Kızlar sağda bir sürü yumurtam var ama büyümüyor çatlamiyo

Kızlar yumurta çatlamış çatlamamış ne oluyor bilmiyorum ben 4 aylık evliyim bana açıklama yaparmısınız. Kist vs yok korunmuyoruzda ben 49 kiloda ve saglıklı bir insanım eşimde aynı sizce hamile kalabilirmiyim bu yumurta çatlama çatlamama bizde varmıdır

Ya devlet hastanesi doktorları hiç dinlemiyorlar dalga geçiyorlar insan çekiniyor artık ne desem boş ver takma diyo

Hm doğrudur peki ne tür ilaç verdi adı varmı

Yumurta nedir yumurtlaıklarmı yoksa yumurtalıkların içinde bişeymi ?

Sağda yumurtlama tabikide oluyo ben dış gebeliği sağdan yumurtladığım ay yasamıstım yumurta takibi yaptırıyorduk.
Bende yumurta takibi istedim ama son oda bir adet 16mm yumurtam vardı ve başka bir gün takip istemeden hemen çatlatma iğnesi verdi alamadım iğneyi 5gun sonra farklı doktora gittim gün aşırı ilişki dedi ve yumurta bilgisi bil az verdi

Bende artık mecburi gidicem herhalde çünkü zaten hastane uzak gidişatım zor ve tedavimde ne sen bul ne bilgi alamiyorum

Polikistik over olabilir misin ?
Afetlerin düzenli mi ?
Ne şikayetlerin var canım

Polikistik over olabilir misin ?
Afetlerin düzenli mi ?
Ne şikayetlerin var canım
Canım benim bir kızım var ve o hemen oldu 2buçuk yasinda ve bir yıl içinde hiç korunmamaza rağmen sadece iki kimyasal gebeliğim oldu ne araştırıyorlar ne dinleyip yardimci oluyorlar

O kadar kişi yazıyor kimse bişe bilmiyormu ya insan azcık yardımcı olur ?? Ben sizlere yazıyorum ama bana yazan yok bumu yardımlaşma??

Ve adetlerim hep erken olu 5 6gun erken görürüm bu şekilde işte
Canım benim bir kızım var ve o hemen oldu 2buçuk yasinda ve bir yıl içinde hiç korunmamaza rağmen sadece iki kimyasal gebeliğim oldu ne araştırıyorlar ne dinleyip yardimci oluyorlar
Olabilir canım
Polikistikover hemen hemen her kadında var
En kolay yumurtlama bozukluğu
İnşallah iyi doktora denk gelirsin
Çok geçmiş olsun

Kızlarrrrrr

Yumurta nedir yumurtlaıklarmı yoksa yumurtalıkların içinde bişeymi ?

YUMURTALIK (OVARYUM): Yumurtalıklar, rahimin her iki yanında birer adet olmak üzere, karın boşluğunda yer alırlar. Fallop borularının altındadırlar. Yaklaşık olarak 3 cm uzunluğunda, 1.5 cm genişliğinde ve 1 cm kalınlığında badem biçiminde ve 4-8 gram ağırlığındadır. Erkeklerdeki testislerin karşılığıdır.

Yumurtlamanın başladığı erginlik dönemine kadar üzeri düzdür, bundan sonra, yani yumurtlamabaşladıktan sonra, üzerinde girinti ve çıkıntılar oluşur. Kadının adetten kesilmesinden sonra üzeri yine düzleşir.

Yumurtalığın dış bölümünde bağ dokusundan yapılmış bir kabuk (korteks) bulunur. Bu kabuk, yaş ilerledikçe kalınlaşır ve sertleşir. Bu kabuğun olgunluk döneminde normalden kaini ve sert oluşu, olgunlaşan yumurta hücresinin dışarı atılmasını, yani yumurtlamayı engeller.

Olabilir canım
Polikistikover hemen hemen her kadında var
En kolay yumurtlama bozukluğu
İnşallah iyi doktora denk gelirsin
Çok geçmiş olsun
Amin işte özelde iyi bir doktor var ona gidicem bakalım nler olacak ve en nefret ettiğim beklemek bakalım adet olacakmiyim çünkü sadece bir sefer ilişki yasayabildik ve sonra lağaboya gittiğimde pembemsi kan gördüm ona bile anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…