Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçımı boyattım sarıyaaa =) ( Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
daha öncede konu açmıştım buraya ne renk yapsam diye. sonunda sarı tonlarına karar verip girdim kuaföre ve kendimi ellerine bıraktım. sonuç biraz farklı geldi, daha önce hiç bu kadar açık kullanmamıştım.

üst taraflarda kendi rengim bir ton kırıldı ve altlara sık balyaj atıldı... karamelimsi bir renk üzerine... Bu boyamadan hemen sonraki halleri henüz yıkamadım.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlar. boyatmadan önce yakışıp yakişmayacağı konusunda çok tereddütteydim. beğenmenze sevindim =)

genellıkle beyaz tenlılere ve renklı gozlere yakıstırırm :) iyi gunlerde kullan cnmm

genellıkle beyaz tenlılere ve renklı gozlere yakıstırırm :) iyi gunlerde kullan cnmm

ben çok beyaz da değilim renkli gözlü de değilimm=) ama gene de yakışmış değil mi =)

hatırladım seni içime doğmuştu sarı yapar diyodum sarı yapmışsın
çok da yakışmış güle güle kullan. ama niye tek renk yaptırmadın sanki öyle hatırlıyodum tek renk istiyodun. balyaj krepe olanından mı? zemin rengin kırıldı derken önce açtılar mı saçını? çok soru sordum neyse

çok güzel olmuş güle güle kullan cnm çok yakışmış

çok güzel cnmm yalnız sanki dipler koyu gibi duruyor nasıl desen 1 ay önce boyatılmış gibi..belkide resimlerden öle duruyor..renk çok iyiii teninede çok yakışmş güle güle kualn:)

çok güzel cnmm yalnız sanki dipler koyu gibi duruyor nasıl desen 1 ay önce boyatılmış gibi..belkide resimlerden öle duruyor..renk çok iyiii teninede çok yakışmş güle güle kualn:)

evt bana da öyle geldi renk hoş ama dipleri de açtırsan daha güzel olurmuş cnm..

canım walla üst taraflar neredeyse kendi rengim sadece 1 ton açık belki. zaten hatırlarsan önceden karamelimsi bir renk vardı biraz uzamıştı. karamel kısımlar üzerine balyaj yapıldı. ayrıca ne istediğimi tam bilmiyordum ama uzadıkça sürekli boyatmamı gerektirmicek şekilde sarı kullanmak istiodum dipleri kendi renginde bırakmak en mantıklı seçenekti ve evet krepe balyaj yapıldı =) bir de aklım hala bakır kahvede, bi gün ona da cesaret ederim galiba =) yorum için teşekkürler

evt bana da öyle geldi renk hoş ama dipleri de açtırsan daha güzel olurmuş cnm..

canım haklısın ama ben sürekli dip boyasıyla falan uğraşabilecek bir insan değilim =) koyudan açığa doğru gitsin istiyordum ki öyle de oldu. zmanla üst kısımları daha kumral tonlara boyatrsam daha hoş gözükür herhalde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…