Kızlar sevgilime karşı olan hislerimi anlayamıyorum

Marnin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
105
16
27
Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. Ortak konumuz o kadar yok ki daha çok yeni olmamıza rağmen telefonda çok konuşamıyoruz çok aramıyoruz birbirimizi. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Sende farkındasın sana uygun olmadığının daha neyi neden zorluyorsun.

Çiçeği burnunda iliskinizde 25 günde ayrılmak icin %95 neden gösterip ne yapacağim denmez ki ama?canim cicim aylarinda bu sekilde ise ohoooo.Etme yanarsin diyeyim.

espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi
Ne yapmaya çalışıyorsun, hayatını mahvetmeye mi?

Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.éBiraz da mantığımı
"Biraz da mantığımı kullandım"demşsiniz?Mantık bunun neresinde anlayamadım?Sizinle alakasız,hiçbir ortak noktanız olmayan biriyle sevgili olurken nasıl bir mantık yürüttünüz çözemedim?Zengin mi yoksa,aileden varlıklı mı?

Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Yani hemen kestirip atmak yerine ilişkinizi gözlemlemeniz daha doğru olur. Belki boyut atlarsınız belki de gıdım ilerlemezsiniz

Daha 25 günlük bir ilişki bu. Karakteri sana benzer biriyle de olsan bu süreçte endişelerin ya da hoşlanmadığın şeyler olacaktı. Sana ayak uydurmaya çalışıyorsa senin için çabalıyor demektir. Biraz zaman ver.

Birbirinizi tanıma dönemindesiniz bu dönem her şeyin tartildigi uyumun olmadığınin anlaşılması gerektiği bir dönem. Sizi yoran bir birliktelik içindeyseniz sürdürmenin bir anlamı yok. Espri yapıp açıklama yapmak gerçekten kötü, keyif almadigim bir birliktelik içine girmem ben. 25 günde aşık oldum deseydiniz sıkıntı olurdu. Neyse ki kendinizi kaptirmamişsiniz. Sırf o sizi seviyor diye duygularınızı ikinci plana atmayın.

Selam kızlar, benim bir problemim var bu konuda çok kızıyorum kendime. Aynı iş yerinden bir sevgilim var, henüz 20 25 günlüğüz aramız iyi fakat kafama takılan bir şeyler var. Tam anlamıyla aşık olmadığımı biliyorum hoşlanıyorum açıkcası biraz da mantığımı kullandım. Çünkü çok iyi birisi ve mert bir çocuk ama bir problemimiz var aşırı zıt karakterleriz. O çok sakin ağırbaşlı ben de enerjik yerinde duramayan gır gır şamatayı çok seven aynı zamanda çok duygusal bir insanım ama benimki duygusallık konusunda benden daha beter gibi görünüyor. Çok hassas ve alıngan espri yaparken bile sürekli açıklamak zorunda kalıyorum, bana sinirlenmedi ama çevresine sinirliyken etrafındaki eşyaya çok fazla güç uyguluyor sakinleştirmeye çalışırım genelde. Aynı iş yerinde olunca sinirli hallerini de görüyorum. Ortak özelliklerimiz çok az, ortak hobilerimiz neredeyse yok gibi bana ayak uydurmaya çalıştığının farkındayım ama bir şey de geri çekiyor beni. Yani bir şeyden sonra tıkanıyoruz ne konuşcaz ne yapcaz diye. Çok alıngan davranıyor kendi de kabul ediyor, bazen diyorum ki aman yaa senle mi uğraşaracağım sonrasında bağrıma basasım geliyor. Ortak konumuz o kadar yok ki daha çok yeni olmamıza rağmen telefonda çok konuşamıyoruz çok aramıyoruz birbirimizi. İleride çok sıkılır mıyım bilmiyorum. Bana karşı çok derin duyguları olduğunu biliyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Kısaca aşık değilim ama hayatıma onunla devam etmek istiyorum diyosun . Sebep ?
Seni zorlayam bişey mi var

İlerlersen hatta evlenirsen o seni daha çok üzer

Size sinirli davranmamış olması değil çevresine sergilediği sinir ve eşyalara vurması bence çok büyük spoiler bunu yakalayıp ilişkiye son vermek akıllıca olur

Büyük konuşmak gibi olmasın ama ben aynı iş yerinden biri ile ilişki yaşamazdım. Sonuçta aynı yerde olunca daha çok kıskançlık kontrol etme sürekli gözü üstünde olma veya başka başka davranışlarını görmek istemedğim için olmazdım. Yani bide çok ortak yönünüzde yokmuş zaten çokta zorlamayın başındayken bitirin normal arkadaş olarak devam edin

X