S sunsea Guru Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 7.245 8.940 398 İstanbul 29 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sunsea #1 Kalıcılıkları ve koku türleri nasıl yorumlarlarınızı yazarsanız sevinirim.
S sessizseda Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 1.749 3 0 Bursa 29 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sunsea #2 sunsea .!.: Kalıcılıkları ve koku türleri nasıl yorumlarlarınızı yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... cnm ben de çok merak ediyorum bu parfümleri. bi de s.t dunpot var onun da parfümlerini merak ediyorum
sunsea .!.: Kalıcılıkları ve koku türleri nasıl yorumlarlarınızı yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... cnm ben de çok merak ediyorum bu parfümleri. bi de s.t dunpot var onun da parfümlerini merak ediyorum
redvelvetcake Ne mutlu Türk'üm diyene! Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2010 11.071 11.546 498 29 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sunsea #3 ben mağazasından alışveriş yapınca attimonun örneğinden vermişlerdi, benim hoşuma gitti ama sadece açılışı çünkü sonra içinde hafif bir ağırlık olan ama taze bir koku oluyor, bana çok 30 yaş parfümü gibi geldi..
ben mağazasından alışveriş yapınca attimonun örneğinden vermişlerdi, benim hoşuma gitti ama sadece açılışı çünkü sonra içinde hafif bir ağırlık olan ama taze bir koku oluyor, bana çok 30 yaş parfümü gibi geldi..
S sunsea Guru Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 7.245 8.940 398 İstanbul 30 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sunsea #4 Ben de Harvey Nıchlos'da gördüm Attımo'yu yeni çıkmıştı o zman sanırım.30 yaş parfümü gibiyse hoşlanmam zaten çok tşk ederim yorumun için.
Ben de Harvey Nıchlos'da gördüm Attımo'yu yeni çıkmıştı o zman sanırım.30 yaş parfümü gibiyse hoşlanmam zaten çok tşk ederim yorumun için.