- 24 Kasım 2014
- 102
- 53
- 37
-
- Konu Sahibi Ceren_cebil
Kizlar sizden farkli bir konuda fikir bekliyorum. Bu sefer guzellikle alakali bir konu.Ben suan 27 yasindayim. 17-20 yas arasi platin sarisi saclarla gezdim durdum. 20 yasimda kendi dogal sac rengime yani koyu kestaneye boyattim ve omuzlarimda kestirdim. Sonra hic ama hic boyatmadim, saclarim eski guzelligini,gurlugunu kaybetti zaten. Bir de 100% dogal kalacagima dair kendime soz verdim. Suan arkasi sivri V sekli gibi gelen (uclari cok kuru ve kiriklar cogalmaya basladi) kalcama degiyor ve onleri de hafif katli bir kesimi var. Yalniz dogal olucam diye isin cilkini cikardim. Bazen cok skiliyorum kendimden degisiklik istiyorum, bazen dogallik en iyisi deyip birakiyorum. Bu arada irsi olarak saclarimin %20'si beyazlamis durumda ama cok gorunmuyolar. Erkek arkadasima sordum, sen ne yaparsan arkandayim, her halinle seviyorum seni dedi yardimci olmadi. Etrafimdaki bayan arkadaslar kestirmelisin cok uzun diyor, erkeklerse sakin dokunma boyle cok hos diyor. Bugday tenliyim, kara kasli, kahverengi gozlu biriyim. Sizce bu sac renkleri nasil olur? Ayrica da boyatayim mi kestireyim mi bilemedim?
Benim saçlarımda aslında koyu kestane ancak ben sol resimdeki rengi kullanıyorum, fotodaki bayana da çok yakışmış ayrıca. Saçlarım oldum olası ya sırtımdadır ya da belimden az yukarıdadır. Dip boyasına gittikçe uçlarındanda kestiririm. Doğal olmak demek bakımsız olmak değildir. Boyatmayacaksanız da uçlarını kesitirmelisiniz.
Bu saçlar çok profesyonel kuaförlerin ellerinden çıkma. Özellikle de sağdaki.
Soldaki için de kuaför kaliteli boya kullanmazsa kuaför çıkışı güzel olup ilk boyadan sonra akmaya başlayan felaket bir şey olur.
Kaliteli bir yere gidersen ikisi de güzel renkler.
kırıklar gerçekten çok kötü bir görüntü yaratıyor bence, en sevmediğim şeydir saçta, bu da kişisel temizliğe giriyor benim için. kırıklarınız temizlencek şekilde saçlarınızı kestirin bence, buğday tenliyseniz ışıltılı çikolata kahveler çok yakışacaktır.
bu arada saçlarınıza düzenli bakım yaparsanız yeni kırık da oluşmayacaktır-ya da çok çok az oluşacaktır, ayrıca çok da hızlı uzayacaktır.
sevgiler..
Youtube'da guzellik gurusundan gordum, gittim Dabur Vatika marka sarimsak, badem, zeytinyagi, kaktus yagi, hindistan cevizi yagi ve argan yagi hepsini karistirdim. 3 gunde bir saclarima surup yatip sabah yikiyorum. Iyi geliyor ama kiriklar icin cok gec artik. Birde Moroccanoil marka sac maskesi alcam galiba. Bayagi pahali ama cok bilindik. Beyazlarim artmasaydi sadece arada keserek hallederdim tas catlasa 1 yil sonra bayagi gozle gorulur hale gelecekler. Ben de bu esmer halime cikolata kahvesi diye dusunuyorum. Ya tamamen tek renk cikolata kahvesi yapicam ya da cikolata kahvesi ve bal kopugu balyaj attircam soldaki resim gibi.
ama güzellikle ilgili bölümün yeri nerede olmalı. tabiiki güzellik ve bakım bölümünde.Kizlar sizden farkli bir konuda fikir bekliyorum. Bu sefer guzellikle alakali bir konu.Ben suan 27 yasindayim. 17-20 yas arasi platin sarisi saclarla gezdim durdum. 20 yasimda kendi dogal sac rengime yani koyu kestaneye boyattim ve omuzlarimda kestirdim. Sonra hic ama hic boyatmadim, saclarim eski guzelligini,gurlugunu kaybetti zaten. Bir de 100% dogal kalacagima dair kendime soz verdim. Suan arkasi sivri V sekli gibi gelen (uclari cok kuru ve kiriklar cogalmaya basladi) kalcama degiyor ve onleri de hafif katli bir kesimi var. Yalniz dogal olucam diye isin cilkini cikardim. Bazen cok skiliyorum kendimden degisiklik istiyorum, bazen dogallik en iyisi deyip birakiyorum. Bu arada irsi olarak saclarimin %20'si beyazlamis durumda ama cok gorunmuyolar. Erkek arkadasima sordum, sen ne yaparsan arkandayim, her halinle seviyorum seni dedi yardimci olmadi. Etrafimdaki bayan arkadaslar kestirmelisin cok uzun diyor, erkeklerse sakin dokunma boyle cok hos diyor. Bugday tenliyim, kara kasli, kahverengi gozlu biriyim. Sizce bu sac renkleri nasil olur? Ayrica da boyatayim mi kestireyim mi bilemedim?
ama güzellikle ilgili bölümün yeri nerede olmalı. tabiiki güzellik ve bakım bölümünde.
Kizlar sizden farkli bir konuda fikir bekliyorum. Bu sefer guzellikle alakali bir konu.Ben suan 27 yasindayim. 17-20 yas arasi platin sarisi saclarla gezdim durdum. 20 yasimda kendi dogal sac rengime yani koyu kestaneye boyattim ve omuzlarimda kestirdim. Sonra hic ama hic boyatmadim, saclarim eski guzelligini,gurlugunu kaybetti zaten. Bir de 100% dogal kalacagima dair kendime soz verdim. Suan arkasi sivri V sekli gibi gelen (uclari cok kuru ve kiriklar cogalmaya basladi) kalcama degiyor ve onleri de hafif katli bir kesimi var. Yalniz dogal olucam diye isin cilkini cikardim. Bazen cok skiliyorum kendimden degisiklik istiyorum, bazen dogallik en iyisi deyip birakiyorum. Bu arada irsi olarak saclarimin %20'si beyazlamis durumda ama cok gorunmuyolar. Erkek arkadasima sordum, sen ne yaparsan arkandayim, her halinle seviyorum seni dedi yardimci olmadi. Etrafimdaki bayan arkadaslar kestirmelisin cok uzun diyor, erkeklerse sakin dokunma boyle cok hos diyor. Bugday tenliyim, kara kasli, kahverengi gozlu biriyim. Sizce bu sac renkleri nasil olur? Ayrica da boyatayim mi kestireyim mi bilemedim?
Saçlarınızim kiriklarini aldırıp boyatabilirsiniz uzun saçı kestirmek zordur ayrıca bende katılıyorum uzun saç şekillendigi zaman çok havalı duruyo
fotografinizi gormedim ama bir kere o niyete girmissiniz siz sikilmissiniz bende boyle acele kararla sacma sapan bir sey yaptim evde siz guvendiginiz bir kuafor varsa ona gidin derim. 3-4 parmak kadar kestirin zaten saciniz oldukca uzunmus hem daha saglikli gozukur hem de cok buyuk bir degisiklik olmadigindan gozunuze batmaz. 1 kere boyatmak saci cok etkilemiyor acma islemi olmadigi surece. yakisacagini dusundugunuz bir rengi bence deneyebilrisniz baktiniz alisamdiniz hic hosunuza gitmedi eski rengine boyatirsinz olur biter. bu kadar islemle kotu olmaz sac. denememeniz icin bence bir engel yok onunuzde icinizde kalmasin. kas konusunda da cogunlugun kasi koyu renk zaten. o kadar da goze batmiyor. batiyorsa da size kas rengi kirdirmayi dusunebilrisiniz. yakisacak rengi secerken de mesela fotograf koymussunuz o kisinin yuz hatlari size benziyor mu mesela ikinizinde yuzu kemikli mi , ten rengi benziyor mu, goz rengi benziyor mu bu 3une mutlaka bakin buna gore karar verin derim. :)Kizlar sizden farkli bir konuda fikir bekliyorum. Bu sefer guzellikle alakali bir konu.Ben suan 27 yasindayim. 17-20 yas arasi platin sarisi saclarla gezdim durdum. 20 yasimda kendi dogal sac rengime yani koyu kestaneye boyattim ve omuzlarimda kestirdim. Sonra hic ama hic boyatmadim, saclarim eski guzelligini,gurlugunu kaybetti zaten. Bir de 100% dogal kalacagima dair kendime soz verdim. Suan arkasi sivri V sekli gibi gelen (uclari cok kuru ve kiriklar cogalmaya basladi) kalcama degiyor ve onleri de hafif katli bir kesimi var. Yalniz dogal olucam diye isin cilkini cikardim. Bazen cok skiliyorum kendimden degisiklik istiyorum, bazen dogallik en iyisi deyip birakiyorum. Bu arada irsi olarak saclarimin %20'si beyazlamis durumda ama cok gorunmuyolar. Erkek arkadasima sordum, sen ne yaparsan arkandayim, her halinle seviyorum seni dedi yardimci olmadi. Etrafimdaki bayan arkadaslar kestirmelisin cok uzun diyor, erkeklerse sakin dokunma boyle cok hos diyor. Bugday tenliyim, kara kasli, kahverengi gozlu biriyim. Sizce bu sac renkleri nasil olur? Ayrica da boyatayim mi kestireyim mi bilemedim?