Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha bismillah :) 5 ekim de hastalandız 10unda bitti öyle mi ? regliniz biteli henüz 11 gün olmuş ve siz geçen hafta yapmışsınız testi :) suan yumurtlama haftanıza giriyorsunuz yalnız :) gebelik yok yani..Selam kızlarrr... yaklasık 1 haftadır kasık agrısı hıssedıyorum bat 5 ekimdi 10 unda bitti ondan bıkaç gun sonra kasık agrım hafıf hafıf oldu. gecen hafta test yaptım negatıf cıktı . dunle bugun ayaga kalkınca baskı var kasıgımda . acaba kan versem mi ?
aynısı bende de oldu.çok acelecyim sanırımm :):):) 2 yıllık evlıyızz 1 yıldır korunmuyoruz ama tık yok doktora gıttım bı suru test bende sıkıntı cıkmadı esımde sperm saymı ıstedıler henuz yaptırmadı. kasıgımdakı agrı cok baskın :S ustune gorme falan dıyorlar ya acabaa dedım :=0
hmmm :) ya eşim benım yurtdısı odaklı calısıor ve persembeye kadar yok :0aynısı bende de oldu.
yumurtluyormuşum.
bugünleri iyi değerlendirip iki hafta sonra test yapın.
Maalesef suan yumurtlama dönemindesiniz yüksel ihtimal; bu 1 hafta çok önemliçok acelecyim sanırımm :):):) 2 yıllık evlıyızz 1 yıldır korunmuyoruz ama tık yok doktora gıttım bı suru test bende sıkıntı cıkmadı esımde sperm saymı ıstedıler henuz yaptırmadı. kasıgımdakı agrı cok baskın :S ustune gorme falan dıyorlar ya acabaa dedım :=0
tesekkur ederımm kızzllarrr :) o zaman kan falan gırmıorum o işlere esımde bu hafta olmadıgına gore bızım ıs bu ay yatar :)Maalesef suan yumurtlama dönemindesiniz yüksel ihtimal; bu 1 hafta çok önemli
gebelik değil yani yaşadığınız kasık ağrıısı:)
Adet gecikmesine dikkat edin yine de
Genede adeti bekleyn allahtan umit kesilmez ne zaman bat ?onu beklıcem artık dört gozle bugun agrım gectı , karnımda sıslık var . hayırlısı bakalım :)
13 gün kaldı bat için. 04.10.2019 da olmam lazımGenede adeti bekleyn allahtan umit kesilmez ne zaman bat ?
Kuzum bugun gecerse bi kan tahlili ver yada evde test barsa bi yap bakalm vara cikar zaten yoksa adetini beklersn bu arada benmde 16 eki mgiviydi pik oldu test o gun bugundur kasiklarim agriyor ozellikle bugun sabahtan beri sancim var karnimda adet olcm gibi ama.bata 5 gun var sanki erken adet olacakmisim gibi belim falanda cok agryor zaten bu bahsettigin agri tam nasil benm sag tarafa cok vuruyor ve adet sancisi gibi olmaya basladiKızlar selam ben bu ay tahmini yumurtlama gününden 1 gün sonra çok şiddetli bir kasık ağrısı yaşadım hatta öyleki ağrı 2-3 saat sürdü ve yerimden kalkamıcak kadardı gün içinde az az devam etti, fakat ben yumurtlamadan 1 gün önce ve o kasık ağrısını yaşadığım gün ilişkiye girdim, adet günüm bugün ama benim adetten 2-3 gün öncesinde kahverengi akıntım başlardı başlamdı bugün adet günüm ne adetim ne lekelenmem başlamadı ara ara kasıklarıma ve belime adet olcakmışım gibi ağrı giriyor adet olmuşum gibi akıntım oluyor lavaboya koşuyorum ama normal beyaz akıntı geliyor. acaba gebelik olabilirmi?
Ohoo daha belki yumurtlamamissindr bile cnm yada yasadgn o agri yumurtlama sancisidir allah gonlune gore versin13 gün kaldı bat için. 04.10.2019 da olmam lazım
kuzum benim kasıklarımda çok şiddetliydi genellikle sol tarafta ve rahmimde kasılma oluyordu kasılma olduğu ana olduğumyerde kalıyordum kımıldayamıyordum bıçak saplanır gibi oluyordu.Kuzum bugun gecerse bi kan tahlili ver yada evde test barsa bi yap bakalm vara cikar zaten yoksa adetini beklersn bu arada benmde 16 eki mgiviydi pik oldu test o gun bugundur kasiklarim agriyor ozellikle bugun sabahtan beri sancim var karnimda adet olcm gibi ama.bata 5 gun var sanki erken adet olacakmisim gibi belim falanda cok agryor zaten bu bahsettigin agri tam nasil benm sag tarafa cok vuruyor ve adet sancisi gibi olmaya basladi
Bnmde genelde sagda hissetiriyor hayorlisi bakalm arada bir bicak saplanir gibi oluyr ama oyle harekey edemeyeck kadar degl tabi neyse ya kaldi 5 gun bakalm hayirlisi olsunkuzum benim kasıklarımda çok şiddetliydi genellikle sol tarafta ve rahmimde kasılma oluyordu kasılma olduğu ana olduğumyerde kalıyordum kımıldayamıyordum bıçak saplanır gibi oluyordu.
Hayirlisi olsun canim. Soncu bize de haber veronu beklıcem artık dört gozle bugun agrım gectı , karnımda sıslık var . hayırlısı bakalım :)
ben de aynen sizinle aynı durumdayım. Bugün olmam gerekiyordu normalde. olmadım ama ağrım var. geçen ay aşılamam olumsuzdu. umutlanmak da istemiyorum. adet olursam 2.aşılamaya başlayacağım.bakalım kuzum normalde bugün benim ve adet tarihinden 2 gün önce lekelenme başlar gelen giden yok hala ama heran adet olacak gibiyim hayırlısı bakalım.