- Konu Sahibi ozlemkurul
Kızlar eminimki benim gibi saçından problemleri olanınız vardır,ama benim poblemim saçlarımın ön taraflarında dalgalanmalar oluyo,diğer yerler ise düz,ve ortaya çok saçma bi görüntü çıkıyor,bende fönlemeden dışarı çıkamıyorum,sürekli fönde saçlarıma çok zarar veriyor,saç düzleştirici aletten aldım geçen sene ama o da saçlarımı çok yıprattı,bu yüzdende saç dalgasını düzleştirmek için bi formülün ya da bi karışımın olup olmadığını çok merak ediyorum,bundan bikaç sene önce bi kuaförün bi tavsiyesi olmuştu bi kimyasaldı sanırım büyük bi kozmetik mağazasında satılan beyaz sıvı bi ilaçtı,hatta çok keskin kötü bi kokusu vardı,onu dalgalı olan yere direk uygulamamı ve saçı tokalarla düz bi şekle sokup sanırım 15 dk beklememi söylemişti,yapmıştım ve işe yaramıştı ama saçımı biraz cansız yapmıştı ama fön derdinden biraz olsun kurtulmuştum,ama hatırlayamıyorum ne olduğunu,o kuaförede artık ulaşamıyorum,siz hiç böyle bişiy duydunuz mu arkadaşlar?? Aranızda kuaför olan ya da bi yakını kuaför olan biri var mı?Ya da hiç denediğiniz formüller var mı?Benimle paylaşırsanız o kadar çok sevinirim ki anlatamam,kesinlikle size duacı olurum:Saruboceq:,cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarkaydirigubbakcemile5