğe gidip hemen ismini alacağım mavi ve beyazı var kızlar mavisinde oksiden çok fazla aşırı asitli beyazı çok iyiyidi :9::9:syoss diye bir saç boyası çıkmış profesyonel ürünmüş onu deniyeceğim kahve serisi için yapanlar çok memnun çok güzel renkler çıkıyor ortaya boyatınca resim çeker koyarım buraya.

teşekkür ederim kızlar beğenmeniz beni mutlu etti soran arkadaşlara açıcıyı 10-15dakika tuttum çok tutmadım ayrıca kafamı kapatmadım açıcının kutusunu bulamdım ama kozmetiğe gidip hemen ismini alacağım mavi ve beyazı var kızlar mavisinde oksiden çok fazla aşırı asitli beyazı çok iyiyidi :9::9:syoss diye bir saç boyası çıkmış profesyonel ürünmüş onu deniyeceğim kahve serisi için yapanlar çok memnun çok güzel renkler çıkıyor ortaya boyatınca resim çeker koyarım buraya.

cnm bnm saçlarımda siyah bende açmak istiyorum
kuaförler yanar falan diye çok bbozdu moralimi
seni görmek ümit verdi bana ohhh yha:49::49::49::49::49:
lütfen markasını söyle hemen alıp halledicem saçlarımı

canım ya o açıcının markasını öğrenip yazarsan nasıl makbule geçer anlatamam bu arada saçında gayet iyi olmus

$Morfose-Acici-Toz-400-gr__37941971_0.jpg $Morfose-Acici-Toz-400-gr__37941971_0.jpg kızlar bakın size ne söyleyeceğim öncelikle saçınızın kalın telli olması şart .......................açıcı vurunca aşırı ince saçı yakar .............ama kuzeniminde ince telliydi................. ama aşırı ince telli değildi .............bunu dikkate alın........... benim zaten kalın telli .....ayrıca evde açmayın ....o açıcıyı alın kuaföre götürün o açsın çünkü aynı anda heryeri açamıyorsunuz yarısı açık yarısı koyu oluyor ...............uçlardan başlanmalı yoksa saçınızın tepesi yumurta kırmış gibi sararıyor , kızlar saçlarınıza bişey olmasını istemem dediğim gibi aşırı yıpranmış saçınız varsa düşünmeyin dinlendirilmiş saç her zaman yanmadan açılır şuda var mavi oskiden çok yakıyor benim kulandığım BEYAZ TOZ oksideni düşük ama çabuk açıyor 15dakika tutun hemen açıyor.

KIZLAR DİKKATE ALIN MAVİ TOZ AÇICI-BEYAZ TOZ AÇICI DİYE 2TANE VAR BEYAZ OLANI ALACAKSINIZ.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 287154 Eki Görüntüle 287154 kızlar bakın size ne söyleyeceğim öncelikle saçınızın kalın telli olması şart .......................açıcı vurunca aşırı ince saçı yakar .............ama kuzeniminde ince telliydi................. ama aşırı ince telli değildi .............bunu dikkate alın........... benim zaten kalın telli .....ayrıca evde açmayın ....o açıcıyı alın kuaföre götürün o açsın çünkü aynı anda heryeri açamıyorsunuz yarısı açık yarısı koyu oluyor ...............uçlardan başlanmalı yoksa saçınızın tepesi yumurta kırmış gibi sararıyor , kızlar saçlarınıza bişey olmasını istemem dediğim gibi aşırı yıpranmış saçınız varsa düşünmeyin dinlendirilmiş saç her zaman yanmadan açılır şuda var mavi oskiden çok yakıyor benim kulandığım BEYAZ TOZ oksideni düşük ama çabuk açıyor 15dakika tutun hemen açıyor.

KIZLAR DİKKATE ALIN MAVİ TOZ AÇICI-BEYAZ TOZ AÇICI DİYE 2TANE VAR BEYAZ OLANI ALACAKSINIZ.

cnm ücreti ne kadar bunun

Back