İnşallah bende öyle ümit ediyorum hayla regl olacakmış gibi hıssedıyorum kendımı hafıf ağrılarım var birazdan kan testı yaptırmaya gidicegım ınsallah vardır çok istıyoruz çünküBidaha test yap canım onda çıkarsa hayırlı olsun kan ver yada direk çok silik değil resmen ben burdayım diyor varsa da tahminen 500 gibi falan cikar beta
Bence var gibi duruyor canım yarın tekrarla testi bu testi eczaneden mi aldın canimKızlar 15 gündür göğüslerimde inanılmaz derecede bir hassasiyet var ve bir haftadan beri neredeyse kabızım regl olacakmış gibi arasıra ağrılar giriyor yani on günden beri ağrılar var belim sürekli kramplar giriyor yüzümde çok yanma var ateş gibi bazen geceleri çok üşüyorum bazen inanılmaz derecede terliyorum sekiz gün önce de adet olmam gerekiyordu geciktim
bugün sabah kalkar kalkmaz bir test yaptım iki 3 dakika içinde silik bir çizgi çıktı hastaneye gideceğim ama çok umutlanmak istemiyorum plokstk Over sendromum var
Canım hayali çizgi değil net çıkmış bence bebişin seninle İnşallah vardır burada mutlaka yaz ben aylardır bebek istiyorum hayalet çizgi bile çıkmadıKızlar 15 gündür göğüslerimde inanılmaz derecede bir hassasiyet var ve bir haftadan beri neredeyse kabızım regl olacakmış gibi arasıra ağrılar giriyor yani on günden beri ağrılar var belim sürekli kramplar giriyor yüzümde çok yanma var ateş gibi bazen geceleri çok üşüyorum bazen inanılmaz derecede terliyorum sekiz gün önce de adet olmam gerekiyordu geciktim
bugün sabah kalkar kalkmaz bir test yaptım iki 3 dakika içinde silik bir çizgi çıktı hastaneye gideceğim ama çok umutlanmak istemiyorum plokstk Over sendromum var
Evet ezcaneden aldımBence var gibi duruyor canım yarın tekrarla testi bu testi eczaneden mi aldın canim
İnşallah kan sonuçunu bekliyorumCanım hayali çizgi değil net çıkmış bence bebişin seninle İnşallah vardır burada mutlaka yaz ben aylardır bebek istiyorum hayalet çizgi bile çıkmadı
Merhaba benim de sizdeki gibi silik çizgi çıktı, kan testi sonucunuz çıktığında paylaşabilir misinizİnşallah kan sonuçunu bekliyorum
Ne çıktı canım spnucunİnşallah kan sonuçunu bekliyorum
Pozitif çıktı gebeyim isteyen herkese Allahım nasip etsinMerhaba benim de sizdeki gibi silik çizgi çıktı, kan testi sonucunuz çıktığında paylaşabilir misiniz
Hamileyim 3 haftalıkNe çıktı canım spnucun
Çook sevindim hayırlı olsunPozitif çıktı gebeyim isteyen herkese Allahım nasip etsin
Çook sevindim hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin değeriniz kaç gözüküyor?
öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz :) ben bir şey sormak istiyorum pcos olduğu zaman adet düzensizliği olmuyor mu yani pcos o demek değil mi? siz geciktim demişsiniz ya nerden anlıyorsunuz geciktiğiniziKızlar 15 gündür göğüslerimde inanılmaz derecede bir hassasiyet var ve bir haftadan beri neredeyse kabızım regl olacakmış gibi arasıra ağrılar giriyor yani on günden beri ağrılar var belim sürekli kramplar giriyor yüzümde çok yanma var ateş gibi bazen geceleri çok üşüyorum bazen inanılmaz derecede terliyorum sekiz gün önce de adet olmam gerekiyordu geciktim
öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz :) ben bir şey sormak istiyorum pcos olduğu zaman adet düzensizliği olmuyor mu yani pcos o demek değil mi? siz geciktim demişsiniz ya nerden anlıyorsunuz geciktiğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?