• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar saçıma bakar mısınız ? (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bendede var aynı sorun saçlarım uzun olduğu için sınıfta çok oynuyan oluyo ben ondan sanıyodum ama burda görünce şaşırdım arkadaşlarıma boş yere iftira atmışım demekki :D

Kafamda bu düğümlerden yüzlerce var :))

Doktora bile gittim korkumdan ben kaydirigubbakcemile3 Bir şey yokmuş, saçı kıvırcık ve dalgalı olan herkeste olurmuş..

Son düzenleme:
bende de oluyor.saç boyamakla alakası yok bence.çünkü saçlarım doğal.ve her saçta olabilir dalgalı kıvırcık diye ayırmaya gerek yok.çünkü benim saçlarım düz.saçlarımın kırıklarını aldırmadığım zaman oluyor.çok kesiyo kuaförler napıyım uzatamıyorum :) uzun olduğu için banyodayken, tararken, toplarken, uyurken çok karışıyor birbirine.ben koparmıyorum saç diplerim zarar görür diye.küçük makasla hemen düğümün üstünden kesiveriyorum :)

canım benim saçlarım düz,ince telli .bundan 7ay önce su dalgası yaptırmıştım röflenin üstüne.çok yıprandığından saçlarıma bakımlar yapıyodum ara ara :Saruboceq: evlilik teleşımla aynı düğümlenme bende de oldu bi dönem.tekrar bakım yapınca hani şu bildiğimiz bitkiler yağlar ve gene bazı markaların yoğun bakım kremlerinden zamanla geçti opuyorumnanaktan bir daha da yaşamadım ben
sende şuan devam ediyor mu bilmiyorum ama bende ki olayı bakımsızlığa ve strese bağlamıştım zamanında. CADIARZU ne biliyim stres değildir felan demişlerdi bana da çevremdekiler çok şaşırmışlardı o günlerde. :1shok: ama belki vücudun böyle bir tepkisi olabilir.çünkü zaten pek mantıklı bişeyde değil yani bu düğümlenme di mi ya
:1no2:

canım benim saçlarım düz,ince telli .bundan 7ay önce su dalgası yaptırmıştım röflenin üstüne.çok yıprandığından saçlarıma bakımlar yapıyodum ara ara :Saruboceq: evlilik teleşımla aynı düğümlenme bende de oldu bi dönem.tekrar bakım yapınca hani şu bildiğimiz bitkiler yağlar ve gene bazı markaların yoğun bakım kremlerinden zamanla geçti opuyorumnanaktan bir daha da yaşamadım ben
sende şuan devam ediyor mu bilmiyorum ama bende ki olayı bakımsızlığa ve strese bağlamıştım zamanında. CADIARZU ne biliyim stres değildir felan demişlerdi bana da çevremdekiler çok şaşırmışlardı o günlerde. :1shok: ama belki vücudun böyle bir tepkisi olabilir.çünkü zaten pek mantıklı bişeyde değil yani bu düğümlenme di mi ya
:1no2:

evet ya deli oluyorum düğümlere

bide şeye uyuz oluyorum arkadşaım her gün saçını düzleştiriyo maşayla kıvırcık yapıyo ayrıca boyada var bakımda yapmıo bende saçımı hiç biş iyapmıyorum ama kırıkları yok kzın benimkisi kırık dolu bakımda yapıyorum tamam ince telli saçlarım ama yinede bu kadar kırık olması eli ediyo beni onunkide fazla kalın değil neden böyle anlamıyorum :(

evettttt ablacıımmm bende de aynısı hemde çookkk var ilk başta korkmuştum ama bi zararı olmuo zamanla takmıosun o çok karışmasıyla alakalı saçın benimde saçım aynı senin gibi o yüzdendir :)

Kızlar bu benim 1 saç telimin fotoğrafı. Bazı saç tellerimde sanki saçıma düğüm atmışım gibi düğümler var. Fotoğrafını ekledim. Sizde de var mı böyle şeyler ? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim a.s.

72642754.jpg

hayatım bence çok evham yapma ne var benimde saçımda çok oluyo hemde benim saçlarım düz ve çok gür kuaförler saçlarıma hayran kalıyo her gören ne sağlıklı ne yaptığıma soruyo ama benimde saçlarımda çok oluyo o düğümlerden abartılacak bişi yok bence hem sen diyosun saçlarım kıvırcık die bence ondanda oluyo hem sen yazmamışmısın profiline çokda fifi die bunada öyle desene kaydirigubbakcemile5

Back