rica ederim cnm ama bunu bende bilmiyorum biyerden kopyaladim bu tarifi ama ikiside olur sanirim bende denicem bu haftasonu kirmizi turp ile yapicam ben
bende denicem su kirmizilik sorununu gidereyim kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim cnm ama bunu bende bilmiyorum biyerden kopyaladim bu tarifi ama ikiside olur sanirim bende denicem bu haftasonu kirmizi turp ile yapicam ben
direk üstüne boya hic birsey olmaz bende öyle bi hata yapmistim igrenc bi sari röfle yaptirmistim yanlis yaptilar bide ertesi gün üzerine boyadim ve varya sac rengim harika oldu herkez bayiliyordu rengine..simdi kendi dogal renginde koyu kahve sanirimda bize en güzel giden bizi en güzel gösteren kendi sac rengimiz...
ben de senin gibi galeyana gelip saçlarıma röfle yaptırmıştım. sonuç iğrençti. ama ben saçlarım iyice uzayana kadar beklemiştim o ayrı. sonra da kaldım kısacık saçlarla
ama bi arkadaşıma da senin gibi oldu. sonra gitti üstüne kahverengi boyadı ertesi gün. süper bir saç oldu. inşalaah senin de öyle oolur.
uzatma işine gelince valla sitede bol bol tarif var. düzenli uygulandığı müddetçe her tarif uzatıyor.
moral bozma, senin saçın yine sana gelecektir ;(
kizlar sacimi simdi yine yikadim, hala renk akiyor ya ne zaman durur bu offffffff
Canım benım saçım komple kızıl ve hep akıyorrr:jeyyar:
canım zamanla yıkadıkça boya saçından akıcak .1 ay sonra artık tamamen rengin aklması durur.Peki kızıl balyajlarını boya ilemi yaptılarr?Yoksa önce açıcı ilemi acıp ondan sonramı kızıl balyaj attılar.İnşallah açıcı ile açmamışlardır.Yoksa boyan aktıgında çok kötü bir renk kalırr ve ne kadar boyatırsanda o balyaj yerlerı gölge şeklinde belli olur.Gerçi benim yeğenlerim 1 -2 tutam saça sadece yapıyorlardı 2 haftaya o balyaj acıcı ıle acılmamıs odlgu halde çok açık turuncu mat bır rengı alıyordu.Bence en ıyısı eski halindeki renge boyamak yerimseniben
ay korkuttun beni ablam yaaaasenağlama
evet benim sacim koyu oldugu icin önce acici kullandi, saclarim sonra sapsari neredeyse beyaz idi, peki koyu kahve /siyaha boyatsam yine gölge seklinde belli olurmu?
yikadica kirmizin rengi aciliyor ve turuncu sari ya yöneliyorsenağlamasenağlama
allahtan bu haftasonu evdeyim bu saclarla utaniyorum valla cikmaya disariya -tatlicadiarzu-
canım bence çok abartıyorsun öyle çok iğrençliği yok üzerine bi boya attınmı kapanır gider hepsi merak etme üzerindeki boya akana kadar zaten saçların uzanır bence çok sorun edecek bir şey yok a.s.
mrb Huli81 hatirlarsan sana dün turplu suyun tarifini vermistim gördügüm kadariyla baya kafana takiyosun sacinin rengini modelini vs. bende düne kadar senin gibiydim sacimla oramla buramla oynuyodum yok turplu suydu saclarim uzasin veya sivilce lekelerim gecsin diye birsürü sey yapiodum sükür etmiyodum halime saglimin yerinde olduguna ve dün öylen kan tahlilllerim cikti sarilik olmusum kara cigerimdenmiymis neymis..bence halinize sükür edin saglik herseyden önce gelir herseyi kafaniza takmayin arkadaslar..
süprizzzzzhihoyyytBak kızdırıyorsun benı canım bu kadar buyutme bende onceden senın gıbıydım ama artık bıraktım ne olursa olsun dusun dusun nereye kadar
su an saclarımın rengını gormelısın kahve var sıyah var bakır var kızıl var ne ararsan var hele dıplerım bakır mı desem kına rengı mı desem uclarım sıyah mı desem ne desem
bugun kuaforumle konustum yarın gıdecegım su renk kafamdan gıtsın dıye actıracagım saclarımı ıkı kutu boya aldım loreal castıng boya onu da basıma surdurecegım kalıcı olsun dıye sonucta acılacagı ıcın akma yapacak o yuzden boyamı kendım aldım aynaya bakmıyorum bakarsam moralım bozulacak sankı saclarımın rengı supermıs gıbı avutuyorum kendımı yarın kuafor amcalara teslım edecegım bakalım ne cıkacak ortaya kesın kuaforum kızacak sınem bırak su saclarınla oynamayı dıye..cok gıttım bu yuzden ona koyu kumral boyadım sıyah oldu actırmaya gıttım yıne actıracagım Allahtan bıtkısel boyayla acıyor hamur boyamıymıs neymıs fazla yakmıyor sacımı
Ama sana sunu soyleyım sen sıyah boyasan da alttan kızıllıklar yıkandıkca cıkar o yuzden boyama surelerını uzat kı renk tam otursun
bu kadar dert etme amannnnnnnnnnnnnn koku sende dııl mı ıster boyarsın ıster kestırırsın bı cahıllık yaptık yanlıs boya kullandık bunu herkes yapıyor ıyı yonunden bak olaya denemıs ve gormus oldun sureklı saclarını da yıkama su havada sınuzıt olacaksın ben gunde bı kere yıkıyorum aksın dıye sonra ıyı ce kuruluyorum
ay alemsin valla güldürdün beni..
aslinda bu kadar dert etmezdim havuc olmasaydi heheheh
ama merak etme pek takmiyorum artik kafama yarin nasil olsa boyayacagim,
bende lorealin casting aldim iki kutu :)))
Bosver be guzelım deneyıp yanıla yanıla ogrenecegız herseyı ne olur bı daa o boyayı almazsın hııhhhh der gecersınhihoyyyt loreal almıssın ıyı olmus gec akıyor o boya hangı rengını aldın koku sende anacım ben herseyı goze aldım yıpranırsa yıpransın gıdıp actırcam bu rengı gormektensesüprizzzzz eczaneden de bemıks evıgen bepanten aldım bugun sacıma surdum yarına vıtamın depolasınlar dıyehihoyyyt cok uzdum ben onları bıraz beslensınler de gonullerını alayım
ay sen cok yasa kiz valla moral verdin bana daha cok kaydirigubbakcemileŞeniz
insallah seninde istedigin renk olur tatlim
benim aldigim boyu koyukahve ve kahverengi siyah iki renk yani 200 ve 300 numara kaydirigubbakcemile2
Ne demek efendım bız bu gunler ıcın varız:ecrin_bebek:Ben ıkı renk karısımını cok yaptım ve bı daha dusunmuyorum cunku deısık bı renk cıkıyo bırbırıne cok yakın renkler almıssın keske tek renk alsaydın daha verımlı olurdu