kızlar sanırım ihtiyacim psikolojik destek :(

busradurgut

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
5
0
6
34
İstanbul
10 şubatta hamile olduğumu öğrendim kan değerim 843.6 idi kesemi gördüğümde 5 haftalıktım 8. haftaya girmek üzereyken kanamam oldu doktoruma gittim bebeğimin oluşmadığını ve kesemide düşürmüş olduğumu öğrendim tekrardan kanıma bakıldı 1841 değerinde çıktı 2 ay vücudumun dinlenmesi gerektiğini ve 2 ay sonra tekrardan hamile kalabileceğimi söyledi.kürtaj olmadan düşük yaptım şanslıymışım sanırırm benim bu yaşadığıma boş gebelik deniyormuş doktorum böyle bir durumun 2. kez yaşanma olasılığının çok ama çok düşük derece neredeyse yok denecek kadar dedi sizlerde benim gibi bunları yaşadınızmı? sonrasında ne yaptınız? ve benim ne yapmam gerekiyor? sizleri dinliyorum...

Oncelikle gecmis olsunBoyle bi durum yasamadim canim.ama iyi tarafindan bakman lazim ne guzel hamile kalabiliyosun ve aci cekmeden gebeligin sonlanmis demekki sagliksiz bir gebelik olusmus sanslisin.once biraz kendine zaman ver ve tekrar hazir hissettiginde kontrol altinda denemelere devam edersin.bu surectede beslenmene ve kendine dikkat et moralini yuksek tut.bendende tavsiyeler bukadarcik :))

boş gebelikten sonra % 95 oranında normal gebelik meydana geliyormuş. Ben 27 ocakta kürtaj oldum. Tatsız ve kötü işler tabi. En azından kürtaja gerek kalmamış sizde.

Oluruna bırakın. Stres yapmayın. En azından büyük bir sorun yok onu öğrendiniz. Umarım tekrarlamaz.

Canim seni en iyi anlayan ben olurum sanirim cunku ayni seyi kasim ayinda yasadim benimde degerlerim yukselmisti daha sonr kurtaj olmak zorunda kaldim malesef doktorum uc ay korun dedi ama ben ilk adetimi bekledim ve sonra korunmadim ve hamile kaldim su an masallah 2 aylik hamileyim canimbende cok zor gunler yasadim aynisi olurmu falan diye ama cok sukur bebegimi gordum bu sefer sakin kalbini bozma bana doktorum ilk gebeliklerde dusuk olur dedi genelde bu bos gebeligide dusuk olaarak sayiyorlar sen sakin kafani takma gercekten ne zaman kafana birsey takilirsa bana sor ayni seyi yasadigim icin seni cok iyi anliyorum

Herkese çok ama çok teşekkür ederim ilk günkü kadar ağlamıyorum en büyük tesellim arada çok uzun bir zamanın olmaması kaybım 2-3 ay olacak şuan tek korkum ya hamile kalamazsam inş bunuda zamanla atlatırım. Sanki hamileymişim gibi besleniyorum asitli şeyler içmiyorum hazır gıda tüketmiyorum bol süt peynir yoğurt tüketmeye c vitamini olan meyveleri sıkıp içmeye bol bol ıspanak yemeyede özen gösteriyorum hamur işi çok yemiyorum folik asidime devam ediyorum doktorum depolarımın dolu olmasının gerekli olduğunu söyledi başka yapmam gereken birşey varmı?

Canim inan bende hamile kalamamktan cok korktum ve kurtajdan sonra ilk adetimi gorup korunmyi biraktim cok sukurki hemen o ay kaldim cnim sakin kalbini bozma sen heem inan kurtajdan sonra hamile kalmak cok kolay

Cnm ben Allahtan kürtaj olmadım kendiliğinden düştü rabbim böyle kötü günleri ne bizlere nede anne adayı olanlara yaşatmasın çok kötüymüş insanın başına gelmeyince anlaşılmışyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…