- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
bendede var aynı sorun saçlarım uzun olduğu için sınıfta çok oynuyan oluyo ben ondan sanıyodum ama burda görünce şaşırdım arkadaşlarıma boş yere iftira atmışım demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm tamam canım :)Yok ezgicim dert olduğundan değil sadece bende mi diye merak ettiğimden :kedi:
canım benim saçlarım düz,ince telli .bundan 7ay önce su dalgası yaptırmıştım röflenin üstüne.çok yıprandığından saçlarıma bakımlar yapıyodum ara ara :Saruboceq: evlilik teleşımla aynı düğümlenme bende de oldu bi dönem.tekrar bakım yapınca hani şu bildiğimiz bitkiler yağlar ve gene bazı markaların yoğun bakım kremlerinden zamanla geçti opuyorumnanaktan bir daha da yaşamadım ben
sende şuan devam ediyor mu bilmiyorum ama bende ki olayı bakımsızlığa ve strese bağlamıştım zamanında. CADIARZU ne biliyim stres değildir felan demişlerdi bana da çevremdekiler çok şaşırmışlardı o günlerde. :1shok: ama belki vücudun böyle bir tepkisi olabilir.çünkü zaten pek mantıklı bişeyde değil yani bu düğümlenme di mi ya :1no2:
Kızlar bu benim 1 saç telimin fotoğrafı. Bazı saç tellerimde sanki saçıma düğüm atmışım gibi düğümler var. Fotoğrafını ekledim. Sizde de var mı böyle şeyler ? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim a.s.