• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar samimi olup cevaplar mısınız

zynppnr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
93
38
18
35
Kızlar internetten avon satışı yapmak istiyorum sizce alıcısı olur mu şimdiden teşekkürler

sanmam.
ben almam yani.
normalde arada avondan ürün alırım, ama her yer avon temsilcisi doluyken neden bir de internetten alıp kargo parası ödeyeyim ki?

sanmam.
ben almam yani.
normalde arada avondan ürün alırım, ama her yer avon temsilcisi doluyken neden bir de internetten alıp kargo parası ödeyeyim ki?
ben alıyorum internetten o yüzden de aklıma geldi aslında

Ben ögrenciyken yapmistim arkadaslarimda da baska satan yoktu o yuzden guzel satis yapiyordum. Aile de genis, akrabalardan filanda alan oluyordu, bazisi sirf ögrenciyim diye yardim amacli alıyordu. Eger çevren genişse, arkadaslarin komsularin filan bir sekilde satiliyor.

1
ben alıyorum internetten o yüzden de aklıma geldi aslında

peki kargo parası ödemiyor musun? kardan çok zararın olur gibi geliyor bana.
ben en çok el ve dudak kremi alırım mesela avondan.
onların da kralı 8 lira herhalde.
3-5 liraya ulunuyor normalde.
5 liralık ürüne en az 5 lira kargo vermek gerek.

Ben ögrenciyken yapmistim arkadaslarimda da baska satan yoktu o yuzden guzel satis yapiyordum. Aile de genis, akrabalardan filanda alan oluyordu, bazisi sirf ögrenciyim diye yardim amacli alıyordu. Eger çevren genişse, arkadaslarin komsularin filan bir sekilde satiliyor.
çevreyle bir yere kadar oluyor cnm ya internetten düşünüyorum aslında. kendimde parfümlerini alıyorum zaten bitek parfüm düşünüyorum

Pardon internetten demişsiniz ben orayi gormedim. O zaman sıkıntılı biraz

1

peki kargo parası ödemiyor musun? kardan çok zararın olur gibi geliyor bana.
ben en çok el ve dudak kremi alırım mesela avondan.
onların da kralı 8 lira herhalde.
3-5 liraya ulunuyor normalde.
5 liralık ürüne en az 5 lira kargo vermek gerek.

haklısın cnm ben parfüm alıyorum genelde iki tane alıyorum aldımmıda kargo 5 tlye geliyor

Ben de almam ..

Yok almam. İnternetten alınabilecek daha kaliteli ürünler varken avon satılmaz. O mahalle içinde, iş yerinde, eşe dosta gidecek bişey.

Kızlar internetten avon satışı yapmak istiyorum sizce alıcısı olur mu şimdiden teşekkürler
Ben musteri təmsilcisiyim. Ama satarken bayagi dil dökmen ürünleri şöyle iyi böyle iyi diye övmen lazim. Parada hesabin iyise beceririm diyosan çok kârlı ama eger beceremezsen cok zarar edersin

Internetten de alan olmaz ya sanal ortamdaki şahıs ürün geldigi zaman almiyorum derse elinde kalir. Kime güvenebilirsin ki. Parani da vermeyebilir. Yine de sen bilirsin

İnternetten alan oluyor ama çok uygun fiyattan vermelisin. Bir süre bende yaptım satışım oldu. Nasıl oldu; Avon´dan uygun fiyata aldım uygun fiyata verdim, kargo masrafını karşıladı. Kar payını düşük tutmak zorundasın. Gittigidiyor, sanalpazar buraları bir incele derim.

Okadar cokkı bu işi yapan arada bir iki arkadaşın sipariş verecek diye boşa zaman kaybedersin yani maddi bir kaygın yoksa harcayacak mesain çoksa sıkıntı yok ama paraya ihtiyacın varsa biraz zor arkadaşım :)

Bu işle kendisine araba alan gördüm. :) Çevrenizin çok geniş olması, ikna kabiliyetinizin yüksek olması önemli bence.

avondan urun kesınlıkle almam tamamen ciltle uyumsuz sağlıksız alerjık ozellıge sahıp ve kalıtesız

Back