kızlar sandalyelerımı beyaza boyadım ve dosettım eskı yenı hallerı yorumlarınıza acık

Ellerinize sağlık...Sandalyeleri döşediğiniz kumaştan başka yerlerde de kullanırsanız hoş bir kombin olacağını düşünüyorum.

ellerinize sağlık güzel olmuşlar güle güle kullanın ...benim de yatak odası takımım bu şekilde eskitme ve ben de boyatmak istiyorum krem rengi ya da beyaz olurmuş..ama altına iyi bir zımpara ister diyorlar siz de zımparaladınız mı ve ne tür boya kullandınız belki ben de evde kendim boyarım olurmu ki?

Gerçektennn çok şık olmuşş güle güle kullannn yok artık dedirtiyorrrrr :))))

Çok güzel olmuş mor rengine bayılırım zaten bence çoookk havalı olmuş :D Güle güle kullan canım

guzel duşunmuşsun cnm gule gule kullan.. bende beyazı tek gecerım
morlada harıak olmuş uyumu.

çok güzel olmuş güle güle kullan,kaplamsından memnun musun?bende mutfak köşe takımımı kaplatmak istiyorumda...

ÇOK GÜZEL OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLAN MOR BEYAZ UYUMU GERÇEKTEN HARİKAAAA:nazar:

ellerinize sağlık güzel olmuşlar güle güle kullanın ...benim de yatak odası takımım bu şekilde eskitme ve ben de boyatmak istiyorum krem rengi ya da beyaz olurmuş..ama altına iyi bir zımpara ister diyorlar siz de zımparaladınız mı ve ne tür boya kullandınız belki ben de evde kendim boyarım olurmu ki?

ben bılgın kapı boyasıyla boyadım.... ama nette arastırdım babamda mobılye cılacısı ondan ne tur boya alayım dıye sordum cocuklar oldugu ıcın su bazlı latex boya aldedı ama o boıyadan nalburda yoktu bana bıldıgın kapı boyası verdı...... zımpara yapmadım....... ılk katı ınce kuruyuncada bıraz kalaın ıkıncı katı attım okadar.... rulo bıldıgın kapılar ıcın olan kucuk rulo..... sırt kısmındakı gırıntıler ıcınde fırca aldım.... hepsı o.... bırazda tıner koydum cok az tıner koydum ben.... sısenın 1/4 kadar koydum..... ama boya kokusu bı kacgun surdu.... evde cocuk varsa hafta sonuna getır........ hepsı bu....begenılerınız ıcın tesekurler kızlarrr

merak ediyorum da epeydir kullanıyorsunuz sandalyelerde atma falan ne biliyim boya kusar gibi şeyler söyleniyordu oldu mu sizde bu gibi şeyler?

Açık renkleri çok severim daha ferah sanki yeni alınmış gibi duruyo ama minderlerini de kaplasaydın keşke

Back
X