Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar saçıma bakar mısınız ? (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçlarım uzun,ince telli, düz ve boya-işlem görmemiş ama saç uçlarıma doğru bendede oluyor.ilk gördüğümde çok şaşırmıştım kendi kendine nasıl olabilir bu diye kaydirigubbakcemile3 gerçekten ilginç birşey çünkü. taramaklada ilgili değil.kuruluktan oluyor.o düğüm yerinden koparıyorum bazen yada kesiyorum.

bu görüntü bende de var... ama benim saçım düz... neden olduğunu bilmiyorum ama merak ediyordum... resim iyi olmuş yawfff :hooray:

bende aynnı şeklde koparıyorum ordan sinirden çok değişik bişey ya nasıl olur kiii :çok üzgünüm: :sm_confused:

sanırım saçımızı karışık kuruşuk topluyoruz bazen ondan oluyor ama hiç olmasa çok ta güzel pekte güzel olacak ama beni dinlemiyor ki pek sevdiğim saç telleriim hep benden bağımsız hareket ediyorlar asi olmuşlar iice dizginleri elime almalıyım ama olmuyorrr olmuyorr :1no2:

bendede oluyo öle canım saçın karıştığı için kendi çapında düğümleniyo filan yıkarken mesela bişeycik olmaz ben şahsen hala hayattayımsositosositosositosositosositososito

Bir ara bu bende de oluyordu, böyle saçlarımı çok karışık topladığım zamanlar karşılaşıyordum bu durumla ama artık öyle bir sorunum yok Kraliçeeee opuyorumnanaktan

bendede oluyo öle canım saçın karıştığı için kendi çapında düğümleniyo filan yıkarken mesela bişeycik olmaz ben şahsen hala hayattayımsositosositosositosositosositososito

ilahi canım yaa gece gece sen bei güldürdün Allah da seni güldürsün kaydirigubbakcemile3 ölmüyorsun ama insanın siniri bozuluyor asabiyete bağlıyor benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…