Kızlar selam Bahceci de

Geçen ay gittim. Altunzade bahçeciye. Ebru öztürk hocaya fakat eşim azospermi olduğu için tedaviyi erteledik. Kendisi oldukça ilgili. 5bin ödedik. Fiyat 6 ay geçerli.

ben Ankara bahçeci berfu hocada yaptırdım. 2 kez transfer oldum ilki 7 haftalık kalbi durdu şimdide pozitif kese görmeyi bekliyorum. Ben çok memnunum. Çok yoğun çalışıyor hoca biraz fazla bekliyorsunuz muayene vs. Ama 2 transfer ikiside pozitif

ben Ankara bahçeci berfu hocada yaptırdım. 2 kez transfer oldum ilki 7 haftalık kalbi durdu şimdide pozitif kese görmeyi bekliyorum. Ben çok memnunum. Çok yoğun çalışıyor hoca biraz fazla bekliyorsunuz muayene vs. Ama 2 transfer ikiside pozitif
Bende istanbul fulya bahcecide tedavi görüyorum. Dr ozkan ozdamar. Herkes çok profesyonel tıkır tıkır işliyor her şey size soracak bir sey kalmiyor her sey aciklaniyor tek tek gonlunuz rahat bi sekilde baslayabilirsiniz . Maliyeti çok fazla ama bunu söyleyebilirim. Diğer yerlere göre çok daha fazla

Geçen ay gittim. Altunzade bahçeciye. Ebru öztürk hocaya fakat eşim azospermi olduğu için tedaviyi erteledik. Kendisi oldukça ilgili. 5bin ödedik. Fiyat 6 ay geçerli.
Benim eşimde de sperm azlığı var ama bize başladılar tedaviye eşinize vitamin vs verdiler mi acaba

Bende istanbul fulya bahcecide tedavi görüyorum. Dr ozkan ozdamar. Herkes çok profesyonel tıkır tıkır işliyor her şey size soracak bir sey kalmiyor her sey aciklaniyor tek tek gonlunuz rahat bi sekilde baslayabilirsiniz . Maliyeti çok fazla ama bunu söyleyebilirim. Diğer yerlere göre çok daha fazla
bende Özkan hocayla tedavi görüyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ♥️

Kızlar selam Bahceci de tüp bebek yaptıran yada bu dönemde yaptıracak olan var mı acaba doktorunuz kim memnun kaldınız mı süreç nasıl ilerliyor /(
Bende iki yıl önce Berfu hocaya gittim negatifle sonuçlandı eşimde azospermdi dedikleri gibi çok yoğun bir doktor

Kızlar selam Bahceci de tüp bebek yaptıran yada bu dönemde yaptıracak olan var mı acaba doktorunuz kim memnun kaldınız mı süreç nasıl ilerliyor /(
Bende berfü hocada yaptırdım Ankara da 7 yumurta toplandı bir tane beş gün emriyo var ama ameli için Op.Dr.Şule ATALAY MERT doktor yönlendirdi miyom ameliyatı için ama doktor hakkında iyi şeyler yazmıyor Şule hakkımda ameliyat olsam mı olmasam mı onu düşünüyorum

Ben de berfu hocayı düşünüyorum. Raporlu hastaya bakıyor mu acaba? Bir de ortalama ne kadar maliyet tutuyor bilginiz var mı. Eşimde sıkıntı yok ben de cikolata kisti amh düsuklugu var

Ben de fiyat araştırması yapıyorum ne kadar acaba?

Tedaviniz bittii mi acaba . Toplam maliyet ne kadar oldu . Ben 1 hafta önce negatif sonuc aldım. 2. Denemeye başlayacağım biraz toparlanınca nasipse . Bende ozkan beyle başlamayı düşünüyorum.

Tedaviniz bittii mi acaba . Toplam maliyet ne kadar oldu . Ben 1 hafta önce negatif sonuc aldım. 2. Denemeye başlayacağım biraz toparlanınca nasipse . Bende ozkan beyle başlamayı düşünüyorum.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun . Benim ilk denemede toplam maliyet 215 bin tl her şey içinde tahlil ilac muayene hepsi içinde hepsi bahçecide oldu. Pozitif 7 haftalık hamileyim şuan 🤗

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun . Benim ilk denemede toplam maliyet 215 bin tl her şey içinde tahlil ilac muayene hepsi içinde hepsi bahçecide oldu. Pozitif 7 haftalık hamileyim şuan 🤗
İnşallah sagolun. İnşallah sizde sağlıklı sıhhatli hayırla kucağınıza almayi nasip eder rabbim .

Bende pazartesi gittim. 85 bin paket fiyatı 18 bin embriyo dondurma 14 bin rahim dinlendirme 100 bin tüplerin alınması için fiyat aldık. daha ilaçlar da dahil değil bu ücrete. HSG filmini çeken doktor tüplerde sıvı birikimi yok dedi ama bahçecideki doktor sıvı var tüpleri de almamız lazım dedi. 350 binden fazla paramız olmalı ki işlemlere başlayalım.

X