bir arkadaşıma sordum. o bu tonları kullanmış. tutmaz dedi birde saçı çok yıpratırmış. 1 ay beklemesi lazım,boya için dedi....kızıl hergün yıkarsa akar diyede ekledi.
Canım uzulme yalnız dıılsın bende dun kumral saclarımı carpıcı bakıra boyadım ve ıgrenc bı renk cıktı boya aldım bugun boyayacagım aksın dıye beklıyorum hergun yıka ve daha sonra boya zaten sıyah kapatır sacını
Ayrıca bu kuafor kormu ne bıcım kırmızı yapmıs cok basıt bı kırmızı olmus uzulme eskı saclarına kavusursun ayrıca kısalıgını dusunme turplu sudan yap ınan bı ay sonra eskı boyuna gelır
kuaför dedigimde benim arkadasim, bir daa ne sac kestirecem nede baska birsey hayal kirikligina ugratti beni resmen ya senağlama
bende iste siyah kapatir diye düsünüyorum o yüzden ha bugün boyamisim ha yarin -tatlicadiarzu-
Kızıl ve kızılın tonlarından uzak duruyorum ama dun bos anıma geldı bakır boyadım ve bın pısmanım bıraz bekle ıkı gun de olsa ust uste yıka saclarını ne kadar akarsa kardır
turplu su topıgımız var canım oraya bakıp bılgı alabılırsın turbu kaynatıp suyunu basımıza suruyoruz sacları uzatıyor
bu arada turplu su nasil oluyor tatlim tarif verebilirmisin
uzulme tatlım ztn cevrenın ne dedıgını dınlemıyceksın onlara gore guzel olan bısey sende hos durmaya bılır bu gorecelı bı kavram beklentının ıstedıgın gıbı cıkmaması cok normal =( benım de saclarım kestane sıyah karısımı tenım de beyaz sacımı boyatmıyorum hıc boyatmadım..sarısınlık varsa sacını sarıya boyarsın yada esmersen o kıvamında bısı olursun..sıyah uzerıne kızıl bıraz ıddalı kacmıs ..ama eskı rengıne dondurme sansın war hala.. a.s
!!!buarada bayanlar esmersenız lutfen sacınızı sarıya boyamayın ya yakısmıyor cıdden..bı kac hafta sonra dıp boyalar cıkıyor sıyah sıyah..barız cok cırkın bı goruntu hatta bu konuyla ılgılı erkeklerle yaptıgım bı arastırma anketım bıle mevcut onlar bu tıp kadınları ıtıcı bulduklarını soyluyorlar haberınız olsunn şutarafagitti
bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =) bu arada bu tarif saclari ilk baslarda döküyormus sonrasindada yeni sac cikiyomus daha saglikli umarim isine yarar
kafana fazla takma saclarin okadarda fena olmamis bence bikac kez daha yika sonra siyaha boya :)kaydirigubbakcemile5
cok sagol tatlim ya, ama bir sorum daha olacak, ne turpu siyah turp kirmizi turp ?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?