kızlar sandalyelerımı beyaza boyadım ve dosettım eskı yenı hallerı yorumlarınıza acık

mlk2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
252
0
96
46
İstanbul
kızlar sandalyelerımı beyaza boyadım ve dosettım eskı yenı hallerı yorumlarınıza acık umarım begenırsınız sadece boya+ tıner ve rulo aldım 25 tl ye boyadım ve 120 tl yede dosettım..... $DSC04064.webp$DSC04066.webp$DSC04064.webp$DSC04066.webp$DSC04064.webp$DSC04066.webp kızlar dosenmıs halı byte yıksek dıye yuklemedı sorun cıkardı... nasıl yuklemem gerekıyor onları :2: onları

Beyaz yavan kalmış gibi sanki , eksik geldi bana.
O kahve kısmından değişmesi lazım oturulan yerlerin yani.

güzel boyamışsın da minderle renk uyumu kötü ya :S minderlerinde kuması degısmelı bence. böyle sanki tahtaları boyıcakmışsın da alt boya yapmıssın gıbı duruyo :S

bence de kahve kısım biraz uyumsuz gibi duruyoo
boyamayı güzel yapmışsın ama ellerine sağlık

boyaması güzel olmuş ama o kumaş o renk gitmemiş açık tonlarda çiçekli kelebekli puantiyeli falan kumaşlar güzel durur

Son düzenleme:
$17122011464.webp$17122011464.webp
kızlar sandalyelerımı beyaza boyadım ve dosettım eskı yenı hallerı yorumlarınıza acık umarım begenırsınız sadece boya+ tıner ve rulo aldım 25 tl ye boyadım ve 120 tl yede dosettım..... Eki Görüntüle 309185 Eki Görüntüle 309186 Eki Görüntüle 309185 Eki Görüntüle 309186 Eki Görüntüle 309185 Eki Görüntüle 309186 kızlar dosenmıs halı byte yıksek dıye yuklemedı sorun cıkardı... nasıl yuklemem gerekıyor onları :2: onları
ıste nıhayet eklendı son halı gorebılırısnız kızlarrrr mor kumasa dosendı

benım bu sandalyelerde vengeye yakın koyu kahveydı........ nalburdan eger varsa su bazlı latex boya alın ama o yoktu normal yaglı boya verdı adam bana.... rulo + tıner+bırde fırca aldım sırttakı gırıntıler ıcın bır gunde boya kurudu .... cocuklara kokmasın dıye su bazlı ıstedım ama yoktu........ anlıcan bıldıgın kapı boyası ınce ıkı kat seklınde boyadım bı ara eyvahhhh bıle dedım boyama asamasında ama sonuc ortada ıyıkı yapmısım...

Back
X