- 6 Mart 2024
- 7.530
- 11.485
- 168
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi kahveyi kullandınız ? Türk kahvesi katsam olur mu birde kokusu kalıyor muBence kafein mucizeler yaratıyor. Şampuan kabının içine bir-iki kaşık kahve koy ve iyice çalkala ki homojen olsun. Kahve kafein içerir ve çok etkilidir. Eğer bunu yaparsan, sonucunu benimle paylaşmanı çok isterim. Ama minoksidili bırakmakla hata ettin. Dünyada minoksidilden daha iyi bir tedavi olduğunu sanmıyorum. Binlerce test yapıldı ve minoksidilin ilk başta zayıf ve hasarlı saçları döktüğünü, sonra ise yeni ve sağlıklı saçların çıkmasını sağladığını gösterdi. Bence minoksidile devam et. Eğer gerçekten bir ay içinde dökülme durmazsa, bir doktora görün.
Her türlü kahve olur. Türk kahvesi de olabilir. Nescafe ve filtre kahve de hepsi iyi. Önemli olan hepsinin kafein içermesi. Biraz kahve kokusu kalıyorHangi kahveyi kullandınız ? Türk kahvesi katsam olur mu birde kokusu kalıyor mu
Ben vitamin kullanıyorum yine De etki etmiyor. Siz ne kullandınızYağlar falan hepsi hikayeee
Saçlarım hamilelik öncesinde oluk oluk dökülüyordu hamile kalınca tabi kan verdim vitamin falan her şeyime bakıldı. Değerlerim ya kötü ya normal hiç yüksek bi değerim yoktu. Vitamin kullanmaya başladım. Şuan 1 hafta saçımı topuz yapıp yıkamasam yine de dökülmüyor. Vücudunuza dışardan değil içerden müdahale edin
Ne zamandır kullanıyorsunuz?Ben vitamin kullanıyorum yine De etki etmiyor. Siz ne kullandınız
2 aydır biotin demir b12 arada d vitamini kullandım. Ama saça etki etmediNe zamandır kullanıyorsunuz?
D vitamini kullanıyorum artı ocean mummy diye bi vitamin kullanıyorum tabi içinde birçok vitamin var.