• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sağda bir sürü yumurtam var ama büyümüyor çatlamiyo

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
23
28
bugün doktora gittim bana solda bir tane çatlatmış yumurtan var ama sağda bir sürü yumurtam var dedi küçükler nasıl büyütüp çatlar onlar soldaki yumurtada dam olmiyo doktor dedi sağdan hiç yumurtlama olmazmış hiç bir kadında doğrumu yardım edin

Tıbbi bir açıklama yapmadı mı polikistik over olabilir mi acaba?

Öyle şey olur mu.her iki taraftaki yumurta da catlar.tek tüpü olanlar nasıl hamile kalacak yoksa.sadece sagliksiz olabilir.d vitaminine baktırın.yumurta geliştirici tedavi görmediniz lazım.

Ya araştırdım da yok öyle birşey iki taraf da çalışmasına göre olabiliyor

F figen56
Başka bir sebep olabilir mi? Ya da doktorunuzu yanlış anlamış olabilir misiniz?

Böyle bir şey duymadim daha önce..

Yumurta takibi ve ilaclar ile hem sağdaki hem soldaki yumurtalar gerekli büyüklüğe getirilir ve catlatilmasi sağlanır. Tüp bebek tedavisinde yapılan bir süreçtir bu.

Öyle şey olur mu.her iki taraftaki yumurta da catlar.tek tüpü olanlar nasıl hamile kalacak yoksa.sadece sagliksiz olabilir.d vitaminine baktırın.yumurta geliştirici tedavi görmediniz lazım.
Gördüm adetin ikinci günü klomen kullandım be sağda bir sürü ama solda bir tane var dedi

F figen56

Yumurta takibi ve ilaclar ile hem sağdaki hem soldaki yumurtalar gerekli büyüklüğe getirilir ve catlatilmasi sağlanır. Tüp bebek tedavisinde yapılan bir süreçtir bu.
Çok sağolun güzel açıklamanız için ama bana öyle dedi sağda bir sürü var ama solda bir tane gelişmiş çatlamiş sadece dedi

Çok sağolun güzel açıklamanız için ama bana öyle dedi sağda bir sürü var ama solda bir tane gelişmiş çatlamiş sadece dedi
Rica ederim..

Ama yumurtaların hepsi doğal yolla aynı anda çatlamaz zaten.
Anladığım kadarıyla , şu an doktor kontrolunde, doğal yoldan hamile kalmayı deniyorsunuz.

Tüp bebek surecinde, takip yapılır.. 19-21 mm büyüklük idealdir. Buyuyenler çatlamasın diye çatlatma engelleyici igne, kucukler buyusun diye de büyütücü iğne vurulur. Bence dert etmeyin doktorunuza bir sonraki randevunuzda tekrar sorun. Ama aklınıza takılan herşeyi sorun doktorunuza..

Gördüm adetin ikinci günü klomen kullandım be sağda bir sürü ama solda bir tane var dedi
Her iki taraftaki de catlar.ama kismet hangi ay hangisinin catlayacagi belli değil.benim sol kanal kapalı.sağ yumurtalarda tembel biraz.O yüzden doktorum ilaç verdi.sağlıklı büyüsün ler catlasinlar diye.her ay değişiyor döngü.

Doktorunuzu mu değiştirseniz
Her bir sürü yumurta olur
Hepsi büyüyüp çatlamaz
Ebatları değişir
Kişiden kişiye değişir

bugün doktora gittim bana solda bir tane çatlatmış yumurtan var ama sağda bir sürü yumurtam var dedi küçükler nasıl büyütüp çatlar onlar soldaki yumurtada dam olmiyo doktor dedi sağdan hiç yumurtlama olmazmış hiç bir kadında doğrumu yardım edin
Cnm ne demek sağ hiç yumurtlamazmış. Her kadında aktif yumurtalik bir tanedir ya sağ ya sol fakat sag hic yumurtlamaz die bisey yok.
Benimde aktif yumurtaligim sol ve sol tüpüm kapalı. Ama sağda da yumurtam gelişir.
Bu ay bakıldığımda solda cok yumurtam vardı küçüktü sagdaki gelişmişti.
Bunlar kafaya takılacak şeyler değil.
Ben nelerle uğraşıyorum. Tek derdim keske bu olsa.

Canım benim sağ da sol da yumurta oluyo we sağdaki çatlamak üzere olduğu için dr ona yoğunlaştı hatalı bilgi war bencede sağdaki yumurtam çatladı çünkü bu ay

F figen56

Sadece tüp bebek değil normal ilaçla büyütüp çatlatıp ilişkide öneriyolarlar sonraki aşama aşılama sonrakisi tüp bebek.

Back