Kızlar sağda bir sürü yumurtam var ama büyümüyor çatlamiyo

Sürekli ladın doguma gidip ultrasona giriyorum.
Canım doktorun bilgilendirme yapmıyor mu
Ne için gidiyorsun çocuk için mi
İlaç verdi mi
Her ay düzenli adet oluyor musun
Eşinin sperm testi ne durumda

Yerleşme kanaması olabilir
Doktora gitmeni öneririm

Yerleşme kanaması olabilir
Doktora gitmeni öneririm
Yok o değil çünkü dün ilişki yaşadığı m adet sonrası ilk defa ve adetimin 13günü oldu ilk defa dün ilşki gördüm bugün doktora sordum m diyo normal off bir an önce adet ılsamda özelde sağlıklı bir şekilde ve tedavi görsem

Bilmiyorum canım
Doktor daha iyi bilir
Geçmiş olsun

Merabalar polikistik oversin canim buyuk ihtimallede tek tarafta var pco bazi bunyelerde tek tarafli olabiliyo .Doktorun biraz az aciklama yapmis sanirim ilacla buyuyup catlar o yumurtalar her pcolu kadin gibi ilac kullanirsiniz takip yapar doktor yumurtalardan bi veya bir kaci buyur igne yada ilacla hangini tercih edersen o olur sonra buyudukten sonra catlatma ignesi vurunursun iliski zamanini soyler doktorun .Gecmis olsun ...

"Kadınlarda yumurtlama nedir, nasıl oluyor, hangi günlerde" yaz arat googleda. Bizi en başa döndürme.

An
Yeni gördüm
Sorun nedir
Anladım canım bu yumurta çatlatma ignesi neden yapılıyor benim şuan yumhrtalıklarımda sprun yok temiz 4 aylık evliyim korunmuyıruz fakat hamile kalmadım her ay doktora gidip yumurtalıklarıma baktırıyorum sıkıntı yok doktır 1 sene olmaz ise eşin kendine baktırsın dedi .

Canım doktorun bilgilendirme yapmıyor mu
Ne için gidiyorsun çocuk için mi
İlaç verdi mi
Her ay düzenli adet oluyor musun
Eşinin sperm testi ne durumda
Canım doktora yumurtalıklarımda kist varmı diye gidiyordum bekarken oluyordu takip ediyorum her ay düzenli oluyorum eşimin sperm testide %70 die biliyorum bebek istedigimizi söylüyırum bana 4 aylık evlisin diyip bekle diyorlar geçende gittim gynosital vedi 60 şase kullanmadım daha evime geçince başlayacagım rahim hazırlaması için verdi 95 tl ye aldım inşallah bebek bekliyoruz olur. Çogu ladın dogumcu saçma saçma şeyler diyor sırunlarımı dinlemek yerine kendi kafasına göre konuşuyor

Canım daha erken
Çocuk için 1 yıl beklemek diyorlar
Haklısın

Yumurta büyür ama çatlamaz ise çatlama iğnesi verir doktor

Onlar o halde bebek bekliyor ben ise sürekli çalışıyorum millet ilişkiye girmez neden hamile kalamıyorum der peki ya ben

Onlar o halde bebek bekliyor ben ise sürekli çalışıyorum millet ilişkiye girmez neden hamile kalamıyorum der peki ya ben
Evet öyle diyorlar millet ayda 3 kez ilişkiye giriyor biz hergün neden tutmuyor anlamıyorum...
Çok aceleci gördüm seni
7 yıldır bekleyen biri olarak
4 ay daha nedir ki
Hergün ilişki önerme doktır
Gün aşırı sperm ler yenilenir
Kısmet bu işler
Sabır dua doktor
Sakin lütfen daha bismillah

Doktorlar saçma şeyler söylüyor yıllarca beklenebilir elbette abla fakat yazıyolar bebek istiyoruz olmuyor ayda 3 kez işkiye giriyoruz saçma ama biz ne kadar ugraşıyoruz ayda 3 kezle nereye varılır söylermisin birde yazıyolar ayda 3 kez hangi devirde yaşıyoruz ayda 3kez ile bebek olurmu !

Çok teşekkür ederim açıklama için sağdaki yumurtaları büyütmek için peki iğne daha iyi olmazmı bide tek tarafa iğneyi yapsak

Çok teşekkür ederim açıklama için sağdaki yumurtaları büyütmek için peki iğne daha iyi olmazmı bide tek tarafa iğneyi yapsak
Ben tesekkur ederim canim.Tek tarafli diye bisey yok ama doktorunla konusursun igne vuruluyo takip sirasinda gun asiri iste kac gun surerse alttan muayene edip ona gore yol izler doktorun .Sogan kuru yaptinmi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…