kızlar salonum ve yatak odam yorumlarınızı beklıyorum

akmann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
52
2
28
Bursa
salonuma ve yatak odama nasıl perde ve halı almalıyım sızce.yatak odama pembelı bı kombinasyon ıstıyorum $images.webpEki Görüntüle 627803 $untitled.webp$kristal-compact-tv-unitesi-1-900x600.webpEki Görüntüle 627806

yatak odana pembeli bir kombin düşünürsen griyi öneririm canım sana düz açık gri halı perdenide yine beyaz tül ve gri fonlu yap derim aksesuarların ve yatak örtün yada komodin başlarını pembeden yana kullanırsan hoş olur salonun aynı keza çok güzel mor sanırım ben olsam halımı morlubeyazlı alırdım perdemi beyaz tül fonumu damask desenli mor kendinden desenli olucak şekilde seçerdim bütün objelerimi beyaz alırdım yastıklarımı morbeyaz desenli yapardım

eşyaalrın çok güzel canım. yatak odamız aynı sen dolabı sürgülü almışsın benimki kapaklı çok severek kullanıyrum. gelen herkes yatak odasına bayılıyor. güzel günlerde kullan inşallah. Ben gri perdeyle kombimledim. pempeli sarılı mavili renkli bi halı aldım.

sagol tatlm fikirlerin icin.bende dusuncem artik bseyler.daha dgunme dort ay var evimn btmis en son halini koycam ins buraya;-)

aynı yatak odası ve yemek odasından bende de var ben fikir olsun diye kendi resimlerii yüklerim belki beğenirsin

koltuklarım geldı bıde halı ve perde uydurursam ısım dahada kolaylaşcak kızlar.yardımm:)$2013-02-16 14.06.09.webp$2013-02-16 14.06.31.webp$2013-02-16 14.06.48.webp$2013-02-16 14.07.10.webp$2013-02-16 14.07.20.webp$2013-02-16 14.07.45.webp

canım bu odadamı oturacaksın tv burda onu merak ettim camın karşısı yanlış yer gün ışığı alır olmaz bence.duvar tarafındaki 3lüyle yer değiştir bence tv ünütesinin yanlarına teklileri koyabilirsin böle daha iyi olur gibi.benim koltuklarımda mor ve gül kurusu kaplamalı sandalyelerin 2 sinide mor yaptırdım.halıyı beyaz açık koyu grli aldım.perdelerde grli olabilir çok şık duruyor her gören beğeniyor derim :)

beyazı severim her koşulda asilliğini korur tercihlerin çok hoş güle güle kullan bitanem

Back
X