Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben alıyorum internetten o yüzden de aklıma geldi aslındasanmam.
ben almam yani.
normalde arada avondan ürün alırım, ama her yer avon temsilcisi doluyken neden bir de internetten alıp kargo parası ödeyeyim ki?
ben alıyorum internetten o yüzden de aklıma geldi aslında
çevreyle bir yere kadar oluyor cnm ya internetten düşünüyorum aslında. kendimde parfümlerini alıyorum zaten bitek parfüm düşünüyorumBen ögrenciyken yapmistim arkadaslarimda da baska satan yoktu o yuzden guzel satis yapiyordum. Aile de genis, akrabalardan filanda alan oluyordu, bazisi sirf ögrenciyim diye yardim amacli alıyordu. Eger çevren genişse, arkadaslarin komsularin filan bir sekilde satiliyor.
1
peki kargo parası ödemiyor musun? kardan çok zararın olur gibi geliyor bana.
ben en çok el ve dudak kremi alırım mesela avondan.
onların da kralı 8 lira herhalde.
3-5 liraya ulunuyor normalde.
5 liralık ürüne en az 5 lira kargo vermek gerek.
Ben musteri təmsilcisiyim. Ama satarken bayagi dil dökmen ürünleri şöyle iyi böyle iyi diye övmen lazim. Parada hesabin iyise beceririm diyosan çok kârlı ama eger beceremezsen cok zarar edersinKızlar internetten avon satışı yapmak istiyorum sizce alıcısı olur mu şimdiden teşekkürler
Internetten de alan olmaz ya sanal ortamdaki şahıs ürün geldigi zaman almiyorum derse elinde kalir. Kime güvenebilirsin ki. Parani da vermeyebilir. Yine de sen bilirsinKızlar internetten avon satışı yapmak istiyorum sizce alıcısı olur mu şimdiden teşekkürler