Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar saclarima yardim lütfen

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
4.712
5
156
43
Almanya
senağlama
Kizlar ya cok kötüyüm dünden beri
Cevremde herkes sacina kirmizi mec yaptir saclarin siyah cok güzel olurdu diye beynime girdi, bende iyi bir yaptirayim dedim ama ortaya cikan sonuc berbat. Saclarimi kestirdimde hic güzel olmadi benim istedigim gibi yapmadi kiz ben az katli istiyorum o cok yapti cok kisaltti kirkilmis tavuga döndüm sevmiyorum bu sekli, birde yaptigi kirmizi cok igrenc oldu resmen turuncu oldu ya mavholdum. Ben cok oyu kahverengiye kacan bir kirmizi/bordo istiyordum ama ne oldu bir bakin
Bugün kizarkadasima dedim aksama boya alip siyaha boyuyalim diye, oda olmaz saclarin kirilir falan dedi, ben cok israr edince tamam saclarini her gün yika pazar aksami yapariz dedi, olurmu sizce ya her gün yikamakla, ben istiyorumki hemen bugün gitsin su pis renk, kendime baktikca tiksiniyorum, ise nasil gittim bilmiyorum herkes tuhaf tuhaf bakti, coguda yakistigini söyledi ya birde siz fikir verebilirmisiniz bana
eski saclarimdan resimde koyuyorum karsilastirmak icin.
Biraz hastayim o yüzden makyajsizim yüzüm soluk, halsizim vede somurtmusum üzüntüden senağlamasenağlamasenağlama
lütfen alinti yapmayin ama silecegm daha sonra

Son düzenleme:
canım yaa kırmızı meçin modası geçeli çoook oldu
zaten çevre hep bişeyler söyler durur sen ne dinlersin onları
siyahken ne kadar güzelmişin şimdi biraz büyük göstermişsin açıkcası sen korkma boyat bişey olmaz
biraz patavatsız oldum ama:))

evet canım bencede boya saçlarını eskisi gibi olsun, kendi renginde saçların daha hoşsun, bu kızıllık biras olgun durmuş bence

ne bileyim ben gülüm ya, yillardir söylüyorlar bana siyah saca kirmizi süper olur diye bende yok istemem sacimin rengini bozmak istemiyorum falan filan dedim, iste yinede sonradan eh bir deneyim dedim ((((((((
hemen bugün boyatabilirmiyim yoksa beklemem gerekmi, hic böyle durumla karsilasan oldumu, veya sacini hemen ertesi günü tekrar boyatan oldumu, kendimi cok kötü cirkin hissediyoru, ben saclarimi seviyordum, annem hakliymis (((

güzelim birde kirmizi degil bana cok turuncu geliyor ya ne kadar igrencmis birde övünüp duruyorlardi bana kötülükmü yapmak istediler ne (((

bencede mutlaka boyatın. kırmızıları kapatın... eski haliniz çok hoş.............

hemen bugün boyatabilirmiyim acaba?
benim dogal rengim siyah, hic boyatmamistim sacimi dün ilk defa boya girdi sacima offfffff offffffffff salak kafam

bir arkadaşıma sordum. o bu tonları kullanmış. tutmaz dedi birde saçı çok yıpratırmış. 1 ay beklemesi lazım,boya için dedi....kızıl hergün yıkarsa akar diyede ekledi.

Canım uzulme yalnız dıılsın bende dun kumral saclarımı carpıcı bakıra boyadım ve ıgrenc bı renk cıktı boya aldım bugun boyayacagım aksın dıye beklıyorum hergun yıka ve daha sonra boya zaten sıyah kapatır sacını
Ayrıca bu kuafor kormu ne bıcım kırmızı yapmıs cok basıt bı kırmızı olmus uzulme eskı saclarına kavusursun ayrıca kısalıgını dusunme turplu sudan yap ınan bı ay sonra eskı boyuna gelır

bir arkadaşıma sordum. o bu tonları kullanmış. tutmaz dedi birde saçı çok yıpratırmış. 1 ay beklemesi lazım,boya için dedi....kızıl hergün yıkarsa akar diyede ekledi.

bir ay bekleyemem ben yarin bile disari cikamam bu saclarla, olsun varsin yipransin bakim yapar düzeltirim ya acaba simdi bir iki kere sicak suyla yikayp bari pazara kadar kalip pazar boyatabilirmiyim?senağlama

kuaför dedigimde benim arkadasim, bir daa ne sac kestirecem nede baska birsey hayal kirikligina ugratti beni resmen ya senağlama
bende iste siyah kapatir diye düsünüyorum o yüzden ha bugün boyamisim ha yarin -tatlicadiarzu-

kuaför dedigimde benim arkadasim, bir daa ne sac kestirecem nede baska birsey hayal kirikligina ugratti beni resmen ya senağlama
bende iste siyah kapatir diye düsünüyorum o yüzden ha bugün boyamisim ha yarin -tatlicadiarzu-

Kızıl ve kızılın tonlarından uzak duruyorum ama dun bos anıma geldı bakır boyadım ve bın pısmanım bıraz bekle ıkı gun de olsa ust uste yıka saclarını ne kadar akarsa kardır
turplu su topıgımız var canım oraya bakıp bılgı alabılırsın turbu kaynatıp suyunu basımıza suruyoruz sacları uzatıyor

kırmızı yıkadıkça akan bir renk. bol bol sıcak suyla yıkayın o zaman. belki akar.....

simdi iki kere uzun uzun sicak su ve sampuanla yikadim ve hala renk akiyordu....
görmek isterdim sac rengini resim ekleyebilirmisin?
sagol turplu su bildirinin icin bakacagim bende :1hug:

bu arada turplu su nasil oluyor tatlim tarif verebilirmisin

bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =) bu arada bu tarif saclari ilk baslarda döküyormus sonrasindada yeni sac cikiyomus daha saglikli umarim isine yarar
kafana fazla takma saclarin okadarda fena olmamis bence bikac kez daha yika sonra siyaha boya :)kaydirigubbakcemile5

evet ya birdahada sacima boya moya sürmeyecegim hic istemiyorumda iste ikna ettiler beni senağlamaannem hakliymis boya yapma sacin güzel falan filan, ama iste, :1shok:

cok sagol tatlim ya, ama bir sorum daha olacak, ne turpu siyah turp kirmizi turp ?kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…