• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kızlar saçlarımı nasıl kestirmeliyim modelin adın bilen ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Acemmkizi

Huysuz ve Tatlı Kadın :)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
56
1
96
İzmir
Kızlar saçlarımı kestircem ama şöyle topladığımda hepsi aynı boyda olsun.Şuanda saçlarımı ördüğümde yada topladığımda aynı boyda değil.Buna çok sinir oluyorum.Dümdüz mü kestirmeliyim sizce topladığımda hepsi aynı boyda olsun diye ?
Yardımcı olursanız sevinirim KK mensupları :40::40::42::42:

Kızlar saçlarımı kestircem ama şöyle topladığımda hepsi aynı boyda olsun.Şuanda saçlarımı ördüğümde yada topladığımda aynı boyda değil.Buna çok sinir oluyorum.Dümdüz mü kestirmeliyim sizce topladığımda hepsi aynı boyda olsun diye ?
Yardımcı olursanız sevinirim KK mensupları :40::40::42::42:

benim kardeşim düz saçlı oda bu konudan şikayetçiydi saçları katlı olduğu için gitti dümdüz kestirdi şimdi çok memnun düzleştirince falan çok güzel duruyo uzun saçta :)

benim kardeşim düz saçlı oda bu konudan şikayetçiydi saçları katlı olduğu için gitti dümdüz kestirdi şimdi çok memnun düzleştirince falan çok güzel duruyo uzun saçta :)

Evet cnm ya çok sinir bişey katlı saç saçlarım uzun ama katlı dümdüz olsun şöööle bi :8::8:

Back