Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ozeldeni yaptnzAnnem var.
Ablam sezeryan ben normal arada 5 sene var
Bu bahsettiğim 30 sene öncesiPeki ozeldeni yaptnz
Özel hastanedemi düşünüyirsun yani yapilabiliyomu danistnmi doktoraKonuyu ssvd olarak araştırabilirsiniz. Ben de ssvd düşünüyorum. Şimdi birçok doktor bunu destekliyor.
Devlet hastanesinde doktora sordum ,sezeryansa sezeryan yapıyoruz ama özele sorun dedi hiçbir devlet ssvd yapmazmış.Konuyu ssvd olarak araştırabilirsiniz. Ben de ssvd düşünüyorum. Şimdi birçok doktor bunu destekliyor.
Evet özel hastanede yapıyor. Doktorumu seçerken çok araştırdım. Ssvd'yi destekliyor. Geçen aylarda da yaptırdı. Ama son dakikaya kadar ne olur bilinmiyor bu durumlarda. İnşallah bir sıkıntı olmazsa şimdilik normal doğum görünüyor. Doktorum bir klinikte çalışıyor. Birçok hastane ile anlaşması var.Özel hastanedemi düşünüyirsun yani yapilabiliyomu danistnmi doktora
Daha önce yapan duymuştum diye hatırlıyorum ama çok uzun zaman geçti. İlk doğumum ile arada çok zaman var. İlk doğumumdan sonra çok araştırmıştım. Tekrar rastlarsam size yazarım.Devlet hastanesinde doktora sordum ,sezeryansa sezeryan yapıyoruz ama özele sorun dedi hiçbir devlet ssvd yapmazmış.
Devlet hastanesinde ssvd yazdım ilk çıkan link bu. Biraz daha araştırsanız neler çıkar. Bence google'a yazarak biraz bakın. Siz hangi şehirdesiniz? Şehire göre de ayrıca araştırmak lazım.Devlet hastanesinde doktora sordum ,sezeryansa sezeryan yapıyoruz ama özele sorun dedi hiçbir devlet ssvd yapmazmış.
taksim eğitimmve araştırmaya sordum orası söyledi,taksime yakınım.Devlet hastanesinde ssvd yazdım ilk çıkan link bu. Biraz daha araştırsanız neler çıkar. Bence google'a yazarak biraz bakın. Siz hangi şehirdesiniz? Şehire göre de ayrıca araştırmak lazım.
Sezaryen Sonrası Vajınal Doğum Polikliniğimiz
ZEYNEP KAMİL KADIN VE ÇOCUK HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİzeynepkamilkdch.saglik.gov.tr
Daha önce yapan duymuştum diye hatırlıyorum ama çok uzun zaman geçti. İlk doğumum ile arada çok zaman var. İlk doğumumdan sonra çok araştırmıştım. Tekrar rastlarsam size yazarım.
ilk doğumum 37.haftaya girer girmez sezeryan oldu 2.istediğimden Taksimde ki doktora sordum bu cevabı verdi bende 2.kısmet olursa özelde dr araştıroyorum ssv yapan.Ama duyarsanız valla sevinirin.Diabetli olduğum için birdaha dikiş istemiyorum![]()
Kizlar ben etraftan duyduğuma göre sezeryandan sonra normal doğum yapanlar varmış hiç öyle olan varmı msj
2çocuğum oldu 1 yıl arayla oldu ikiside spinal anestezi oldu ben cok memnun kaldım çok korkardım ameliyattan ama korkulacak hiç bisey yok belden iğneyle uyuşturma yapıldı hiç ağrımadı igne vurulurken bebegini ilk gören sen oluyorsun bu çok güzel bir duygu tavsiye ederim ilki sezeryan olunca doktor normal dogum yaptırmadı çünkü birinci sezeryandi zorunlu dogum oldu
Ay ne gğzel benişinizi sağlıkla kucağınıza alırdınoz inşallahEvet özel hastanede yapıyor. Doktorumu seçerken çok araştırdım. Ssvd'yi destekliyor. Geçen aylarda da yaptırdı. Ama son dakikaya kadar ne olur bilinmiyor bu durumlarda. İnşallah bir sıkıntı olmazsa şimdilik normal doğum görünüyor. Doktorum bir klinikte çalışıyor. Birçok hastane ile anlaşması var.
Merhaba, geçen hafta bebeğimi ssvd ile dünyaya getirdim. Doktorum baştan beri destek vermesine rağmen son haftalarda coronayı bahane ederek sezaryen önerdi. Ben de doktorumu değiştirdim. Çok doğru bir karar vermişim. Çok iyi bir doktora rastladım. Bu konuda doktorunuzun da en az sizin kadar kararlı olması çok önemli. Beni çok motive etti. Siz de eğer düşünüyorsanız doktoru ciddi araştırarak seçmenizi ve bu konuda kararlı olmanızı öneririm. Zeynep Kamil de ssvd polikliniği varsa birden fazla doktor vardır bunu destekleyen. İçlerinden doğumlarda daha çok ssvd oranı olanı ve hasta ilişkileri iyi olanı önerebilenler olacaktır forumlarda veya başka ortamlarda. Zaten doktorunuza güvenirseniz son anda sezaryene de dönseniz tıbbi bir gereklilikten olduğunu bilir ve tereddüte düşmezsiniz. Önemli olan sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamız.Ay ne gğzel benişinizi sağlıkla kucağınıza alırdınoz inşallah![]()