kızlar sigaraya aşeren var mı???

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
ben 1 pakete yakın sigara içiyordum. bebişi öğrendiğimden beri bıraktım.:teytey:ne yalan söyleyeyim arıyorum sigarayı:roflol:
sizler ne yaptınız bıraktınız mı?özellikle ilk aylar çok zararlı

• Konu Sahibi EU1
canım neolur içme.dün dr konuştu tv de o siğara bebğin vücudunda saklanıp sonra kanser olarak geri dönüyomuş.allah korusun tabi ama neolur içme....

• Konu Sahibi EU1
canım neolur içme.dün dr konuştu tv de o siğara bebğin vücudunda saklanıp sonra kanser olarak geri dönüyomuş.allah korusun tabi ama neolur içme....

içmiyorum canım zaten.sadece önceden içenlerin durumunu öğrenmek istedimyerimseniben

• Konu Sahibi EU1
bende günde 1 paket içiyordum ama şimdi kokusundan tiksiniyorum eşim bile dışarda içtiği halde üstüne sinen kokusu midemi bulandırıyo ama şuda var sigarayı bırakmaktanmıdır hamişliktenmidir bilmem aşırı iştahım açıldı CADIARZU

• Konu Sahibi EU1
ya bende çok sigara içiyorum anca 4 gündür 1 taneye indirdim inşallah tamamen bırakırım gerçi 1 taneyi bile tam içmiyorum vicdanım sızlıyo aslında

• Konu Sahibi EU1
aman canım ya,aman az sık dişini de içme inş. hem belki bu vesileyle tamamen bırakırsın bile. ne kadar güzel olur. ben sigara içmiş birinin ağız kokusuna ve hatta üzerine sinen kokuya bile tahammül edemiyorum bu sıralar. güzel kokulara bile tahammülüm yok. bolca kadının biarada bulunduğu ortamlaradn uzak duruyorum. parfüm kokusu bitiriyor beni tatlicadiarzu

• Konu Sahibi EU1
bende malesef günde 1 pakete yakın içiyordum ama artık bıraktım kokusuna bile tahammul edemiyorum ben içerken de öylemi kokuyodum acaba diye kendimden tiksiniyorum bazen. inş. tekrar başlamam.

• Konu Sahibi EU1
bende günde bir paket içenlerden biriyim fakat şimdi canım pek fazla istemiyor. ama bazen öyle birşey oluyorki çıldırcam içmezsem vicdan azabı çekiyorum ama içiyorum günde bir tane bazı günler hiç içmediğimde oluyor.
miğde bulantılarım çok benim oyüzden pek içemiyorum. bırakırım inşallah ömür boyu.

• Konu Sahibi EU1
ben cok fazla içmiyordum ama içmeyince çok arıyordum şimdi tamamen bıraktım bebeğim keyfimden daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…