• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacımı boyadım cok koyu oldu...

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
34
kızlar sacmı koleston kızıl violeye boyadım cok koyu oldu ya ben acık istiordum ne yapmam lasım acık olması için:8cok üzüügnüm

Ben senin diger konunda istedigin sac renklerini elde edebilecegin renk boyayi paylasmistim, keske dikkate alsaydin.
Koleston kizil viyole cok koyu bir renk ve koleston her zaman istenilenden bir iki ton daha koyu sonuc verir. Benim paylastigim renkler ile istedigin acik kizili elde edebilirdin, ben birini denedim ve memnun kaldim.
Keske bir önceki konunu takip etseydin...

Bir müddet bekle, sIk sIk yika saclarini, yikarken beyaz sabun ve bol sac kremi kullan. Bu renk ile ilk kez boyadigin icin akabilir, eger acmak zorununda kalirsan bu uyguladigin islemlerle kolay acilir saclarin. Zemin iyice acilirsa benim o paylastigim renklerden birini uygularsin.

takma yaa hemen akıyor, istediğin renge boyarsın. biraz sabunla akar o.

ay kızıl viyole çook koyuymuş bu arada;

$KOLESTON-KOPUK-SAC-BOYASI-4-6-KIZIL-VIYOLE__43060194_0.jpg

bence akınca tam kızıl yap konunda paylaştığın ilk foto var ya onun gibi.. yoğun bakır gibiydi o.

tatlım saçının bakıma da ihtiyacı varsa kesinlikle dax supergro saç kreminden al:) ben bi kutu bitirdim acaipte renk açıyor hem bakım hem renk açılması ama tabi çok acaip bişi bekleme beyaz sabunla akıt sonra bakım için kremden sür bekler 2-3 saat yıka durula güzelce zamanla iyice açılır hem yıpranmaz

tatlım saçının bakıma da ihtiyacı varsa kesinlikle dax supergro saç kreminden al:) ben bi kutu bitirdim acaipte renk açıyor hem bakım hem renk açılması ama tabi çok acaip bişi bekleme beyaz sabunla akıt sonra bakım için kremden sür bekler 2-3 saat yıka durula güzelce zamanla iyice açılır hem yıpranmaz

cok saol canım :)

Back