- 24 Kasım 2014
- 102
- 53
- 37
- Konu Sahibi Ceren_cebil
Kizlar sizden farkli bir konuda fikir bekliyorum. Bu sefer guzellikle alakali bir konu.Ben suan 27 yasindayim. 17-20 yas arasi platin sarisi saclarla gezdim durdum. 20 yasimda kendi dogal sac rengime yani koyu kestaneye boyattim ve omuzlarimda kestirdim. Sonra hic ama hic boyatmadim, saclarim eski guzelligini,gurlugunu kaybetti zaten. Bir de 100% dogal kalacagima dair kendime soz verdim. Suan arkasi sivri V sekli gibi gelen (uclari cok kuru ve kiriklar cogalmaya basladi) kalcama degiyor ve onleri de hafif katli bir kesimi var. Yalniz dogal olucam diye isin cilkini cikardim. Bazen cok skiliyorum kendimden degisiklik istiyorum, bazen dogallik en iyisi deyip birakiyorum. Bu arada irsi olarak saclarimin %20'si beyazlamis durumda ama cok gorunmuyolar. Erkek arkadasima sordum, sen ne yaparsan arkandayim, her halinle seviyorum seni dedi yardimci olmadi. Etrafimdaki bayan arkadaslar kestirmelisin cok uzun diyor, erkeklerse sakin dokunma boyle cok hos diyor. Bugday tenliyim, kara kasli, kahverengi gozlu biriyim. Sizce bu sac renkleri nasil olur? Ayrica da boyatayim mi kestireyim mi bilemedim?