• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sarı saç istiyorum yardım....

efyak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
81
0
36
Antalya
fotoğrafımı koydum kızlar küllü kumrala boyatmıştım şuan ki saç rengim bu sarışın olmak istiyorum ama saçımda güneşte yeşillenmeler var ne yapsam yardımınıza ihtiyacım var
şu renk istiyorum nasıl yapabilirim??

Son düzenleyen: Moderatör:
senin saçın karamel fındık kabuğu gibi.
güzel bir sarıya dönmez.en iyisi biraz röfle attırman olur..

istedigini soyledigin sac rofleli ve benim de cok sevdigim bir renk.Yillarca sari kullandim,hamilelik vs derken yine koyu oldum simdi.Ilk once bilmelisin ki sacinda boya varken o platin sariyi elde etmek zor,hafif turunculuk kalmasi olasi.Yine de illa o renk olacak diyorsan sacinin bir kismini feda etmen gerekebilir,cunku boya sacinda normalden biraz uzun kalmak zorunda olabilir,bu da saci yakacaktir.Ama renk harika,umarim istedigin gibi olur.

bnece de şaçın zemini açık renk olması üstne röfle atırmanı kolaylaştırıyor şaçın altındaki renk fındık kabugundan açık bi renk iy bir kuaför o rengi elde edebilir bu şaçını boyayıp üstüne röfleyle istedigine yakın olur yeşilenmeside kuamrla boyadıgın için şaçınıı..

benım saçlarım bundan bıraz daha koyuydu şu anda altın sarısı platın değil tabıkı çig sarı bana göre değil ben röfle setıyle yapmıştım turunculuk olmamıştı

hepinize tşk ederim zeminimi kahve yapıp üzerine doğal röfleler attırmaya karar verdim
shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]
sizce benim saç rengime bu kahve olabilmesi için ne ton kahve boyatmalıyım hatta bu fotodan daha açık tonda olabilir??? ayrıca yeşillik kaybolur mu saçımı kahveye boyatırsam???

canm buna bak ilk başta beğenmemiştim 1hafta oldu şuan bayılıyorum saçıma sarışın oldum :32:

zemin renginde benimki gibimiydi canım bende yeşillik turunculuk var artık zemini kesin boyatmam gerekiyo...

hmm işte bende bu yüzden zemini açık tonlarda kahve yapayım dedim ama ne renk yapsam karar vveremedim bi de şuanki saçıma ne tutar onu da bilmiyorum:(:( off...

hmm işte bende bu yüzden zemini açık tonlarda kahve yapayım dedim ama ne renk yapsam karar vveremedim bi de şuanki saçıma ne tutar onu da bilmiyorum:(:( off...

canm benim zeminde boyandı kuaförde zaten bal köpüğüydü tekrar yaptı dipleri falan öyle röfle yapıldı.. bende hiç kendim boyamadığım için ne tutar hiçbir fikir veremiyorum malesef:58:

anladım canım çok teşekkür ederim yinede seninde röflen çok hoş gözüküyo bu arada şimdi oturduysa çok daha güzel olmuştur darısı başıma:)))

anladım canım çok teşekkür ederim yinede seninde röflen çok hoş gözüküyo bu arada şimdi oturduysa çok daha güzel olmuştur darısı başıma:)))

sağol canm inşallah aradığn rengi yakalarsın :38:

kızlarr yarın saçımı boyatmam lazın ne olur fikir verin bu saç rengime ne ton tutar bilemiyorum:(((

tam anlamıyla istediğim saç rengi işte bu... ne renge boyatmalıyım zeminimi:(((

sakın koyultma cnm saçlarını çok güzel kahveye fln boyama zaten öyle turunculuk çok az var küllü bir renk bir seferde kapatır benim fanta turuncusuna dönmüş saçlarımı bile küllü renk bayağı götürdü bal köpüğü oldu.sakın koyultma kahveye fln boyayıp.

Back