• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sınger makınalarda kampnya var sanırım

mlk2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
252
0
96
46
İstanbul
bende dıkıs makınası almak ıstıyorum hem dıkıs hem ufak tefek nakıs vs gıbı sadece duz dıkıs makınası ıstemıyorum sızce hangı modelı alayım.... ılk defa alacagım ve hıc bır bılgım yok ne dersınız bır akıl verın ......:92:

selam, bende alacağım. Daha önce hiç dikiş dikmedim singer in 1409 Promise ini alayım diyorum :26:

ne gıbı ozellıklerı var cok fazla anlamıyorum sıtesıne gırdım ozellıklerıne kırmızı ısaret nokta koymuslar ama anlamadıgımdan akıl alayım dedım

canım singerin net mağazalarından bulunduğun ildeki şubesini öğren ordan katolog verirler yada bilgilendirirler
bende sen gibi dikişe meraklıyım hep elimde dikerim ama yorucu ve sıkıcı olyor bazen de dikemediğin seyler olyor hep bir makinam olsa der dururum bende almayı düşünüyorum ama dikiş makinası hiç kullanmadım ama ben singerin süper yoknaz özellikli makinasında karar kıldım biten taksitlerim alacak gelecek aya onun yerine alacagım peşin fiyatı 550 gibi bişeydi
ne ararsan özelliklerinde kot iğnesi, penye iğnesi kullanımı nakış aplike sürfile mi ne tam haırlamıyorum ilik açama düğme dikme yuvarlak kenarları dikmek için ayrı kol yani bunlar benim aradıgım özillikler olduğu için yazayım dedim sen dediğim gbi yap bir broşür al eline öyle bak

Broşürden incelemek daha iyi.Ben eni aldım
Singerin Fashion 4228 modelini ve bence süper çok beğendim çok güzel dikiyor.Tam bana göre çok çok hızlı değil.Yani annemin izlenimi (kendi sanayii makinalarını kullandığı için)

Singer promise modeliNDE KAMPANYA VAR GÜZEL ÖZELLİKLERİ VAR BENDE BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALIP MEMNUN KALAN ARKADAŞLAR VARMI HEM KONU SAHİBİNEDE FİKİR OLUR

Son düzenleme:
selam, bende alacağım. Daha önce hiç dikiş dikmedim singer in 1409 Promise ini alayım diyorum :26:
ben 2 gün önce aldım bu modelden çok memnunum :66:bende pek anlamam ama hemen kendime tulum diktim en ucuzu ve temel işleri yaptığı için bunu tercih ettim yanlız içinden türkçe kılavuz çıkmadı 1 günlük kurs veriyorlar ücretsiz alanlara tavsiye ederim belkide almışınızdır öyleyse herkes güle güle kullansın:16:

ne gıbı ozellıklerı var cok fazla anlamıyorum sıtesıne gırdım ozellıklerıne kırmızı ısaret nokta koymuslar ama anlamadıgımdan akıl alayım dedım
SINGER® - Dünyada Her Evde

1409 Promise

• 9 değişik dikiş ve dekoratif desen
• 5 mm zigzag
• 4 kademede ilik açabilme
• Otomatik masura sarma
• Serbest kol dikişi özelliği ile manşetler, kol ağızları, omuz dikişleri, pantolon paçası gibi dairesel kumaş dikişlerinin dikilmesi
• Çevrilebilen desen seçici
• İşaretli iplik geçirme yolları
• Dikey makara kullanımı
• İplik tansiyon ayarı
• Çift iğne kullanımı ile yanyana paralel dikiş yapabilme
• İplik kesici
• Tek adımda iğne hareketini durdurup masura sarma
• Kolay değiştirilebilen ve farklı amaçlara uygun baskı ayakları
• Kasnak nakışı uygunluğu ile nakış teknikleri uygulayabilme ( çin iğnesi, beyaz iş..vb.)
• İleri geri dikiş sağlamlaştırma
• Kontrol edilebilen dikiş uzunluğu
• Elektronik pedal
• Değişken hız kontrolü
• Aydınlatma lambası
• Gizlenebilir taşıma kolu
• Dahili aksesuar saklama kutusu
• Seri ve sessiz çalışma
• Taşıma kolaylığı

Standart aksesuarlar

• Çok amaçlı ayak
• Fermuar ayağı
• İlik açma ayağı
• Düğme dikme ayağı
• L-tornavida
• Dikiş sökme aparatı / fırça
• Makara pimi keçesi (2x)
• İğne paketi
• Kenar/ kapitone dikiş kılavuzu
• Masura (3x)
• Örme plakası

ben 2 gün önce aldım bu modelden çok memnunum :66:bende pek anlamam ama hemen kendime tulum diktim en ucuzu ve temel işleri yaptığı için bunu tercih ettim yanlız içinden türkçe kılavuz çıkmadı 1 günlük kurs veriyorlar ücretsiz alanlara tavsiye ederim belkide almışınızdır öyleyse herkes güle güle kullansın:16:

hiçbir problem çıkarmadı dimi canım bazı makine penye kot dikmiyo sen dikebildinmi bide piko yaptınmı hiç bu makina ile bide aldığın yerdemi kurs veriyo nerde veriyor ayy çok soru sordm galiba ama bitane aldım çok sorun yaşdım bundada öyle olsun istemiyorum

Son düzenleme:
hiçbir problem çıkarmadı dimi canım bazı makine penye kot dikmiyo sen dikebildinmi bide piko yaptınmı hiç bu makina ile bide aldığın yerdemi kurs veriyo nerde veriyor ayy çok soru sordm galiba ama bitane aldım çok sorun yaşdım bundada öyle olsun istemiyorum
dikişte bir problem yok ama piko nakış ne ypıyo tam bilmiyorum aslında pekte merak etmiyorum ama bir sürü ayak özelik var üstünde kursta gösterirler sanırım aldığın yerde verecekler nerden alırsan orda gösterirler siz istediğiniz özellikleri sorun ona göre alın modelini ben sadece dikiş yapacağım için bu modeli tercih ettim ama annem piko makinası için paf markayı tercih ederdi çeyiz mağzası işletiyordu yani profosyeneller için tabi siz eviçin diyosanız sanırım singerinde bu özelliğini gören modelleri işinizi görecektir ben yeni aldım daha bir sorun yok ama ablam senelerdir kullanıyo singer dikmediği kumaş cinsi yok çok memnun:64: umarım sizde alır memnun kalırsınız :16:

cevabın için teşekkürler canım , ben de dikiş ağırlıklı kullanıcam, bu model bir model piko yapıyor belki lazım olur diye pikoda olsun dedim en hesaplı buydu,paff da düşündüm ama çok pahalı onun ürünlri sende memnunsan singer promiseyi aliyim ozaman :66::66:

kılar bişey sorabilirmiyim ben de eski bir singerle idare ediyorum bayağı sorunlu bir makine..yenisi için araştırmöalar yapıyorum az önceki okuduğum mesajlarınızda singer promisin di galiba özellikleri arasında değişen hız ayarı gibi birşey okudum mahiyeti nedir? yani biri normal hız diğeri çok hızlı mı yoksa biri düşük hız diğer normal hızlı mı..bilgilendirirseniz sevinirim:28:

cevabın için teşekkürler canım , ben de dikiş ağırlıklı kullanıcam, bu model bir model piko yapıyor belki lazım olur diye pikoda olsun dedim en hesaplı buydu,paff da düşündüm ama çok pahalı onun ürünlri sende memnunsan singer promiseyi aliyim ozaman :66::66:
ben bu yazınızı yeni gördüm pardon umarım bilgiler işinize yaramıştır ve makina almışınızdır öyleyse gle güle kullanın:16:

kılar bişey sorabilirmiyim ben de eski bir singerle idare ediyorum bayağı sorunlu bir makine..yenisi için araştırmöalar yapıyorum az önceki okuduğum mesajlarınızda singer promisin di galiba özellikleri arasında değişen hız ayarı gibi birşey okudum mahiyeti nedir? yani biri normal hız diğeri çok hızlı mı yoksa biri düşük hız diğer normal hızlı mı..bilgilendirirseniz sevinirim:28:
ben makinayı kullanıyorum ama hız ayarını pedalla ayarlıyorum henüz kataloğu gelmedi tek kusurları bu defalarca istememe rağmen göndermediler pekte makinadan anlamadığım için ayrıca ayarlayan bir yeri varmı bilmiyorum :69:

ben makinada böyle bi ayarı farketmedim varsada keşfetmedim daha, pek deneyimli değilim makina konusunda, hızı pedala baskıyla ayarlıyorum ama makinayı tavsiye edebilirim güzell

canlarım teşekkür ederim cevaplarınıa..çok sağolun :)
bir de güzel haber vereym mak,nem sorunlu da olsa eskisi gibi değil..artık daha rahat dikebiliyorum..biraz daha idare edebileceğim galiba..:74:

makinede hız ayarı otomatik değil. pedalla şahsen kendim dikiş makinası eğitmeniyim ve kimseye singer tavsiye etmiyorum alanların hevesini kırmak gibi olmasın ama 1sene içinde arıza olacaktır. çünkü singerin eski kalitesi kalmadı. ve dikiş makinesi alacak olanlar mutlaka beni bulun .
isteyenlere numaramı verebilirim. ve tavsiye ettiğim makineleri alanlar emin olsun memnun kalacaksınız.. singer güzzel makinelere sahip çok çeşitli iş yapan makinelerin fiyatları çok güzel ama, çabuk arıza yapıyo ve vaad edilen verimle karşılaşamıyorsunuz. kısaca 15 sene önceki singer kalıtesi yok. bana ulaşmak isteyenler msj atabilir..

makinede hız ayarı otomatik değil. pedalla şahsen kendim dikiş makinası eğitmeniyim ve kimseye singer tavsiye etmiyorum alanların hevesini kırmak gibi olmasın ama 1sene içinde arıza olacaktır. çünkü singerin eski kalitesi kalmadı. ve dikiş makinesi alacak olanlar mutlaka beni bulun .
isteyenlere numaramı verebilirim. ve tavsiye ettiğim makineleri alanlar emin olsun memnun kalacaksınız.. singer güzzel makinelere sahip çok çeşitli iş yapan makinelerin fiyatları çok güzel ama, çabuk arıza yapıyo ve vaad edilen verimle karşılaşamıyorsunuz. kısaca 15 sene önceki singer kalıtesi yok. bana ulaşmak isteyenler msj atabilir..

uyarı için teşekkürler fakat keşke isteyene numaramı verebilirim diyene kadar marka model önerseydiniz, daha kolay yoldan hepimiz yararlansaydık paylaşmak istediğiniz bilgilerden :71::71:

benim de evde daha öğrencilik yıllarımdan en ucuza kaçarak aldığım, düz dikiş hariç neredeyse hiç bir vasfı olmayan bir makinam var, yenisini almak istiyorum ama
ne alsam? sonuçta profesyonel terzi değilim ki süper bir makina alayım, ama yine ucuza kaçıp kalitesiz bir şey almak istemiyorum, çelişkilerle doluyum anlayacağınız :8: biri bana yardım etsin lütfen :))

Arkadaşlar, bir kaç hafta önce Singer Simple aldım. Fiyatı 480 TL. Evkurdan ayda 20 TL. ye, ister 12 ay ister peşin ister 24 aylık taksitlerle alabiliyorsunuz, fiyat farketmiyor. Geçenlerde Kadıköy cuma pazarından bir sürü kumaş aldım :61: Eve geldim, bir baktım ki düz kumaş yok! Ya jarse, ya triko yün, ya da penye. Haa birde polar kumaş vardı. Makinem hiç bir ayak değişikliği ya da bir ayar yapmaksızın bu dediğim kumaşları çatır çakır dikti valla :66: Daha önceden de orijinal kot paçası yaptım. Piko yapmadım ama piko için seçenekleri var. En hoşuma giden özelliği, iğneye ipliği otomatik takıyor :61: Kabinsiz taşınabilir tiplerden. Daha Türkiye'ye yeni gelmiş, 650 TL den inmiş bu fiyata. Bilginize...

Back