KIZLAR SİLİK ÇİZGİ ACİİİL

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar yinede kimyasal gebelik olayları çok korkutuyo beni çevremden çok duydum o yüzden cuma günü yine kan aldırmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar yinede kimyasal gebelik olayları çok korkutuyo beni çevremden çok duydum o yüzden cuma günü yine kan aldırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
En mantıklısı her sey var dış gebelik kımyasal gebelık belkı bız bıle fatketmeden kımyasal gebelık yasamısızdır tedbirli olmak lazım

Nasıl ıcın rahat edecekse ama kımyasal gebelık korkacağın bırsey degıl yanı söyleki sana zarar verebılecek bırsey degıl allah korusun gebelik sağlam değilse değerin düşmeye başlar ve kanaman başlar adet olursun bence direk 1 hafta sonrası için doktorundan randevu al ve keseni görmeye gıt bir terslık olursa zaten o bellı eder kendını.. ben Pazar idrar testi yaptım 3 ü de kıpkırmızıydı doktorumdan onumuzdekı pazartesı için randevu aldım beta hcg bıle veremedim dusun.. beşinci hamileliğim ancak öncekilerden sadece birini dogurabildim maalesef ama uzmanım artık

Salı gününe randevu alıyım o zaman direk doktora gideyim doğru söylüyosun canım

Hayırlı olsun allah tamamını erdirsin.
Kızlar banada yardımcı olun 1.5 yasında kızım var 3 aylık iğneyle korudum hep bu hafta siddetli kasık ağrısından süphe ettim yorgunluk ates basması derken 2 gündür hayalet gibiydi bu sabah daha iyi sanki çizgi 2.5 senedir regl görmüyorum emziriyorum

Canım hakkında hayırlısı ama ben göremedim cizgi bence hamile değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…