kızlar sevgilime doğum günü hediyesi ne almalıyım sizce? (siz ne almıştınız?)

Xxcansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
58
0
86
İstanbul
biz yaklaşık 1bucuk senedir cıkıyoruz kızlar.. geçen sene doğum gününde pasta yaptırmıstım parfüm seti pantolon falan almıstım... bu sefer başka bişey almalıyımm romantik olmalıı:S internette kitap gördüm kendin sorulara cvp veriyorsun aşk kitabı cıkıyor.. ama emin olamıyorum güzel olurmu diye bide puzzle gördüm resmimizii puzzle dönüstürüyolar bilmiyorum ne alıcam az kaldı lütfen bana fikir verin kafayı yicem düşünmekten:S:26::26::26:

ben sadece doğum gününde değilde bütün aldıklarımı söyleyim fikir olur saat aldım kıyafet künye ferbahçeli orjinal battaniyesini aldım nevresim takımı aklıma gelen bunlar daha varda unuttum onun gömleğini hep ben alırım gömlk seçimlerim çok iyi oluyormuş hep bana aldırır neyse cnm umarım fikir olmuştur bence doğum gününde sadece ona özel bir şey al ikinize değil hani puzzle falan sevgililer gününde alırsın onuda ikinize özel olur

Aşk çek defteri var Bun Design'in, orjinal bir şey istersen onu düşünebilirsin. Benim erkek arkadaşımın doğum günü de yakında da daha ilki bu, seçeneğim çok yani, karar verdim sayılır hemen hemen.

Ben nerden okumuştumda yapmıştım hatırlamıyorum ama kumaş aldım.Yastık kılıfı diktim.Sonra kumaş boyası aldım.Elime döktüm ve elimi yastığın yatcağı yüzüne bastım hani çocukken el baskısı yapardıkya aynen o şekil.Elimin izi çıktı.Şimdi yatarken elini elimin üstüne koyup öyle uyuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…