• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacımı boyadım ama

bebishim

kk'nın pamuğu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
732
36
318
İstanbul
kızlar sacımı evde boyadım ama boyamaz olaydım elım kolum yuzum hep boya oldu nasıl cıkarabılırım Allah rızası ıcın yardım edın???

kuaföre git onların ciltten boya silen ürünleri var silerler hemen
satında alabilirsin intetntte çok var

kese atıcam tesekkur ederım canım ama kesın cıkması lazım ınsan ıcıne cıkamam o derece kara elım kolum boynum :(

ense falan sacın uzunsa sorun olmaz kapatır aama kolların :)) keske yapmadan once kremleseydın o zaman fazla olmazdı üzme kendini benım basıma cok geldı:)) gecer bır ıkı yıkamada

canım genelde kuaförde boyarken yüze boya değebilcek kısımlara vazelin sürüyorlar, boyadan önce tabi. aklında bulunsun bi dahaki sefere=)
boyanan kısımları kolonyayla falan sil, sürekli yıka geçecektir, daha etkili bi yöntem varsa da bilemedim

arkadaslar oncelıkle yardımlarınız ıcın herbırınıze ayrı ayrı tesekkur ederım ,ıyıkı varsınız,bıraz soluklastı ınsallah gecer en kısa zamanda butun onerılerınızı uygulayacagım opuldunuz.

bol bol kolanyayla yıka elini canım ...
bidahaki sefere eldiven kullan mutlaka ....boya bittikten sonra ensende yüzünde boya olursa kolanyalı pamukla sil veya kolanyalı pamuğu sigara külüne batır sil hemen çıkar :29:

Back