Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacımı ıkıncı kez actım ve işte son halim nasıl olmus ?

suspus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
197
0
46
İstanbul
dun ki acıcı kabusumdan sonra ki son halim

katlarımda ki uclarla yukarılarda bıraz ton farkı oldu ama resımde pek cıkmamıs ama genel olarak bole oldum işte, sizce nasıl olmus rengı cok mu cıg?? cunku hemen boyamak ıstemıyorum actıktan sonra cok dokuldu cok korktum 1 ay boyamayı dusunmuyorum ,,, istedıgım renkse bu umarım daha sonra tutturabilirim

ve kızlar sakın ama sakın sacınızı yakın zamanlarda ustuste acmayın topak topak saclarım dokuldu sakın denemeyın derım

bence harika görünüyor istedigin tonada cok yakin bence sadece o kizin saclari cok parliyor o da isikdan.ama saclarin yipranmis belli cok abartilcak kadar yipranmis durmuyor ama bencede hemen boyama biraz bekle eski isiltisina kavussun bakim yap bol bol insallah istedigin gibi olur.

güzel olmuş.tebrik ederim çünkü genelde herkes ilk olarak diplerine sürüp mahvediyor.
sen bilgilisin sanırım bu konuda :)

resimde farklı cıkmıs normalde bıraz turuncumsuluk var aslında ,,, evet canım bakım yapmam sart delı gıbı yapıyorum dunden beri inş toparlanır

zaman alsada elbet toparlanir canim canini SIKma benimde basimdan gecti cünkü ama simdi düzeldi kestirmek zorunda kalmisdim ben ama :))

güzel olmuş.tebrik ederim çünkü genelde herkes ilk olarak diplerine sürüp mahvediyor.
sen bilgilisin sanırım bu konuda :)

evet canım :) ılk acarken dıplere surmedım acıcıyı ıkıncı kez acarken dıplere surdum ama bu seferde ıstedıgım gıbı olmadı pek tutmadı koyu kaldı onuda bıkac hafta sonra sadece dıp boyası yaparım dıe dusunuyorum bı toparlıyımda :18:

zaman alsada elbet toparlanir canim canini SIKma benimde basimdan gecti cünkü ama simdi düzeldi kestirmek zorunda kalmisdim ben ama :))

ust katlarımda deılde bu ıclerdekı alt katımda uclarında catallasmalar vardı benım sımdı baktım bazıları 4 parmak yukarı kadar cıkmıs o catallar ,, kestırmeye de kıyamaıyorum ablamın dugunu var 1,5 ay sonra uzun kalsın ıstıyorum kestırmesem daha mı kotu olur canım kestiriyim mi sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…