Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar saçıma bakar mısınız ? (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende dus aldıktan snra saçımı tararken bi kaç karşılaştım bu tarz olayla ama bnm saçımda kıvırcık önemsemedim kopardm o teli saçımdan aman ne olckk kopar gitsn:))

bende de var bu düğümlerden bolca. hatta sebeinide biliyodum ama unuttum demekki önemli bişey değilmiş önemli olsa hatırlardım ama saçı bağlamakla ve uyurken karışmasıyla alakalı bişeydi:)

bende de var bu düğümlerden bolca. hatta sebeinide biliyodum ama unuttum demekki önemli bişey değilmiş önemli olsa hatırlardım ama saçı bağlamakla ve uyurken karışmasıyla alakalı bişeydi:)

ay alemsin canım ya unuttum demekki önemli değilmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynı sorun bendede var canım. benim saçlarımda kıvır kıvır ve kuru ondandır.aslında saçımıza şampuan sürmek doğru deil. içinde binbir tüürlü kimyasal var ama nerden bulcaz doğal olanı (

bende de oluyor hıc bugune kadar dusunmedım nıye oluyor dıye ben saclarımı yıkarkan cok karıstırıyorum acaba hacer sendemı oyle yapıyorsun

resimdeki halini görmedim ama bendede 2 gün yıkamayınca uykuluk gibi oluyor bebeklerde olar yaa bende uykuluk olmuşum diyorum açılması bi zor bi zor kuaföre sorduğumda kırıklarım olduğu için sanmıştım boya kalıntısından olabilir demişti ama ben suçu hala kırıklara atıyorum çokk yıpratmışım ensemdeki saçları alttan taramaktan ne halt edecem bilmiyorum onları ayrıca saçım düz yani...

kıvırcıkların sorunu kızlar bu bende de var koparıyomm doğal şampuan kulancam die kafayı yemeyin bence onlar daha beter yapıyo biz göre deil kıvırcık kafamı daha da kuruttu valla yumuşaklığını yitirdi yeni bir şampuan arayışındayım yine, fruit kicks i deniycm bi de elseve gliss boş çıktı herkesin kafasına yarayan bana yaramıyo zaten

önemli bişey değil arkadaşlar da yazmışlar kıvırcık olduğu için de olabilir ama düz saçlarda da oluyor kuruluktan kaynaklanan birşey o canım.benim de saçlarımda çocukken oluyordu dümdüzdü saçlarım teyzemin de kıvırcıktı onda da oluyordu.

Hmm Eqér ßu Düğümün oLduqu Yer Sacın uCuysa KırıLdıqı iCin oLabiLir Jnm.KökLére Doğru Yoqsa ßu DüğpümLér Kesdir ßnCé uCLarından.Sorun KaLkar Ortadan.x)

hiç üzülme hcr35 cim aynı dert bende de var.Bende röfle yaptırdıktan sonra çıktı bu ortaya.Valla saçlarımın huyu değiştimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…