Sürekli ladın doguma gidip ultrasona giriyorum.
Canım doktorun bilgilendirme yapmıyor muKızlar yumurta çatlamış çatlamamış ne oluyor bilmiyorum ben 4 aylık evliyim bana açıklama yaparmısınız. Kist vs yok korunmuyoruzda ben 49 kiloda ve saglıklı bir insanım eşimde aynı sizce hamile kalabilirmiyim bu yumurta çatlama çatlamama bizde varmıdır
Amin işte özelde iyi bir doktor var ona gidicem bakalım nler olacak ve en nefret ettiğim beklemek bakalım adet olacakmiyim çünkü sadece bir sefer ilişki yasayabildik ve sonra lağaboya gittiğimde pembemsi kan gördüm ona bile anlam veremedim
Yok o değil çünkü dün ilişki yaşadığı m adet sonrası ilk defa ve adetimin 13günü oldu ilk defa dün ilşki gördüm bugün doktora sordum m diyo normal off bir an önce adet ılsamda özelde sağlıklı bir şekilde ve tedavi görsemYerleşme kanaması olabilir
Doktora gitmeni öneririm
Yok o değil çünkü dün ilişki yaşadığı m adet sonrası ilk defa ve adetimin 13günü oldu ilk defa dün ilşki gördüm bugün doktora sordum m diyo normal off bir an önce adet ılsamda özelde sağlıklı bir şekilde ve tedavi görsem
Merabalar polikistik oversin canim buyuk ihtimallede tek tarafta var pco bazi bunyelerde tek tarafli olabiliyo .Doktorun biraz az aciklama yapmis sanirim ilacla buyuyup catlar o yumurtalar her pcolu kadin gibi ilac kullanirsiniz takip yapar doktor yumurtalardan bi veya bir kaci buyur igne yada ilacla hangini tercih edersen o olur sonra buyudukten sonra catlatma ignesi vurunursun iliski zamanini soyler doktorun .Gecmis olsun ...bugün doktora gittim bana solda bir tane çatlatmış yumurtan var ama sağda bir sürü yumurtam var dedi küçükler nasıl büyütüp çatlar onlar soldaki yumurtada dam olmiyo doktor dedi sağdan hiç yumurtlama olmazmış hiç bir kadında doğrumu yardım edin
"Kadınlarda yumurtlama nedir, nasıl oluyor, hangi günlerde" yaz arat googleda. Bizi en başa döndürme.Kızlar yumurta çatlamış çatlamamış ne oluyor bilmiyorum ben 4 aylık evliyim bana açıklama yaparmısınız. Kist vs yok korunmuyoruzda ben 49 kiloda ve saglıklı bir insanım eşimde aynı sizce hamile kalabilirmiyim bu yumurta çatlama çatlamama bizde varmıdır
İlk menogon ve ovitrelle kullandım bir ay.ama ondan sonra başka doktora gittim bitkisel bir ilaç verdi.ona başladım bu ayHm doğrudur peki ne tür ilaç verdi adı varmı
Anladım canım bu yumurta çatlatma ignesi neden yapılıyor benim şuan yumhrtalıklarımda sprun yok temiz 4 aylık evliyim korunmuyıruz fakat hamile kalmadım her ay doktora gidip yumurtalıklarıma baktırıyorum sıkıntı yok doktır 1 sene olmaz ise eşin kendine baktırsın dedi .Yeni gördüm
Sorun nedir
Canım doktora yumurtalıklarımda kist varmı diye gidiyordum bekarken oluyordu takip ediyorum her ay düzenli oluyorum eşimin sperm testide %70 die biliyorum bebek istedigimizi söylüyırum bana 4 aylık evlisin diyip bekle diyorlar geçende gittim gynosital vedi 60 şase kullanmadım daha evime geçince başlayacagım rahim hazırlaması için verdi 95 tl ye aldım inşallah bebek bekliyoruz olur. Çogu ladın dogumcu saçma saçma şeyler diyor sırunlarımı dinlemek yerine kendi kafasına göre konuşuyorCanım doktorun bilgilendirme yapmıyor mu
Ne için gidiyorsun çocuk için mi
İlaç verdi mi
Her ay düzenli adet oluyor musun
Eşinin sperm testi ne durumda
Canım doktora yumurtalıklarımda kist varmı diye gidiyordum bekarken oluyordu takip ediyorum her ay düzenli oluyorum eşimin sperm testide %70 die biliyorum bebek istedigimizi söylüyırum bana 4 aylık evlisin diyip bekle diyorlar geçende gittim gvyna vedi 60 şase kullanmadım daha evime geçince başlayacagım rahim hazırlaması için verdi 95 tl ye aldım inşallah bebek bekliyoruz olur. Çogu ladın dogumcu saçma saçma şeyler diyor sırunlarımı dinlemek yerine kendi kafasına göre konuşuyor
An
Anladım canım bu yumurta çatlatma ignesi neden yapılıyor benim şuan yumhrtalıklarımda sprun yok temiz 4 aylık evliyim korunmuyıruz fakat hamile kalmadım her ay doktora gidip yumurtalıklarıma baktırıyorum sıkıntı yok doktır 1 sene olmaz ise eşin kendine baktırsın dedi .
Evet öyle diyorlar millet ayda 3 kez ilişkiye giriyor biz hergün neden tutmuyor anlamıyorum...Canım daha erken
Çocuk için 1 yıl beklemek diyorlar
Haklısın
Onlar o halde bebek bekliyor ben ise sürekli çalışıyorum millet ilişkiye girmez neden hamile kalamıyorum der peki ya ben
Çok aceleci gördüm seniEvet öyle diyorlar millet ayda 3 kez ilişkiye giriyor biz hergün neden tutmuyor anlamıyorum...
Onlar çalışmıyorlar ama biz çalışıyoruz sorun bu ...
Adanaya geçeyim gidecegim Başke t hastanesine özeleCanım sen iyi bir doktora git bence
Çok teşekkür ederim açıklama için sağdaki yumurtaları büyütmek için peki iğne daha iyi olmazmı bide tek tarafa iğneyi yapsakMerabalar polikistik oversin canim buyuk ihtimallede tek tarafta var pco bazi bunyelerde tek tarafli olabiliyo .Doktorun biraz az aciklama yapmis sanirim ilacla buyuyup catlar o yumurtalar her pcolu kadin gibi ilac kullanirsiniz takip yapar doktor yumurtalardan bi veya bir kaci buyur igne yada ilacla hangini tercih edersen o olur sonra buyudukten sonra catlatma ignesi vurunursun iliski zamanini soyler doktorun .Gecmis olsun ...
Ben tesekkur ederim canim.Tek tarafli diye bisey yok ama doktorunla konusursun igne vuruluyo takip sirasinda gun asiri iste kac gun surerse alttan muayene edip ona gore yol izler doktorun .Sogan kuru yaptinmi hicÇok teşekkür ederim açıklama için sağdaki yumurtaları büyütmek için peki iğne daha iyi olmazmı bide tek tarafa iğneyi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?