How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Kesim Şekilleri Kızlar saçları düzleştiren bir formül var mı???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yaa onca yazdığım yazı nereye gitti:((kızlar az önce Organix Shea Yağı düzleştirici şampuanı araştırdım netten,içinde shea yağı,avokado yağı ve aşırı çırpılmış yoğurt proteinleri varmış,daha düz ve yumuşak yapıyomuş,ayrıca elektriklenmeyi ve kabarmayı kontrol altına alıyomuş,içindede organik maddeler var,sülfat ve parabren yokmuş..fiyat:26 tl..sanırım denemeye değer gibi geldi bana..

straight traphy sacı diplerden kıwrck cıkana kadar düz yapıyor.. fiyat konusuna gelince uygun yerlerde var bosuna dükkan kira parasını ödemeyin... izmit aysel kuaför fiyat 200 400 arası sac nkdr uzun olursa olsun.. pazrlkta yapıyorlar.. herkeze önerriyorum.

Benim saçlarım dogdugumdan beri dümdüzdür.Kesimden de kaynaklanıyo.Son kesimimin önü katlı salak saçma kabarıyo.Aynı dertten bende muzdaribim katsız kestirmeye dümdüz uzatmaya calısın anca düzeliyor benimde saclarım yeni yeni..

Back