Canım yıpranmaması için loreal casting amonyaksız siyahına boya istersen gerçekten mükemmel benim saçlarım boyadan sonra sanki bakım yaptırmışım gibi yumuşadı ve çok parladı çok da üzülme 2 gün bekle pazar günü boyarsın.
hulicim güzel olmuş şimdi saçın valla diğer türlü biraz büyük göstermiştin açıkçası
böyle güzel olmuş zaten senin kendi saçında siyahmış yaa bida boyaman gerekmez zaten saçın kendini toparlamış olur
ben saçıma bi günde 2 defa oriel bi defada boya sürdüğümü bilirim sadece kurudu bişey olmamıştı
şimdi daha iyi canım.. ama neler neletr yapıyorum bi bilsen :)
turplu su , zencefilli su , badem yağı+hint yağı karışımı , şampuanıma da ça terebentin koydum :)
turplu suyu bende denicem bakalim memnunmusun sen
terebentin hic kullanmadim iyi diyorlar nasil ?
turlu su ile saçlarımı 1 ayda 3 cm. uzatttım ben :) aslında 2 günde 1 yapın diyolar ben haftada 2 kez fln yaptım yine de 3 cm. uzattı saçlarımı :)
şam terebentin saçları güçlenidiyor kesinlikle ama ölçüleri epey önemli.. benm büyük boy şampuanım var içine şişenin yarınısı koyuyorum.. saçlarım da yağlı oldukça o epey dengeliyor :)
eğer saçların kuruysa biraz daha az koyabilirsin terebentini daha da kurutmasın diye :1hug:
ewt cnm bende şaşkınım ama diplerden gelen saçlar sayesinde her gün şok olsam da uzadığına tanık oluyorum hatta turlu su bölümünde fotoğrafımı da koymuştum turp öncesi ve sonrası diye.. ama 250 sayfanın içinde bulması biraz zor olabilir..birazdan buraya tekrar koyarım sende şahit olursun
ooo baya farketmis ya bir ayda inanilacak gibi degil, demek gercekten ise yariyor bulsam bende denicem, inslalah en kisa zamanda bulurum,
saclarin güzelmis bu aradaŞeniz
ekledigin ici ntesekkürlerhihoyyyt
yok cnm ya görünüşü güzel aslında hala yanık yerler mevcut ama yaptığım bakımlarla baskasına güzel görünüyor gerçekten yoksa dışı seni içi beni yakar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?