• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar sanirim hamileyimm :)

Merverd

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
2.056
1.599
133
28
Herkese yeniden merhaba. Bilenler bilir 2 aydir hamile kalabilmem adina tedavi goruyordum. 16 gun once catlatma ignesi olmustum 10 gunden beridir adet belirtilerimin hepsini yasadim(gogus agrisi,kasik ve bel agrisi) bu sabah hafif midem bulaninca elimde olan ovulasyon testini yaptim iki tane koyu cizgi gordum.
Daha sonra gebelik testi aldim ve ikinci cizgi 5 dakikanin icinde silik cikti. Asagiya eklerim resmi.
Benim merak ettigim sey su; ignenin etkisi tam anlamiyla vucuttan kac gun sonra atiliyor? Yanilmak istemiyorum. Bata 4 gun var. 4 gun sonra kan testi yaptiricam. Herkese iyi gunler :)

Düzenleme: KIZLAR HAMILEYIMMMM :KK200: degerim 119 cikti doktor 4 haftalik diyooo
Insallah isteyen herkes bu mutlu haberi alir Amin :anneadayı:

Eklentiler

• PhotoGrid_1504616201466.jpg
    PhotoGrid_1504616201466.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 324
Son düzenleyen: Moderatör:
İğne etkisini bilemiyorum ama teste göre evet hamilesin inşallah hayırlı olur :)

İğne etkisini bilemiyorum ama teste göre evet hamilesin inşallah hayırlı olur :)
Tesekkur ederim insallah vardir.
Igneden 12-15 gun icinde etkisi gecer diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum tabii. :)

tebrik ederim canım benimde adete bir hafta kala böyleydi testim

Kizlar bu da bugun yaptigim test sabah kan testini verdim ogleden sonra alicam

Eklentiler

• PhotoGrid_1504692844408.jpg
    PhotoGrid_1504692844408.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 109
Herkese yeniden merhaba. Bilenler bilir 2 aydir hamile kalabilmem adina tedavi goruyordum. 16 gun once catlatma ignesi olmustum 10 gunden beridir adet belirtilerimin hepsini yasadim(gogus agrisi,kasik ve bel agrisi) bu sabah hafif midem bulaninca elimde olan ovulasyon testini yaptim iki tane koyu cizgi gordum.
Daha sonra gebelik testi aldim ve ikinci cizgi 5 dakikanin icinde silik cikti. Asagiya eklerim resmi.
Benim merak ettigim sey su; ignenin etkisi tam anlamiyla vucuttan kac gun sonra atiliyor? Yanilmak istemiyorum. Bata 4 gun var. 4 gun sonra kan testi yaptiricam. Herkese iyi gunler :)

Evet :) ben de şüphelendiğim zaman ovulasyon testi yaptım iki kez üst üste çift çizgi çıkmıştı ve hamileyim dedim. Sonra hamilelik testim de pozitif çıkmıştı :) şansınız bol olsun ama bence hamilesiniz :))

Evet :) ben de şüphelendiğim zaman ovulasyon testi yaptım iki kez üst üste çift çizgi çıkmıştı ve hamileyim dedim. Sonra hamilelik testim de pozitif çıkmıştı :) şansınız bol olsun ama bence hamilesiniz :))
Bence de hamileyim canim oyle hissediyorum :)

Ben şimdiden tebrik ederim :)
Güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim ve Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :anneadayı::KK200:
Cok cok tesekkur ederim Jameya Jameya
Dilerim isteyen herkesin hayirli bi evladi olsun senin de bebegine hayirli uzun omur versin sana bagislasn cnm

Back