- 5 Ağustos 2024
- 1
- 0
- 22
- Konu Sahibi herhangibiri61
İlk kez böyle bir yere derdimi yazıyorum. Hızlıca yazıp bitirmek istiyorum lütfen gören beni aydınlatsın. Nişanlımla 8 aydır nişanlıyız, 2 ay sonra nikahımız vardı. Annesi özellikle bir şey alınacağı zaman çok pahalı, biraz bekle sonra alalım tarzı konuşuyor. Nişanlım ekonomik anlamda çok iyi değil, belediyede çalışıyor şuan ama yeni başladığı için biraz maddi konuda sıkıntılı. Ailesinin durumu iyi denebilecek düzeyde. Nişanda kıyafet alırken beğendiğim kıyafete fiyatı çok dediği için daha makulünü aldım. Gelinlikte de olay çıkardı ki sana yaptığım altını bozar da veririm dedi. O zaman çok kavga etmiştik. Ben de ona gelirsin nikaha oğlunu görür çıkar gidersin demiştim. Neyse gelinlik falan alınmış. 5 gün önce evi tuttuk hiçbir yardımları olmadı. Benim ailem de artık nereye kadar böyle devam edecek diye sordu. Bu şekilde yapamazsın dediler. Biz seni pazardan almadık falan dediler. Allah razı olsun hep yanımda oldular. Nişanlım tüm bu olanları görüyor ama ailesine bir şey demiyor. En son darlandım ( kına elbisesi için gönderdiği parayı geri aldı) ve nişanı 3 gün önce attım. Dayanamadım ve bugün aradım. ( dini nikahımız var yarın akşam o bozulacak) güzel düşün dedi kafam karıştı. Ailesinden bir halt olmaz ama sizce nişanlımı tekrar hayatıma almalı mıyım?