Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hiç demedi sağda bir sürü yumurtam var solda bir adet çatlamıs şekilde vardı gün aşırı ilişki dedi sadeceTıbbi bir açıklama yapmadı mı polikistik over olabilir mi acaba?
Evet bana sağda çok ama solda yumurtlama olur dedi bende şaşırdım solda nasıl yumurtaları çoğaltırım acabaSağda yumurtlama olmaz mıymış doktora sorucam bunu çok garip geldi
Gördüm adetin ikinci günü klomen kullandım be sağda bir sürü ama solda bir tane var dediÖyle şey olur mu.her iki taraftaki yumurta da catlar.tek tüpü olanlar nasıl hamile kalacak yoksa.sadece sagliksiz olabilir.d vitaminine baktırın.yumurta geliştirici tedavi görmediniz lazım.
Çok sağolun güzel açıklamanız için ama bana öyle dedi sağda bir sürü var ama solda bir tane gelişmiş çatlamiş sadece dedi
Rica ederim..Çok sağolun güzel açıklamanız için ama bana öyle dedi sağda bir sürü var ama solda bir tane gelişmiş çatlamiş sadece dedi
Her iki taraftaki de catlar.ama kismet hangi ay hangisinin catlayacagi belli değil.benim sol kanal kapalı.sağ yumurtalarda tembel biraz.O yüzden doktorum ilaç verdi.sağlıklı büyüsün ler catlasinlar diye.her ay değişiyor döngü.Gördüm adetin ikinci günü klomen kullandım be sağda bir sürü ama solda bir tane var dedi
Cnm ne demek sağ hiç yumurtlamazmış. Her kadında aktif yumurtalik bir tanedir ya sağ ya sol fakat sag hic yumurtlamaz die bisey yok.bugün doktora gittim bana solda bir tane çatlatmış yumurtan var ama sağda bir sürü yumurtam var dedi küçükler nasıl büyütüp çatlar onlar soldaki yumurtada dam olmiyo doktor dedi sağdan hiç yumurtlama olmazmış hiç bir kadında doğrumu yardım edin
Sadece tüp bebek değil normal ilaçla büyütüp çatlatıp ilişkide öneriyolarlar sonraki aşama aşılama sonrakisi tüp bebek.
Sağda yumurtlama tabikide oluyo ben dış gebeliği sağdan yumurtladığım ay yasamıstım yumurta takibi yaptırıyorduk.Sağda yumurtlama olmaz mıymış doktora sorucam bunu çok garip geldi