- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 133
- 34
- Konu Sahibi EvliiMutluuUmutluu
-
Bakalım canım sonuçlarda bir çıksın emin olayımGözünüzaydın Hamilesiniz
İnşallah canım yaKesin hamilesin.Bi arkdasiminda böyleydi kan testinde 4-5haftalik cikmisti sanirim☺
Yanı 3 ya da 4 haftalık hamıle siniz tebriklerKızlar kan sonucum Beta HCG 182.5 çıkmış ne diyosunuz var mı hamilelik?
Kızlar kan sonucum Beta HCG 182.5 çıkmış ne diyosunuz var mı hamilelik?
Tebriklerrr allah tamamına erdırsinYanı 3 ya da 4 haftalık hamıle siniz tebrikler
En mantıklısı her sey var dış gebelik kımyasal gebelık belkı bız bıle fatketmeden kımyasal gebelık yasamısızdır tedbirli olmak lazımHepinize çok teşekkür ederim kızlar yinede kimyasal gebelik olayları çok korkutuyo beni çevremden çok duydum o yüzden cuma günü yine kan aldırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Nasıl ıcın rahat edecekse ama kımyasal gebelık korkacağın bırsey degıl yanı söyleki sana zarar verebılecek bırsey degıl allah korusun gebelik sağlam değilse değerin düşmeye başlar ve kanaman başlar adet olursun bence direk 1 hafta sonrası için doktorundan randevu al ve keseni görmeye gıt bir terslık olursa zaten o bellı eder kendını.. ben Pazar idrar testi yaptım 3 ü de kıpkırmızıydı doktorumdan onumuzdekı pazartesı için randevu aldım beta hcg bıle veremedim dusun.. beşinci hamileliğim ancak öncekilerden sadece birini dogurabildim maalesef ama uzmanım artıkHepinize çok teşekkür ederim kızlar yinede kimyasal gebelik olayları çok korkutuyo beni çevremden çok duydum o yüzden cuma günü yine kan aldırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Gözün aydın ,sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar kan sonucum Beta HCG 182.5 çıkmış ne diyosunuz var mı hamilelik?
Teşekkürler canımBir hamiş haberi daha hayırlı olsun bağriz ortada yani hamile olduğunuz
Aminn inşallahGözün aydın ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Salı gününe randevu alıyım o zaman direk doktora gideyim doğru söylüyosun canımNasıl ıcın rahat edecekse ama kımyasal gebelık korkacağın bırsey degıl yanı söyleki sana zarar verebılecek bırsey degıl allah korusun gebelik sağlam değilse değerin düşmeye başlar ve kanaman başlar adet olursun bence direk 1 hafta sonrası için doktorundan randevu al ve keseni görmeye gıt bir terslık olursa zaten o bellı eder kendını.. ben Pazar idrar testi yaptım 3 ü de kıpkırmızıydı doktorumdan onumuzdekı pazartesı için randevu aldım beta hcg bıle veremedim dusun.. beşinci hamileliğim ancak öncekilerden sadece birini dogurabildim maalesef ama uzmanım artık
Hakkımda hayırlısı artıkEn mantıklısı her sey var dış gebelik kımyasal gebelık belkı bız bıle fatketmeden kımyasal gebelık yasamısızdır tedbirli olmak lazım
Canım hakkında hayırlısı ama ben göremedim cizgi bence hamile değilsinHayırlı olsun allah tamamını erdirsin.
Kızlar banada yardımcı olun 1.5 yasında kızım var 3 aylık iğneyle korudum hep bu hafta siddetli kasık ağrısından süphe ettim yorgunluk ates basması derken 2 gündür hayalet gibiydi bu sabah daha iyi sanki çizgi 2.5 senedir regl görmüyorum emziriyorum Eki Görüntüle 2285080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?