• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarıma bir göz atar mısınız?

Lalalupsi7228

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
5
2
1
23
15 yaşındayım erken mi bilmiyorum ama. Saçlarımda çok olmasada bir turunculuk oluştu sunkiss ile açmıştım 1 ay kadar önce. Şimdi kapatmak istiyorum ve yeniden kumrala dönmek istiyorum. Cila mor şampuan vs okudum ama sanırım boyadan yanayım. Hangi boya hangi renk turunculuk kalmadan vs önerir mısınız? Küllü istemiyorum ayrıca. ⁷

Eklentiler

• 20200330_161122.jpg
    20200330_161122.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 20200330_161150.jpg
    20200330_161150.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 67
Ne güzel iste rengiyle bu kadar oynama bu yaşta. Valla çok doğal duruyor bence boule kalsin
Kumral çok var etrafta. Kardeşimin de sacları bu renk , herkes boyattinmi diyor. Kendi doğal sacları.. seninde rengini actigin belli olmuyor çok şeker

şu anki rengi güzel aslında.ben çok beğendim.

ayrıca kapatmak için fındıkkabuğu olabilir. hafif kumral güzel olur.

15 yasinda bir cocuk neden sac boyar neden makyaj yapar ve ailesi bunlara neden izin verir?
siz izin vermek istemiyorsunuzdur sizin kararınızdır, kimse bunu sorgulamıyorsa siz de başkasının kararlarını sorgulamayın. yanarım yanarım hala birilerini şu cümlelerle uyarmak zorunda kaldığımıza yanarım :işsiz:

siz izin vermek istemiyorsunuzdur sizin kararınızdır, kimse bunu sorgulamıyorsa siz de başkasının kararlarını sorgulamayın. yanarım yanarım hala birilerini şu cümlelerle uyarmak zorunda kaldığımıza yanarım :işsiz:
siz beni uyaracak vasifta misiniz ki beni uyardiginizi zannediyorsunuz? Ben sadece fikrimi soyledim halaret etmedim azarlamadim kotu bir kelime kullanmadim.

saç rengin yaşına göre falan şu an çok güzel. ben de 15 yaşındayken böyle sürekli renk değiştirme fikirlerine kapılırdım ve değiştirirdim pişman mıyım evet😂 doğal renklerden uzaklaşma bence canım şu an çok iyi mesela👍🏻

15 yaşındayım erken mi bilmiyorum ama. Saçlarımda çok olmasada bir turunculuk oluştu sunkiss ile açmıştım 1 ay kadar önce. Şimdi kapatmak istiyorum ve yeniden kumrala dönmek istiyorum. Cila mor şampuan vs okudum ama sanırım boyadan yanayım. Hangi boya hangi renk turunculuk kalmadan vs önerir mısınız? Küllü istemiyorum ayrıca. ⁷
Bence çok doğal duruyor hiç oynama canım ✌️

siz beni uyaracak vasifta misiniz ki beni uyardiginizi zannediyorsunuz? Ben sadece fikrimi soyledim halaret etmedim azarlamadim kotu bir kelime kullanmadim.
siz o aileyi eleştirme vasfında olduğunuzu mu sanıyordunuz? ben de hakaret etmeden kötü bir kelime kullanmadan uyardım sizi. kimseyi çocuğunu nasıl yetiştireceği konusunda eleştiremezsiniz. ha tabi çocuk çok kötü şeyler yapmadığı sürece.

siz o aileyi eleştirme vasfında olduğunuzu mu sanıyordunuz? ben de hakaret etmeden kötü bir kelime kullanmadan uyardım sizi. kimseyi çocuğunu nasıl yetiştireceği konusunda eleştiremezsiniz. ha tabi çocuk çok kötü şeyler yapmadığı sürece.
cocugun ailesini sahsinda elestirmedim genel olarak yazdim. Kisisel saldirida bulunmadim. neyin kisisel neyin genel elestiri oldugunu ayirt edemiyorsaniz ogrendikten sonra karsilik verin. Ailelerin kucuk denilebilecek yastaki cocuklarinin neden kimyasal icerikli boya, makyaj malzemesi vs. kullanmalarina izin verdigini elestirdim, kimseyi hedef gostermeden!!

cocugun ailesini sahsinda elestirmedim genel olarak yazdim. Kisisel saldirida bulunmadim. neyin kisisel neyin genel elestiri oldugunu ayirt edemiyorsaniz ogrendikten sonra karsilik verin. Ailelerin kucuk denilebilecek yastaki cocuklarinin neden kimyasal icerikli boya, makyaj malzemesi vs. kullanmalarina izin verdigini elestirdim, kimseyi hedef gostermeden!!
emin olun genel eleştiri ve kişisel eleştiri nedir farkları nelerdir bunları biliyorum. kız yardım almak için yazmış fakat siz boyasını makyajını ve ailesini eleştirmişsiniz. yardımcı olup sonrasında da "şahsınıza bir şey demiyorum fakat bu yaşta bunlar kullanılmamalı" deseydiniz anlardık. genel eleştirinizde ise haklısınız. iyi günler🙏🏻

Back