• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar saçıma bakar mısınız ? (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

DingiltereKralicesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.746
10
683
İzmir
Kızlar bu benim 1 saç telimin fotoğrafı. Bazı saç tellerimde sanki saçıma düğüm atmışım gibi düğümler var. Fotoğrafını ekledim. Sizde de var mı böyle şeyler ? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim a.s.

72642754.jpg

Kuzum benim saçlarım zaten kıvırcık, sık sık tararsam ne hale gelirim biliyor musun, tam bir bonus olurum :roflol:

Ne var gülüm yaa bu da bir sorun benim için :dilcikar:

Kuzum benim saçlarım zaten kıvırcık, sık sık tararsam ne hale gelirim biliyor musun, tam bir bonus olurum :roflol:

Ne var gülüm yaa bu da bir sorun benim için :dilcikar:
bu sorun karşısında kuş şeyini görmüş yara sanmış deyimini kullanmak istiyorum:delphin:
canım bendede oluyo gerçekten ama ben hiç düşünmemiştim saçlarımı çok karışık topladığıma bağlamıştım-tatlicadiarzu-
seninkide kıvırcıkmış ya belki ondandır.
varya Allahtan bir derdim var topiğine açmadın resmen kopardım yeminleee:roflol::roflol:

çok ilginç ya hiç görmemiştim böle bişi sen uyurken biri sana suikast hazırlamış olmasın canım
şaka bi yana merak ettim gerçekten nie böle oldu acaba??

gülüm bak ben bunu hiç düşünmemiştim
konumun bir derdim var bölümüne taşınmasını isteyeceğim
off of Allah kimseye vermesin :delphin: :a015:

bilemiyorum neden olduğunu, ama üzün süredir var böyle saç tellerim :uhm:

delikafadulden Aynısından bende de vardelikafadulden ölcekmıyız kız yoksakaydirigubbakcemile5 bu kadar evhamlı lmayın arkadaslar be..Benim saclarım kıvırcık dııl ama bende baglarken cok karıstırrım:sm_cool:

ben yardımcı olayım.basta söleyımkı benımde saclarım dalgalı bende dustan dusa tarıyorum.sorun o dııl.benımde basıma gelmıstı ama gectı dınlıyosan anlatıcam

bendede var böyle oluyor saç telim o kadar kalınki bazen korkuyorum niye böyle diye kopmuyor ya kopartmaya çalışıyorum o kadar kalın yanii

bak güzelım bu sorun ne taramamaktan nede kıvırcıktan.bu sorun sacların cok kuru o yüzden.kurulıktan saclar kırılıyo ve bazende bırbırıne gırıyo böle dügüm oluverıyo.ama gecıyo.yanlıs sampuandan oluyo.bıde böyle saclar ınce tellı ve zayıf oluyo.neyse ben nasıl kurtuldumu anlatım.önceden loreal elseve kuru yıpranmıs saclar ıcın sampuan kullanıyodum yok bı faydası.dove denedım bıraz daha ıyı yıne olmadı.suan pantene ınce tellı yıpranmıs saclar ıcın olanı aldım sac kremınle bırlıkte kullanıyorm cooooook memnunum.önceden kremlermı denemedım sac kürlerımı sac maskelerımı.yoktu faydası hep böle düğümler oluyodu.sımdı saclarım ahenkle dans edıyokaydirigubbakcemile2

ben saçlarımı kozmetik şampuanlarla yıkamıyorum, tavsiyen için teşekkür ederim almira; ama ben kullanmam pantene de elidor da
kuru ve kıvırcık olmasından kaynaklanabilir, haklısınız

kaydirigubbakcemilerakibemin saçına nolmuş nankaydirigubbakcemile3

anneminde böle oluo ablişim saçları kıvırcık kuru ya ondanfisfisfis

bendede oluyo hep uçlarına doru ve benim saçımda düz,bence düzenli uçlarından kestirmediğimiz için böle oluyo kanımca uçlar inceldiği için düğümleniyo
ve benimki tam düğümlendiği yerden çekince kopuyo
saçlarımıza düzgün bakmıorzsırnaşık şey

canim ben de de oluyo ben dalgali ve kuru olmalrina bagliyorum acikcasi.
hacerim niye taktin bu kadar kafaya ya ben kopariyorum dugumlu olanlari..hihoyyyt

bnm saçlarımda dümdüz ve yağlı ama bndede oluo :)) çok fazla olmadıı için sorun etmedim ama hacercim saol tek bnm öle olmadını gördüm :))

ben saçlarımı kozmetik şampuanlarla yıkamıyorum, tavsiyen için teşekkür ederim almira; ama ben kullanmam pantene de elidor da
kuru ve kıvırcık olmasından kaynaklanabilir, haklısınız

hacerim hangi şampuanı kullanıon peki hemen bende ondan alem :ecrin_bebek:

Back