- 13 Aralık 2017
- 1.001
- 371
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya devlet hastanesi doktorları hiç dinlemiyorlar dalga geçiyorlar insan çekiniyor artık ne desem boş ver takma diyoRica ederim..
Ama yumurtaların hepsi doğal yolla aynı anda çatlamaz zaten.
Anladığım kadarıyla , şu an doktor kontrolunde, doğal yoldan hamile kalmayı deniyorsunuz.
Tüp bebek surecinde, takip yapılır.. 19-21 mm büyüklük idealdir. Buyuyenler çatlamasın diye çatlatma engelleyici igne, kucukler buyusun diye de büyütücü iğne vurulur. Bence dert etmeyin doktorunuza bir sonraki randevunuzda tekrar sorun. Ama aklınıza takılan herşeyi sorun doktorunuza..
Hm doğrudur peki ne tür ilaç verdi adı varmıHer iki taraftaki de catlar.ama kismet hangi ay hangisinin catlayacagi belli değil.benim sol kanal kapalı.sağ yumurtalarda tembel biraz.O yüzden doktorum ilaç verdi.sağlıklı büyüsün ler catlasinlar diye.her ay değişiyor döngü.
Evet değiştirecem ama bu kaçıncı doktor soru soramıyorum ilgilenmiyorlar sorularlaDoktorunuzu mu değiştirseniz
Her bir sürü yumurta olur
Hepsi büyüyüp çatlamaz
Ebatları değişir
Kişiden kişiye değişir
Evet değiştirecem ama bu kaçıncı doktor soru soramıyorum ilgilenmiyorlar sorularla
Bende yumurta takibi istedim ama son oda bir adet 16mm yumurtam vardı ve başka bir gün takip istemeden hemen çatlatma iğnesi verdi alamadım iğneyi 5gun sonra farklı doktora gittim gün aşırı ilişki dedi ve yumurta bilgisi bil az verdiSağda yumurtlama tabikide oluyo ben dış gebeliği sağdan yumurtladığım ay yasamıstım yumurta takibi yaptırıyorduk.
Evet ama işte maddi durum önemli bunun içinBu yüzden özele gidiyorum
Soru sorabilmek için
Üzgünüm aynı konudan muzdaribim
Evet ama işte maddi durum önemli bunun için
Bende artık mecburi gidicem herhalde çünkü zaten hastane uzak gidişatım zor ve tedavimde ne sonuçn alabiliyorum ne bilgi alabiliyorumMecburen gidiyorum
Çocuk için
Bende artık mecburi gidicem herhalde çünkü zaten hastane uzak gidişatım zor ve tedavimde ne sen bul ne bilgi alamiyorum
Canım benim bir kızım var ve o hemen oldu 2buçuk yasinda ve bir yıl içinde hiç korunmamaza rağmen sadece iki kimyasal gebeliğim oldu ne araştırıyorlar ne dinleyip yardimci oluyorlarPolikistik over olabilir misin ?
Afetlerin düzenli mi ?
Ne şikayetlerin var canım
Ve adetlerim hep erken olu 5 6gun erken görürüm bu şekilde iştePolikistik over olabilir misin ?
Afetlerin düzenli mi ?
Ne şikayetlerin var canım
Ve adetlerim hep erken olu 5 6gun erken görürüm bu şekilde işte
Olabilir canımCanım benim bir kızım var ve o hemen oldu 2buçuk yasinda ve bir yıl içinde hiç korunmamaza rağmen sadece iki kimyasal gebeliğim oldu ne araştırıyorlar ne dinleyip yardimci oluyorlar
Kızlarrrrrr
Yumurta nedir yumurtlaıklarmı yoksa yumurtalıkların içinde bişeymi ?
O kadar kişi yazıyor kimse bişe bilmiyormu ya insan azcık yardımcı olur ?? Ben sizlere yazıyorum ama bana yazan yok bumu yardımlaşma??
Amin işte özelde iyi bir doktor var ona gidicem bakalım nler olacak ve en nefret ettiğim beklemek bakalım adet olacakmiyim çünkü sadece bir sefer ilişki yasayabildik ve sonra lağaboya gittiğimde pembemsi kan gördüm ona bile anlam veremedimOlabilir canım
Polikistikover hemen hemen her kadında var
En kolay yumurtlama bozukluğu
İnşallah iyi doktora denk gelirsin
Çok geçmiş olsun