- 26 Ocak 2024
- 318
- 790
- 29
- Konu Sahibi kardelenn3434
Kızlar merhaba, 2 aydır çocuk düşünüyoruz. Eğer olursa ilk gebeliğim olacak haliyle hiçbir şey bilmiyorum. Benim ilk düşündüğüm konu gebelikten sonraki süreçte hastane, doktor vs. Biliyorsunuz özel doğum sigortaları genellikle hamile kalmadan önce yapılıyor ve hiç de ucuz değiller. (Tamamlayıcı yapamıyorum) Ha deyince de hamile kalınmıyor, belki 6 ay, bir sene sürecek belki daha uzun. O nedenle henüz gebelik olmadan, bu anlamda akibetimi görmeden sigortaya yüksek paralar ödemek mantıklı gelmiyor ama hala kararsızım. Zaten bekleme süresini de inanılmaz uzun tutuyorlar mesela allianz, sigortanın yapıldığı tarihten 12 ay sonra geçerli olacağını söylüyor. Ben de araştırırken bazı özel hastanelerin doğum paketi sattığını gördüm. Şu an bildiğim kadarıyla liv hospital ve medical parkta var bu paketler. Siz daha önce bu hastaneleri ve doğum paketini deneyimlediniz mi? Sigorta mı yaptırsam yoksa gebelikten sonra bu şekilde paket mi alsam? Doğum paketi fiyatları nedir? Özellikle liv hospitalın fiyat bilgisine ulaşamıyorum. Bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim